Jump to content

nikg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nikg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δωρεαν Shoutcast Hosting χρησιμοποιώντας τον κωδικό FREE Περισσοτερες πληροφοριες http://www.shoutcasthosting.gr/clients/cart.php?a=add&pid=28 :dance:
  2. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα επιλεκτικης φραγης εισερχομενων, στο κινητο? Ειτε για συγκεκριμενα νουμερα ή ομαδες?
  3. Γεια σας παιδια, Μετα απο ενα flash με την R376_G_0E.67.02R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_06_0 5_03R_SE5119AXXU50C6_1FF.shx ολα δουλευουν αψογα εκτος οτι δεν μπορω να ρυθμισω το κινητο μου να στελνει και να λαμβανει MMS :confused: . Εχω στειλει στο 1651 καμια 20αρια μηνυματα αλλα οι ρυθμισεις δεν μου ερχονται. Δοκιμασα ενα σωρο φορες κι από το site της Motorola απο το μενου που εχει για αυτοματες ρυθμισεις αλλα τιποτα κι απο εκει :wacko: . Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και καποια λυση υπαρχει για αυτο το προβληματακι?
  4. ευχαριστω. θα κοιταξω να βρω χρονο και να την περασω αποψε.
  5. Καλησπερα παιδια, εχω αυτες τις εκδοσεις και θα θελα να του κανω ενα flash, γιατι τρωει καποια κοληματακια και να πειραματιστω και λιγο. Θα θελα να ρωτησω που μπορω να βρω καποια νεοτερη εκδοση. flex :SE5120AXXG1079 SOFTWARE: R376_G_0E.65.25R DSP : 62212100 Γλώσσες : 0031 Την εκδοση που αναφερεται στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=70505 (v620 R376_G_0E.67.02R_PDS001_LP0031_DRM0001 ) την εχει δοκιμασει καποιος? Ευχαριστω.
  6. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο. Αψογο. Κι οντως το μαυρο γυρω γυρω ειναι απο αλουμινιο. Ενα μικρο προβληματακι υπηρξε σε μια παρτιδα και το οποιο εστιαζεται στην επαφη που ενεργοποιει το κινητο οταν ανοιξεις το πορτακι με αποτελεσμα να τρωει διαφορα φλας και να τερματιζει τις κλησεις μονο του, οταν ανοιγε το πορτακι, καθως και να κραταει ανοιχτο τον φωτισμο επειδη δεν εκλεινε καλα. Το δικο μου ετυχε να ειναι ενα απο αυτα, το πηγα μου αλαξαν πληκτρολογιο κι επαφη κι ολα τελεια ξανα. Ενα απο τα καλυτερα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου.
  7. Εδω μπορεις να τις δεις αναλυτικα: http://www.phonescoop.com/phones/compare.php?id%5B%5D=592&id%5B%5D=247&id%5B%5D=&id%5B%5D=&id%5B%5D=
  8. Ναι τις μετραει χωριστα και μπορεις να τις μηδενισεις.
  9. Αυριο θα το παω στην Motorola να το κοιταξουν αν και πιστευω οτι ειναι προβλημα της (δικης μου) συσκευης γιατι οταν εχω ανοιχτο το πορτακι δεν τρωει τα φλασακια του οταν με καλουν και θα τους ρωτησω και σχετικα με το video . Οσο για την οθονη του, οντως στο 525 ειναι ποιο εντονα τα χρωματα :mad: .
  10. Εχει ενεργο καπακι Εχει ηχογραφηση αλλα δεν γνωριζω να σου πω ποσο χρονο μπορεις να ηχογραφησεις γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει. Ναι υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να απενεργοποιηθει ο ηχος του κλειστρου
  11. Καλη χρονια σε ολους. Προσωπικα μου κραταει πανω απο 2+ μερες (και τα βραδυα ανοικτο) με μεσο ορο ομιλιας 1 ωρα/ημερα συν τα sms και λιγο πλοηγηση. Mp3 παιρνει σαν ηχους κλησεις αλλα εχε υποψην το οριο των 5 MB της μνημης. Επισης σε σχεση με προηγουμενα μοντελα εχει την επιλογη να δονειται ταυτοχρονα με τον ηχο κλησης . Το εχω περιπου 2 εβδομαδες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Πολυ καλο σημα εκει που καποια αλλα με το ζορι πιανουν, πολυ καθαρο ηχο και με την καμερα και την οθονη του εχουν παθει πλακα οσοι το εχουν δει. Τρομερο τηλεφωνο. Εδω και μερικες μερες ομως παρατηρησα κατι κι αναρωτιεμαι μηπως το εχει συναντησει και καποιος αλλος ή ξερει που οφειλεται. Συνηθως συμβαινει οταν η μπαταρια του δειχνει 2 γραμμες η λιγοτερο (ισως ειναι εντυπωση μου αλλα σε αυτες τις περιπτωσεις το εχω προσεξει). Οταν δεχτω καποια κληση τρωει ενα κολημα και μολις ανοιξω το πορτακι να απαντησω, βγαζει μια ασπρη οθονη ή μαυριζει για λιγο η οθονη, μετα επανερχεται αλλα εχει τερματισει την κληση (μου κανουν παραπονα οτι τους το κλεινω στα μουτρα!!!!!). Επισης στην εξωτερικη οθονη ενω δειχνει την ωρα ξαφνικα η ωρα αρχιζει να εναλασεται με την λεξη Motorola. Κανει σαν τρελο. Ξερει κανεις αν οφειλεται σε καποιο bug που διορθωνεται με καποια αναβαθμιση ή μηπως εχει προβλημα η συσκευη? Ευχαριστω για τον χρονο σας. Καλη χρονια και παλι σε ολους!
×
×
  • Create New...