Jump to content

pk190583

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pk190583

  1. Χρονια πολλα παιδια. Καλη χρονια. Εχω το lg gt505 εδω και κανα 3μηνο. ολα καλα, δεν εχω καποιο προβλημα στην λειτουργια του. Θελω να κανω 2 ερωτησεις: 1) Οι 2 τελευταιοι λογαριασμοι ηρθαν λιγο φουσκωμενοι χωρις να ειχα κανει κατι παραπανω απο οτι συνηθως στη χρηση, μεχρι που κοιταξα τον λογαριασμο και ανακαλυψα οτι εχω χρεωθει 15-17€ παραπανω λογω WAP. Εγω ομως μεχρι τωρα οποτε μπαινω ιντερνερ απο το κινητο το κανω μεσω wifi (ετσι νομιζω) που θεωρητικα ειναι τσαμπα. Σε ενα ξενο φορουμ διαβασα οτι ειναι default ρυθμιση να μπαινει με τον browser και οχι με wifi . Κανω εγω καποιο λαθος στη χρηση του? μπορει καποιος να μου δωσει μια σειρα με βηματα (ενα παραδειγμα) πως να χρησιμοποιησω το wifi σωστα για να μπω σε μια σελιδα? ποιες ρυθμισεις χρειαζομαι? πηγα σε καταστημα oteshop και τους εδειξα το λογαριασμο αλλα μου απαντησαν πως δεν γνωριζουν το λογο αυτης της χρεωσης. προφανως μπαινω μεσω WAP και οχι wifi και γι αυτο χρεωνομαι χωρις να το ξερω. Kαμια βοηθεια? Ευχαριστω. 2) Υπαρχουν themes για το κινητο εκτος απο αυτα που περιεχει (μονο 2...) ???
  2. ειναι σιγουρο οτι μπορει να γινει αυτο που λες? να χρησιμοποιησω την επιδοτηση απο το πλαισιο? τα προηγουμενα χρονια μονο μεσα απο καταστηματα οτε επαιρνα την επιδοτηση. θα παρω και κανα τηλεφωνο αν ειναι να ρωτησω. ευχαριστω
  3. ξερει κανενας αν το s5600 προκειται να το διαθεσει και η cosmote? εχω επιδοτηση αλλα σε οσα καταστηματα και αν πηγα για δεν το βρισκουν στους καταλογους τους.
×
×
  • Create New...