Jump to content

Freerider88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Freerider88

  1. Θεωριτικα ειναι δυνατον , πρακτικα ειναι αδυνατον εκτος και αν μενεις πανω απο κεντρο του ΟΤΕ :D
  2. Καταστηματαρχης του δικτυου της Wind μου ειπε οτι θα το φερει το iphone το πολυ μεσα στις επομενες 2 βδομαδες και επισημα!!!!!:D:D:D
  3. σημερα πηγα σε ενα καταστημα wind θεσσαλονικης να ρωτησω ποτε ''επιτελους'' θα το φεριει η wind το ρημαδοiphone.Ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι θα ερθει σιγουρα στο μελλον και ειναι πολυ πιθανο να ερθει εντος Σεπτεμβρη μηνα. Αντε να δουμε ποτε θα μας λυπηθουν και εμας που εχουμε συνδεση Wind και δεν μπορουμε να εχουμε iphone;);). Απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν ενημερωνουν τους ιδιοκτητες για ακριβη ημερομηνια κυκλοφοριας και τους αφηνουν και αυτους ξεκρεμαστους. Τοσο κακο ειναι::(:(:( Αν εχει καποιος περισσοτερες πληροφοριες απο ''μεσα'' ας μας πληροφορησει γιατι αποτι βλεπω ειναι πολυ σαν εμενα που θελουν iphone απο τη μια και δεν θελουν να φυγουν απο αυτην.
  4. Γνωριζει κανεις αν θα βγει το επομενο διαστημα καποια προσφορα απο τη vodafone (οπως εκεινη κατα τον ΜΑρτιο) που εδινε επιδοτηση 200-250 ευρω αποσο θυμαμαι για οσους εκαναν νεα συνδεση ή φορητοτητα στο δικτυο της???
  5. Εχω μια απορια για οποιον ξερει να απαντησει. Πριν ακριβως ενα χρονο εκανα συνδεση Wind και χρησιμοποιησα την επιδοτηση για συσκευη.Πριν λιγες μερες συμπληρωσα εναν χρονο και μου ειπαν οτι εχω επιδοτηση, την οποια χρησιμοποιησα σαν εκπτωση απο τον μηνιαιο λογαριασμο. Γνωριζει κανεις αν μπορω να σπασω το συμβολαιο ή αν πρεπει οπωςσδηποτε να το κρατησω για ενα χρονο??
  6. Τι ακριβως εννοεις με το ''service'' Παιζει τοσο πολυ ρολο το service και συνεπως απο που το εχεις αγορασες??Αν δηλαδη παρεις iphone μεσω wind και σου χαλασει εννοεις οτι δεν εχεις εγγυηση?
  7. 24 mbps δεν μπορει να πιασει καμια γραμμη απο τον ΟΤΕ. Το μεγιστο ειναι 18 για να μην σας λενε και ψεματα κιολας
  8. Το 1242 λειτουργει 24 ωρες το 24ωρο Απο τισ 09:00-22:00 οι κλησεις πρωωθούνται στο help desk του ΟΤΕ σε ΑΘηνα και Θεσσαλονικη και το υπολοιπο 24ωρο οι κλησεις πηγαινουν σε μια ιδιωτικη εταιρεια Ελπιζω να σε καλυψα
  9. αναλογα με τη συνδεση και καταστημα που θα κανεις τη συνδεση conn-x τελευταια τα πιο συχνα wi-fi routers ειναι το Sagem 2404 Baudtec Speedtouch
  10. Αν εισαι δηλαση εταιρικος πελατης της Wind μπορεις να αποκτησεις το Iphone χωρις να χρειαστει να πας σε Vodafone-Cosmote???:worry::worry::worry::blink:
×
×
  • Create New...