Jump to content

Georgebluew

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Georgebluew

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Georgebluew's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν μπορω ν το βρω.... μια ωρα ασχολουμαι με αυτο... Μπορεις ν μου το δωσει κανεις? σε p.m αν δεν γινεται εδω...
  2. Παιδια δεν μπορω να ανοιξω τ αρχεια dmg.... δοκιμασα με Iso, με start-run- cmd κτλ. τι να κανω? Help!
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μου έδωσες ελπίδες!!! Ακριβώς οπως τα παραπάνω παιδια, κ εγω το ιδιο πρόβλημα... Με την vodafone να ζητάει 195 ευρώ......!!!!!!!! Μπορεις να μου δώσεις το τηλέφωνο επικοινωνιας που πήρες για την apple?
  4. στην περιοχη παντως που ειπα, εκανα μια βολτα προς τ πανω στα στενα, συναντησα παρα πολλους,σαν στέκι κατι. Γενικα αν ειναι να διαλέξω αναμεσα σε τριανδια-ανω τουμπα-40 εκκλησιες και μακεδονιας επι μποτσαρη ,τι θα λεγατε?
  5. ναι για τριανδια-ανω τουμπα-40 εκκλησιες οντως εχω ακουσει καλα λόγια... Για μακεδονια επι μποτσαρη δεν εχω ακουσει τ καλυτερα, (πολλους αλλοδαπους,φασαρια κτλ), ισχυουν άραγε?
  6. θα ήθελα περιοχη οπου θα ναι κοντα στα πανεπιστιμια κ στο κέντρο.. Επομενως τ παραπανω ειναι αρκετα μακρια.. Για μακεδονιας επι μποτσαρη(κοντα στ δελφων) καλα είναι? Απο άποψη ασφαλειας,ησυχιας,αλλοδαπων κτλ?
  7. Καλησπέρα.. Εχω αρχίσει να ψάχνω για σπίτι θεσσαλονίκη τώρα που θα είμαι φοιτητης εκει.. Ποιες περιοχες ειναι καλες κ ησυχες χωρις φασαριες,πολλους αλλοδαπους κτλ? Μου εχουν πει για 40 εκκλησιες,ανω τουμπα,τριανδια, αλλα και στην μακεδονια επι μποτσαρη(κοντα που ειναι κ η δελφων) Τι λέτε? Ευχαριστώ πολυ!:)
  8. Ναι κ εγω για τα 8mbs προσανατολίζομαι... Στο φοιτητικο βγαινει 16 ευρω. Επισης τι αλλο πληρωνω? το πάγιο γραμμης του οτέ? ΔΛδ περιπου 30 ευρω το μήνα θα βγαίνει?
  9. Ακριβως, ναι δεν θα χρησιμοποιω το σταθερο απλα θα υπάρχει αναγκαστικά. Ναι με το πρόγραμμα διοδος λογικα θα το κάνω... Τι προτείνετε? Να βάλω ote-conn-x σιγουρα πράγματα? Αλλιως ποιοι εναλλακτικοι είναι καλοι στην Θεσσαλονίκη? Μηπως εχει κατι καλο η vodafone ωστε να εχω κ εκπτωση με το λογαριασμο του κινητου?
  10. Καλησπέρα παιδια! Θα ειμαι φοιτητης φέτος θεσσαλονίκη κ ήθελα να μου προτείνετε λύσεις για το Internet. Εταιρειες-πακέτα κτλ Σταθερό δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θελω γρήγορο αξιοπιστο ιντερνετ με ταχύτητες 6mbs και πανω.Ή και 2 να ναι, αλλα να τα πιανει. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...