Jump to content

vag11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vag11

  1. το σημαντικό με την αναβάθμιση σε 20q είναι ότι επιτέλους διορθώθηκε το κενό διάστημα 2-3 sec μέχρι να σε ακούσουν κατά την κλήση!
  2. ειναι θέμα ρύθμισης. Επαφές -> Περισσότερα ->επιλογές προβολής και εκεί θα βρεις αυτο που θες.
  3. αν δεν έχεις ανοικτά wifi/gps μπορεί και 2 μέρες... γενικά αν το έχεις τακτική λειτουργία "σκάλισμα" στο τέλος ημέρας διψάει για φόρτιση! πρόσφατα που έτυχε λόγω διακοπών να του κάνω χρήση μονο σαν τηλέφωνο με 1-1,5 ώρα ανά ημέρα και χωρίς σκάλισμα έφτασε τις 3 μέρες... δεν υπάρχει σμαρτοτηλέφωνο που να αντέχει πολύ με χρήση!
  4. 1. θα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις κίνησης τη δυνατότητα σίγασης ήχου κατα τις εισερχόμενες κλήσεις με περιστροφή 2. (και αυτο με ταλαιπώρησε μεχρι να το βρω!) θα πρέπει τη δόνηση να ΜΗΝ την έχεις πάντα ενεργή αλλιώς δεν σταματα ο ήχος κατα την περιστροφή!
  5. δεν ξέρω πόσο υπομονετικός είσαι... αλλά εγώ που δεν είμαι μια φορά το ξέχασα σε σύνδεση με laptop και άδειασε τελείως! το έβαλα στην πρίζα τίποτε!!! έκανα όλα τα γιατροσόφια βάλε βγάλε κάρτες, μπαταρίες τίποτε.... ένα βήμα πριν μεταβώ σε νόκια και κατά λάθος (αφού το ξέχασα συνδεδεμένο στο ρεύμα) και ενώ μεταφέρω δεδομένα από ovi στο παλιό κινητό, τσουπ ζωντάνεψε!! Έκτοτε όλα καλά... απλά αν αδειάσει τελείως θέλει πάνω από 5-10 λεπτά στην πρίζα για να δώσει σημείο ζωής!
×
×
  • Create New...