Jump to content

savvasroyal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by savvasroyal

  1. Παιδια καλημερα θελω να βρω adobe flash player για το 5800 αν καποιος μπορει καιξερει πως και απο που ας με βοηθησει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των πρωτερων.
  2. Συνφωνω μαζι σου othon το SPB ειναι καλυτερη λυση!!!!!!
  3. Καλησπερα σε ολους.Θελω να τραβηξω φωτο με στοιχεια GPS. Aν καποιος γνωριζει παρακαλω να με βοηθησει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
  4. Καλησπερα παιδια εχω το 8,06 και οταν κοντευω σε radarη σε καμερες ουτε με ειδοποιει ουτε μιλαει το κριτσακι. Αν γνωριζει καποιος κατι ας με βοηθησει. Ευχαριστω.
  5. το εκανα εγκατασταση αλλα δεν εχει αυτη τη μορφη της φωτο (κρατησε τα εικονιδια απο το προηγουμενο homescreen) ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ? Ευχαριστω
  6. νεα homescreen για το 5800, σχεδον ιδια με το ν97 και πιο ωραια κατα την γνωμη μου.orange tsunami λεγεται http://img69.imageshack.us/img69/7002/scr000004b.jpg το εκανα εγκατασταση στο 5800 και μου βγαζει το homescreen που ειχα (γραμμη συντομευσεων). Υπαρχει λυση ωστε να γινει οπως στη φωτο?
  7. Παιδια καλησπερα θελω να αγορασω τα ακουστικα BH-505 αλλα δεν ξερω τι αυτονομια και τι μπαταρια εχουν. Αν καποιος γνωριζει ας μου πει. Ευχαριστω
  8. παιδια γεια σας αντιμετωπιζω το εξης προβλημα μεταφερω με ovi τραγουδια σε λιστες και οταν τα μεταφερω απο την καρτα στη μουσικη αλλαζει η γραφη των τιτλων των τραγουδιων . αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. ευχαριστω.
  9. παιδια μετα την αναβαθμιση εχω προβλημα οταν με κα λουν. στο πρωτο επιπεδο γραφει τον αριθμο που με καλει,στο δευτερο απαντηση και στο τριτο ξεκλειδωμα. Οταν παταω απαντηση δεν υπαρχει αντιδραση οταν τραβαω το κουμπι ξεκλειδωματος σταματαει να καλει και δεν ξερω τι να κανω. Αν καποιος γνωριζει κατι ας βοηθησει. Ευχαριστω
  10. Χρονια πολλα σε ολο το forum. Θα παιξει καινουρια αναβαθμιση;;;;;:):):):):):):)
  11. : Απο που το κατεβαζουμε? :O Και αν δουλευει στο 5800. Ευχαριστω.
  12. Τι πλεονεκτηματα εχουμε με την ν30?
  13. Πες μου τη διαδικασια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  14. Φιλε μου καλε εχω vodafone live εκανα οτι λεει ακριβως αλλα στο Nemesis Service Suite οταν παταω read δεν βγαζει τον Product Code του τηλεφωνου μου για να τον αλλαξω (αν και εγραψα αυτον που πρεπει) παταω write και δεν γινεται τιποτα. Το εχω δοκιμασει 10 φορες και αλλες 10 φορες δοκιμασα τον αλλο τροπο που μας λεειο φιλος μας Gherudos και τιποτα. Ειμαι στα προθηρα νευρικης κρισης δεν ξερω τι να κανω για να απαλαγω απο το vodafone live. Αν μπορεις βοηθησε με.:cry::cry:
  15. Δεν δουλευει. Τζαμπα το hard format
  16. Η v30. ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ? ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?
×
×
  • Create New...