Jump to content

gcapnias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gcapnias

  1. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings] "MaxConnectionsPerServer"=dword:00000020 "MaxConnectionsPer1_0Server"=dword:00000020 Μάλλον αναφέρεσαι σε αυτό. Υπάρχει και σχετικό άρθρο στο KB της Microsoft. Αυτό κάνει τον Internet Explorer να υπερβαίνει τις 2 συνδέσεις που θέτει το πρωτόκολλο http v1.1 και τις 4 του http v1.0 και να τις κάνει 32 (hex 20) Βάλε το παραπάνω σε ένα text αρχείο Και δώσε την κατάληξη .reg. Στην συνέχεια το τρέχεις να μπρι στο registry των windows. Δουλεύει από IE 5.0 και πάνω από ότι θυμάμαι... George J.
  2. Μόνο το Play247.gr ξέρω να δέχεται PayPal (http://www.play247.gr/index.php?main_page=information&id=18&zenid=o8bjsvqj1n7j82vkmq09hcft15) George J.
  3. Θυμάμαι τον Σεπτέμβριο που είχα δει ότι το Nokia 6670 δεν θα είχε το Opera σαν browser είχα γίνει έξαλος. Είχα πάει και είχα κατεβάσει τότε την demo έκδοση για να δω πόσο πατάτα είναι... Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι είναι πολύ καλύτερος browser και αν ο Opera ήταν ο μοναδικός browser πάλι Netfront θα προτιμούσα! Δείχνει σωστά τα ελληνικά, δεν έχει τα complex του Opera, WML και ελληνικά τέλεια, επιτέλους να μπορεί να δει κάποιος το WAP site της Ναυτεμπορικής από το Browser. Ασε που αν τον βουτήσεξεις σε κανονικά site που είναι πνιγμένα στο Flash βλέπεις και διαβάζεις... Τώρα που έχει και PDF support? Τι να πω ο Opera απλά έφυγε και αποτελεί εφιάλτη του παραλθόντος. Δεν καταβαίνω γιατί δεν υπάρχει στις αρχειοθήκες του Forum και υπάρχει μόνο ο Opera. Εχει και το μισό κόστος για να τον αγοράσει κανείς. Προσωπικά δεν δίστασα στιγμή να δώσω τα 11 Ευρώ που ήθελε. Κανένας δεν τον έχει χρησιμοποιήσει; Κρίμα γιατί πραγματικά αξίζει να είναι ο βασιλιάς των Browser στην κατηγορία Symbian 60...
×
×
  • Create New...