Jump to content

Raw_Power

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Raw_Power

  1. Κίνησα λοιπόν και πήγα σε αντιπροσωπεία Mitsubishi (έχω ένα παλιό Mitsubishi στο γραφείο και είμαι υπερ-ευχαριστημένος). Το μόνο που με εμπόδιζε να πάρω την απόφαση, είναι ότι δεν είχα δει κάποιο κλιματιστικό της συγκεκριμένης φίρμας με κάποιο ιδιαίτερο design. Μέχρι που ο πωλητής στο κατάστημα μου έδειξε αυτό : http://www.apothema.gr/mitsubishi_electric-kiri******-zen-mszmuz-ef-25ve-b-inverter-64154-p Το οποίο τολμώ να πω ότι είναι κάπως εντυπωσιακό. Με χαμηλά επίπεδα θορύβου (μου φαίνεται 21dB... :confused:), με όλα τα μηχανικά εξαρτήματα Made in Japan (συναρμολόγηση πλαστικών στην Ταϊλάνδη), και την ποιότητα Mitsubishi Electric!! Μου φαίνεται ότι θα καταλήξω εκεί!! (Εκτός αν κάποιος συν-φορουμίτης μου αιτιολογήσει γιατί να μην το πάρω!!) Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθειά σας και τις συμβουλές σας!!
  2. Ευχαριστώ πολύ δικέ μου!! U Rule!!!! :D
  3. Μου είπαν ότι ο κωτσόβολος έχει περσινά mitsubishi!! Μένω Αγ. Παρασκευή και δουλεύω Πειραιά :cry: οπότε με βολεύουν και οι δύο περιοχές!!
  4. Επειδή διάβασα, γι'αυτό αναφέρω μόνο για το design!!! :p Μιλώντας με έναν πωλητή σε πολυκατάστημα ηλεκτρικών, μου είπε ότι τα Toshiba και τα Mitsubishi δεν μπορώ να τα βρω σε πολυκαταστήματα, αλλά μόνο με καταστήματα κλιματισμού που πουλάνε μόνο αυτά.. Έπειτα και από μια μικρή αναζήτηση στο δίκτυο, δεν μπόρεσα να βρω κάποια επίσημη αντιπροσωπεία ώστε να μπορέσω να τα δω από κοντά, παρά μόνο σε internetικα μαγαζιά. Έχει κανείς καμία ιδέα που έχει κάποια έκθεση ή ακόμα καλύτερα κάποια αντιπροσωπεία ώστε να είναι πιο εξειδικευμένοι??
  5. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις σας!! Πολύ κατατοπιστικές!! Θα συμφωνήσω με τον Starenios ότι αν δεν πάω να τα δω κάπου από κοντά δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Το μόνο που φοβάμαι όμως στην προκειμένη περίπτωση είναι πρώτον ότι οι πωλητές δεν έχουν πάντα το επίπεδο των γνώσεων που έχουν οι εξειδικευμένοι στο χώρο άνθρωποι, και δεύτερον, ειδικά στα πολυκαταστήματα, προσπαθούν να σου προμοτάρουν μηχανήματα τα οποία προωθεί το κατάστημα... :confused: Πάντως, design wise και μόνο, το Samsung http://www.tsampas.gr/product.asp?catid=5823, τα σπάει!!!!
  6. Καλησπέρα στα αξιότιμα μέλη του forum, Έχοντας διαβάσει σχεδόν όλο το topic περί κλιματιστικών, έχοντας αποκτήσει μια ελάχιστη γνώση πάνω στο αντικείμενο, θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου τα φώτα σας για την αγορά ενός νέου κλιματιστικού. Θα τοποθετηθεί σε κρεβατοκάμαρα διάστασης 3,50Χ3,00. Ο μεγάλος τοίχος καλύπτεται σχεδόν εξ ολοκλήρου από μπαλκονόπορτα συρόμενη. (2,80 τουλάχιστον). Ο ήλιος πέφτει πάνω στον τείχο αυτό τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. :cool: Θα ήθελα να μου συστήσετε ένα κλιματιστικό με τα εξής χαρακτηριστικά: 1. Πολύ αθόρυβο (περίεργος στον ύπνο!!!) 2. Καλή ποιότητα αέρα (η γυναίκα έχει αλλεργικό άσθμα) 3. Όμορφο design. Προφανώς μας ενδιαφέρει και η ποιότητα του μηχανήματος. Το budget δεν είναι πρόβλημα, αρκεί να αξίζει το μηχάνημα (πάντα εντός λογικών πλαισίων βέβαια!!) Πάντως τα Panasonic για τα οποία λέτε αρκετά καλά λόγια με είχαν απογοητεύσει στο παρελθόν (πολύ μέτρια απόδοση, αρκετός θόρυβος) :( (Ερώτηση: Η εξωτερική μονάδα είναι καλύτερο να κρεμαστεί στον τοίχο, ή να τοποθετηθεί στο πάτωμα??) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας, και αναμένω προτάσεις!! :D
×
×
  • Create New...