Jump to content

bgavras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bgavras

  1. Παιδιά έχω ενα προβλημα με το ARENA. Στη μιση οθονη δεν λειτουργει η αφη, δηλαδη απο τη μέση και κάτω η οθόνη ειναι νεκρή(δειχνει εικονα κανονικα, η αφη δεν λειτουργει) εβγαλα την μπαταρία, το αφησα 1 ωρα χωρις σιμ, μπαταρία και οτι αλλο και παλι τίποτα. δεν μπορω να μπω και στο κρυφό μενού επειδη τα κατω κουμπιά δεν λειτουργουν :( Ενω τα κουμπία που αν'αβουν(Κοκκινο, πράσινο και τ0ο μεσαίο λειτουργούν) Σας παρακαλω εαν ξέρετε κάτι πείτε το μου επειδη το χρειάζομαι οπωσδήποτε το κινητο. δεν μου επεσε κατω. και τώρα επειδη εβγαλα την μπαταρια οταν παω να βάλω τον κωδικό της σιμ δεν μπορω να πατησω το κουμπί "ΟΚ" επειδη δεν δουλεβει εκει κατω η αφη
  2. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Το κινητό τελικά του έκανα ένα reset απο το κρυφό μενού και τώρα είναι εντάξει(έχασα ο,τι είχε μέσα βεβαια αλλα τι να κάνω) Ευχαριστώ και πάλι
  3. Το κινητό δεν το πείραξα καθόλου, το πρωί δούλευε μια χαρά.Μετά το μεσημέρι το άναψα (γιατί είχε σβήσει μόνο του) και δεν μου έδειχνε αριθμούς για τον κωδικό έτσι τον έβαλα στα τυφλά και μετά στο μενού πάλι τίποτα.
  4. Έχω ένα πρόβλημα με το arena, δεν μου δείχνει ούτε ενα γράμμα, ούτε στο μενού, ούτε στους φακέλους.Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλα τίποτα. Ξέρει κανείς πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Έχω αναρτήσει και δυο φωτογραφίες του που φαίνεται το πρόβλημα. Ευχαριστώ
  5. Απο το μενού -> Προφίλ -> Πατάς το προφίλ που θες -> Σύνθετες ρυθμίσεις(τέρμα κάτω) -> Και εκεί έχι μια μπάρα για την ένταση των πλήκτρων
  6. τι σύστημα έχεις 64bit ή 32 γιατί κατι έχω ακούσει οτι σε συστήματα 64 υπάρχουν κάποια προβλήματα με τους οδηγούς.Εγώ προσπάθησα να αναβαξμίσω το κινητό μου απο Windows 7 64 και δεν μου έκανε τίποτα,μολις το έβαλα σε 32 όλα έγινα μια χαρά.
  7. Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν θα δουλέψει η αναβάθμιση του κινητού μου σε σύστημα Windows 7 64bit; Επειδή έχω ακούσει οτι τα 64 bit συστήματα δεν παίρνουν οριζμένους οδηγούς.
  8. Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να ανβαθμίσω την έκδοση του τηλεφώνου μου, ώστε να μπορώ να λειτουργώ το fm transmiter και άλλες λειτουργίες του. Μπορεί καποιος να μου πει τα βήματα. Ευχαριστώ:)
  9. όχι κατευθείαν στην θύρα του υπολογιστή μου.πατάω μαζική αποθήκευση και μοθ βγάζει κατι εικονίδια στον υπολογιστή μου που αναβοσβήνουν και μολις πατάω πάνω τους μου βγάζει ένα μύνημα(αυτό)
  10. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατι δεν μπορώ ούτε το WeTravel να βάλω εαν δεν το φτιάξω.
  11. Πατάω πάνω στο εικονίδιο και δεν γίνεται τίποτα. Και τα εικονίδια αναβοσβήνουν όλη την ώρα και καμιά φορά εξαφανίζονται.Βάζω και μια εικόνα του μηνύματος που μου βγάζει:
  12. Συγνώμη θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για την λειτουργία Μαζική αποθήκευση. Όταν συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή και επιλέγω μαζική αποθήκευση μου λέει οτι εγκαθιστά κάτι οδηγούς και όταν πάω στον Υπολογιστή μου δεν μου δείχνει τίποτα, σα να μην είναι συνδεδεμένο.Δοκίμασα όλες τις USB θύρες μου και τίποτα.Μήπως πρέπει να επανεγκαταστήσω το PC Suite; Έχω το KM900.
×
×
  • Create New...