Jump to content

fen83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fen83

  1. συγνωμη απλα δεν ειδα οτι μπορω να το ψαξω...ειναι η δευτερη φορα που μπαινω και το ψαχνω ακομα πως παει.....ευχαριστω πολυ!
  2. γεια και παλι μαλλον το μηνυμα μου σβηστηκε...αναζητω ενα κομματι που ακουγεται σε κλαμπ και ραδιο.μοιαζει με το στυλ της ingrid αλλα δεν ειναι απο εκεινη..αν σε καποιον λεει κατι...!εθχαριστω!!:)
  3. euxaristw polu!!!!:) nai auto einai euxaristw polu!!!:) Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» καθώς επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση.
  4. τελεια!!ευχαριστω ετσι ισως το αναγνωρισει καποιος!!!
  5. οχι δεν ειναι αυτο...ευχαριστω ομως...!:)
  6. επεισοδιο 13 ποθ μετακομιζοθν πραγματα και κατεβαζουν ενα αλογακι ο αρθοθρος με τον ορεστη..μια ψιλο ροκ κιθαρα ποθ επιταχυνει ι μελωδια της σιγα σιγα...ελπιζω να βοηθησα καλητερα...ευχαριστω πολυ!!
  7. χαιρεται!!ψαχνω απο τη σεζον 1 των s1ngles τις μουσικες επενδυσεις ειδικα μια με μια κιθαρα που επιταχυνει ο ρυθμος της..δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω..αν καποιος γνωριζει θα με εσωνε ομολογω..ευχαριστω!!!:rolleyes:
×
×
  • Create New...