Jump to content

Disposed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Disposed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας. Σήμερα έγραψα ένα μήνυμα και κατά την αποστολή είχε φάει σκάλωμα και δεν έπιανε σήμα. Έκλεισα το κινητό το ξανάνοιξα και τα μηνύματα εξαφανίστηκαν... Είχα γύρω στα 320 εισερχόμενα και 200 απεσταλμένα, δοκίμασα να αλλάξω τη μνήμη από Ε σε C και το αντίστροφο αλλά τζίφος κενοί οι φάκελοι. Μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να επανέλθουν? Δεν έχω κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας εδώ και 1,5-2 μήνες. :( Thanks in advance.
  2. Σε εμένα πάντως η διαφορά είναι πάνω από 1 ώρα ίσως και 2, όταν είναι τελείως αφόρτιστη η συσκευή (δεν ανοίγει καν λόγω μπαταρίας).
  3. Έτσι έχω συνηθίσει να γράφω σε qwerty κι ας είναι mobile και μου αρέσει να τα βλέπω έτσι όταν κοιτάω τα εξερχόμενα :p :rolleyes: Edit.2: Και βασικά με πλήρη υποστήριξη χαρακτήρων δεν μετατρέπονται σε κεφαλαία χωρίς τόνους :shifty: Edit: Εγώ δεν μετάνιωσα καθόλου που πήρα την συσκευή πάντως, μου αρέσει πολύ :D
  4. Όσων αφορά την λήψη βίντεο και σε μένα κάνει θόρυβο κάνοντας zoom με τα πλήκτρα. Τελικά δεν κατάλαβα διαβάζοντας τα posts, το κάνουν όντως πολλές συσκευές και κάποιες όχι, ή το κάνουν όλες; Γιατί κάπου αναφέρθηκε για μισές μισές αλλά ίσως οι μισοί να το δοκίμαζαν από την οθόνη όπως ανέφερε και ο φίλος skiace. Θα συμφωνήσω για το θέμα της ανοιχτής ακρόασης. Τέλος να αναφέρω ένα ακόμα περίεργο πρόβλημα που παρατήρησα όταν γράφω SMS με ελληνικούς χαρακτήρες. Όταν πληκτρολογώ κεφαλαίο τονισμένο χαρακτήρα τρώει πολλούς χαρακτήρες και μετατρέπει το μήνυμα σαν να έγραφες με Πλήρη Υποστήριξη Χαρακτήρων (δηλαδή λιγότερους χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα)... Και η λύση του: αφού πατήσω το πλήκτρο του τόνου (και γράφω κεφαλαία φυσικά) πατάω το πλήκτρο που βρίσκετα αριστερά από το γράμμα που θέλω (????) ώστε να μπει σωστά στο μήνυμα ο τονισμένος κεφαλαίος χαρακτήρας. Λίγο κουλό μου ακούγεται πάντως αλλά δουλεύει :p :lol: Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε ή συμβαίνει μόνο σε μένα να ξέρω :confused:
  5. Στο κινητό μου έχω ενεργοποιήσει το αυτόματο κλείδωμα να ζητάει κωδικό ασφαλείας για το ξεκλείδωμα. Εάν έχει περάσει το χρονικό διάστημα που έχω ορίσει και κλειδωθεί με κωδικό το τηλέφωνο, δεν ξεκλειδώνει ανοίγοντας το κάλυμμα του φακού όσο κι αν περιμένω, μου εμφανίζει ένα τούμπανο λουκέτο (αλλά ανοίγει την εφαρμογή της λήψης φωτογραφίας το βλαμμένο) :p Σε αντίθετη περίπτωση ξεκλειδώνει. Έχω μία ερώτηση πέρι του θέματος κλειδώματος. Θέλω να κλειδώνω χειροκίνητα το τηλέφωνο με κωδικό ασφαλείας και όχι περιμένοντας να περάσει το χρονικό διάστημα που έχω ορίσει στις ρυθμίσεις (120 λεπτά). Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό; Δεν βρήκα κάτι σχετικό. Ευχαριστώ.
  6. Το δοκιμάζω τώρα και θα σου απαντήσω με τα αποτελέσματα, θυμάμαι κάποιες φορές που το είχα γυρίσει στην μνήμη των 32GB μου έβγαζε error "Memory is not accessible" ή κάτι παρόμοιο. Αλλά ίσως να μην το δοκίμασα μετά την αναβάθμιση του Firmware (δεν θυμάμαι καλά). Edit: Έπαιξε τελικά. Οκ... thanks!
  7. Υπάρχει τρόπος να αποκρύψω την ώρα, την ημερομηνία και το προφίλ από την αρχική οθόνη, ώστε να φαίνεται ένα όμορφο background και να μην μου το κόβει? Επίσης υπάρχει τρόπος να λάβω με bluetooth αρχείο μεγέθους μεγαλύτερο από 100MB? Γιατί ο δίσκος C:/ έχει ελεύθερο χώρο 26MB και δεν κατάφερα να βρω ρύθμιση να αποθηκεύονται τα εισερχόμενα στην μνήμη E:/ Any tips? Thank you!
  8. Έχω συνηθίσει να ψάχνω εφαρμογές για οτιδήποτε εκτός της εταιρείας που το διαθέτει και δεν σκέφτηκα καν να χρησιμοποιήσω την Trial έκδοση. Όλα οκ, ευχαριστώ!
  9. Είναι απλό, θα περάσεις το X-Plore το οποίο θα το βρεις στο θέμα με τις εφαρμογές και από εκεί έχει επιλογή για να δεις τα μηνύματα που έχεις λάβει από ΒΤ και να μπορέσεις να τα μεταφέρεις στην 32αρα μνήμη. Δεν βρήκα την συγκεκριμένη εφαρμογή στο myphone, μετά από αρκετό search εγκατέστησα την 1.30 που βρήκα η οποία δεν είναι συμβατή (δεν μπορώ να επιλέξω Menu/Exit στην εφαρμογή), όπως αποδείχθηκε, με το N97. Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που μπορώ να χρησιμοποιήσω, ή κάνω κάτι λάθος στην εγακατάσταση, ή μήπως πρέπει να βρω την 1.33 η οποία θα δουλεύει όπως αναφέρει ο φίλος stendor? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  10. Έλαβα αρκετά αρχεία με bluetooth τα οποία αποθηκεύτηκαν στο inbox των μηνυμάτων και τώρα μου λέει ότι έχει γεμίσει η μνήμη και να διαγράψω ή να μεταφέρω αρχεία. Πήγα στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και άλλαξα το "Memory in use" σε E:Mass Memory (έχω το κινητό στα αγγλικά), αλλά το πρόβλημα μου με το μήνυμα που μου εμφανίζει και πως θα ελευθερώσω χώρο στο C δεν ξέρω πως να το λύσω. Δεν βρήκα καμία αντίστοιχη επιλογή για μεταφορά από C -> E Καμία βοήθεια; Ελπίζω να μην είμαι off topic.
  11. Παρατήρησε κανείς πρόβλημα κατά την φόρτιση του κινητού; Το έβαλα να φορτίσει στις 19:20 πήγα να το δω στις 22:00 και είχε κολλήσει στην 2η γραμμή.
  12. Νομίζω πως όχι. Οπότε θεωρητικά για να αυξήσει κανείς την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, θα πρέπει να συνδέσει την συσκευή με τον υπολογιστή, εάν δεν υποστηρίζει bluetooth, μετά από 3-4 πλήρεις επαναφορτίσεις, ε; :confused: Θεωρητικά πάντα. :shifty:
  13. Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2856116#post2856116 Δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση δυστυχώς. Το κινητό το πήρα από την Nokia της Αγ. Παρασκευής και το πληκτρολόγιο έχει ελληνικούς χαρακτήρες και το product code είναι αυτό που αναφέρει ο mirrorofsorrow στο μαύρο μοντέλο, αν και έχω το άσπρο. Και γνωρίζετε αν υπάρχει ρύθμιση όπου μπορώ να απενεργοποιήσω την φόρτιση όταν το συνδέω με USB στον υπολογιστή; Ευχαριστώ πολύ!
  14. Καλησπέρα σας, Από σήμερα είμαι κι εγώ κάτοχος του κινητού και πως τα κατάφερα, δεν ξέρω, αλλά ενεργοποίησα το αυτόματο κλείδωμα και την απαίτηση κωδικού μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα. Τώρα όταν σέρνω το κουμπί ξεκλειδώματος το μόνο που εμφανίζεται στην οθόνη είναι μία μεγάλη κλειδαριά και δεν μπορώ να εισάγω κάπως τον κωδικό. Έχει να κάνει με το firmware version? Δεν κατάφερα δυστυχώς να διαβάσω όλα τα προηγούμενα posts για αυτό οποιαδήποτε βοήθεια θα την εκτιμούσα.
×
×
  • Create New...