Jump to content

wackass

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wackass

  1. Thanks, το δοκιμασα σημερα και δουλευει με το bluetooth ακουστικο που εχω. Να δουμε αν θα δουλεψει αυριο και με το αμαξι. Αλλη ερωτηση: Υπαρχει καποιο προγραμματακι να μας δειχνει ανατολη και δυση ηλιου και φεγγαριου, καθως και τις φασεις της σεληνης? κυριως το φεγγαρι με ενδιαφερει για ψαρεμα :)
  2. Δοκιμασα να βαλω και το Bluettoth Audio Rooter αλλα δεν δουλευει με WM 6.1 :( Μηπως υπαρχει καποιο αναλογο προγραμμα?
  3. problem, skype mob+bluetooth: το εκανα αλλα δεν ειδα προκοπη, το skype αρνειται να δουλεψει με το bluetooth. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Οταν κανω install το skypefix μου βγαζει μια λευκη οθονη με επικεφαλιδα troca2.... Το ιδιο προβλημα εχω και στο αμαξι με το igo8: αν και ειναι συνδεδεμενο το D2 με το bluetooth του αυτοκινητου, ολες οι φωνητικες εντολες εξακολουθουν να ακουγονται απο το ηχειο του κινητου με αποτελεσμα να μην ακουω τιποτα αν πηγαινω πανω απο 10kmh. Καμια καλη ιδεα?!?
  4. Super, thnx και αλλη μια, μια και ειμαι νεος: προσπαθω να κανω synchronize με τον media player οπως εκανα με το ipod η με τον sandisk mp3player αλλα ενω μεταφερει ολα τα τραγουδια δεν βλεπω τις playlists στο ΤΔ2. Ξερει κανενας γιατι?
  5. igo8 λες καλύτερα e? ok. Και κάτι ακόμα: βλέπω καμια φορα ότι ακόμα και αν είμαι συνδεδεμένος στο wifi, χρησιμοποιεί το 3g δίκτυο για να δει κάποια πράγματα, πχ καιρός. Υπάρχει τρόπος να του απαγορεύσω να μπαίνει στο net από 3g και να το κάνει από wifi mono?
  6. Γεια χαρα, Εχει δοκιμασει κανενας το Garmin Mobile XT με το ΤΔ2 του? καλητερα Γαρμιν η iGO8?
×
×
  • Create New...