Jump to content

lemadr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lemadr

  1. Σίγουρα ναι, γιατί είχα ήδη μία σύμβαση στην ίδια εταιρεία που έληξε το Μάιο και όταν ήρθε ο μισθός εκείνου του μήνα έτριβα τα μάτια μου :p και μου το επιβεβαίωσε προιστάμενος. Τώρα όσον αφορά την απορία μου, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί λύθηκε. Διάβασα το εξής, ο εργοδοτης εχει δικαιωμα μετα απο καποιες μερες απουσίας να καταγγείλει τη σύμβαση λόγω οικειοθελούς αποχώρησης, και έτσι τα προνομια της απολυσης αποζημιωσεις, κλπ να χαθούν. Παραίτηση λοιπόν να ησυχάσει το κεφάλι μου και ας αναστενάξει η τσέπη μου.
  2. Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσατε μόνο που θα επανέλθω ρωτώντας: Να παραιτηθώ και να πάρω το δώρο Χριστουγέννων μόνο, ή να περιμένω την απόλυσή μου όπου θα έχω και την αποζημίωση; Μπορούν να μου αρνηθούν είτε το δώρο είτε την αποζημίωση αν τους κάνω τέτοιο χουνέρι και σταματήσω ένα μήνα πριν τη λήξη της σύμβασης;
  3. Είναι απόλυτα σίγουρο αυτό; γιατί φίλος που παραιτήθηκε πέρυσι πριν τη λήξη της σύμβασης δεν πήρε τίποτα περισσότερο από όσα είχε δουλέψει μέχρι τη στιγμή της παραίτησης. Την άδεια ούτως ή άλλως θα τη πάρω τον Ιούλιο πριν φύγω.
  4. Αυτό είναι που θέλω να εξακριβώσω. Το μισθό του Αυγούστου εννοείται πως δεν τον ζητώ, ρωτώ αν μπορώ να πάρω την αποζημίωση λόγω λήξης της σύμβασης που από όσο ξέρω είναι 42 ευρώ ανά μήνα εργασίας, ακόμα και για τους 3 από τους 4 μήνες που είναι η σύμβαση.
  5. Καλησπέρα σας! Επαναφέρω το θέμα για να μην ανοίξω καινούριο. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο πιο περίεργη από αυτές που προαναφέρθηκαν. Έχω σύμβαση μέχρι 31/08 αλλά σκοπεύω να φύγω νωρίτερα από τη συγκεκριμένη (#@&)-εταιρεία, συγκεκριμένα στο τέλος αυτού του μήνα. Γνωρίζω ότι αν παραιτηθώ χάνω την αποζημίωση που δικαιούμαι με τη λήξη της σύμβασης και αναρωτιέμαι, σε περίπτωση που δεν εμφανιστώ καθόλου όλο τον Αύγουστο χωρίς όμως να έχω υπογράψει παραίτηση, και να περιμένω να λήξει η σύμβαση... την αποζημίωση θα τη πάρω; ή αντί αυτής υπάρχει περίπτωση να έχω άλλο πρόβλημα; Όλα αυτά δεδομένου του ότι δεν με ενδιαφέρει να μείνω μέχρι να τελειώσει η σύμβαση και του ότι δε θέλω να τους χαρίσω ούτε ευρώ από αυτά που δικαιούμαι.
×
×
  • Create New...