Jump to content

daffy00

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by daffy00

  1. Sprinter 50cc για να γινει 72cc θα σου παρει 70-150 τωρα αν θες να του βαλεις καμια εξατμιση, protect θα σου προτεινω, θα παει γυρω στα 220 ευρω. δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα αλλα το μηχανακι σου θα εχει πολυ παραπανω νευρο :) τωρα να ρωτησω κατι αλλο εχω το sprinter 50cc π.χ μολις το αγορασω μπορω να το βαλω μεσα για 72 με την μια ? η πρεπει να το στρωσω πρωτα στα 50cc??
  2. αν εχεις msn κανε με add αδερφε. withlove_daffy@yahoo.gr να τα πουμε λιγο εκει μηπως κai με βοηθησεις αν χρειαστω κατι αλλο:D:D:p
  3. Ευχαριστω πολυ socrati007 με βοηθησες φιλαρακι :) για να παει 90cc το Sprider to daytona apo 72cc θα πειραχτει το καρτερ ?
  4. ευχαριστω πολυ φιλε μου καποια αλλη γνωμη? δηλαδη αν αλλαξω καρμπιλατερ ειναι το μονο που χρειαζετε για να γινει το παπι απο 72 90 ? δεν εχω ιδεα απο μηχανακια sorry :worry:
  5. Καλησπερα καταρχην.παρακολουθω το site 2 μερες τωρα και το εχω διαβασει σχεδον ολο :) ειμαι 16 και με βαση αυτα που λετε αποφασησα να παρω το sprinter 50 αλλα δεν θα τραβαει μια..λεω να το κανω 72cc με μια εξατμιση protect αλλα σας παρακαλω πολυ αν μπορειτε να με βοηθησετε θελω την γνωμη σας για κατι πιο γρηγορο..μετα απο αυτα που θα κανω τι αλλο μπορω να κανω γιατι δεν ξερω κε πολλα :)καθε απαντηση ειναι δεκτη ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...