Jump to content

adamz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by adamz

  1. παιδια η γνωμη σας για την sony dsc w270??
  2. καλησπερα παιδια..αν και ειμαι ασχετος απο ψηφιακες μηχανες το ψαξα και τελικα παργειλα τν sony dsc w270 209 ευρω...ειναι καλη? αξιζει τα λεφτα της? η να την ακυρωσω?
  3. γκρρ...δεν υπαρχει αποθεμα :S αν παρω για το LG KM900 ARENA θα προσαρμοζεται στο viewty?
  4. κατι εκτος e bay παιδια...
  5. καλησπερα παιδια..ψαχνω για screen protector για το lg viewty..αλλα δεν βρισκω πουθενα... ξερετε μηπως κανενα screen protectro για αλλο κινητο που να ταιριαζει και στο Viewty?...
  6. καλησπερα και απο εμενα παιδια..εγω εχω το lg viewty...σε θεμα λογισμικου και ανταποκριη αφης..ποιο ειναι ποιο καλο?...γτ εχω ακομα την ευκαιρια να το αλαξω..
  7. ελεος...με το vodafone 120 plus ειχα γυρω στα 70...και τωρα με την αναβαθμιση εχω λιγοτερα ??..:S
  8. καλημερα..ηθελα να ρωτησω..στο Vodafone Οικονομικό 25 η επιδοτηση ποσο ειναι?...
  9. ωραια μετα επιλεγω συσκευη... και μετα μου βγαζει αυτο.. http://i258.photobucket.com/albums/hh254/amaz0r/Untitled-2-2-1.jpg επιλεγω αυτο που θελω που ειναι ιδιο σχετικα με το 120 plus μετα εδω το αφηνω ετσι... αυτο το ''*επιπλον παγιο'' που λεει κατω κατω με προβληματιζει..τι ενοει? http://i258.photobucket.com/albums/hh254/amaz0r/ela-1.jpg μετα συμπληρωνω..την φορμα παραγγελιας..και ολοκληρωση και ερχετε το κιν εκει που εδωσα διευθυνση?.. και εχω αλαξει προγραμμα τωρα?
  10. εχω κανει ..account...απλα οταν παταω διαχειριση συνδεσης..μου λεει..αλλαγη ''προγραμματος η υπηρεσιων'', και ''Ανανεωση συμβολαιου/ανανεωση συσκευης'' εγω ποιο απο τα 2 να παρω..(θελω να παρω και το LG viewty)
  11. Λοιπον εχω το Vodafone 120 Plus πως μπορω να κανω ανανεωση συμβολαιου μεσο του vodafone.gr?...μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες..μην κανω καμια βλακεια..και πληρωνω μετα διαφορα..
  12. μηπως ξερει κανεις αν στελνουν απο το site της vodafone με αντικαταβολη?..
  13. καλησπερα..μηπως ξερει κανεις αν στελνουν απο το site της vodafone με αντικαταβολη?..
  14. στο e-click θελει πιστωτικη κλπ ε?...επειδη δεν εχω υπαρχει σε καποιο αλλο καταστημα που μπορω να το παρω?
  15. ελεος γιατι?...αν θελω γραφιδα δεν υπαρχει περιπτωση να βρω???
  16. το κινητο σε μια βδομαδα το πολυ ελπιζω να το εχω στα χερια μου :) αλλα θα ηθελα να ξερω..μερικα πραγματακια..ειδα οτι σε καποιους ελειπε το μολυβι αν το παρω απο την vodafone υπαρχει τετια περιπτωση? δεν ειδα το παιδι απο που το πηρε.. επισης μπορουμε να κανουμε τα παντα με το χερι μας η υπαρχουν καπια σημεια που χριαζονται οπωσδηποτε το μολυβι? και ενα τελευταιο...εχει διαφορα αν χρησιμοποιεις το μολυβι η το χερι..? ενοω ειναι καλυτερα για το κιν. να χρησιμοποιω το μολυβι περισσοτερο η δεν υπαρχει διαφορα?..
  17. πια ειναι η τιμη του τωρα?...
  18. καλησπέρα παιδια ειναι το 1ο μου ποστ..σε αυτο το φορουμ.. :) λοιπον μπορω απο καπου να το παρω με επιδοτηση vodafone? και ποιο ειναι το σαρ του ..γιατι εψαξα σε διαφορα site..δν μπορω να βρω ποσο ακριβως εχει.. ευχαριστω..!
×
×
  • Create New...