Jump to content

daytonaman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by daytonaman

  1. τελικα δοκιμασα να αλλαξω το γραναζωμα μηπως δω καμια καλυτερη τελικη,αλλαζοντας μονο το μπροστινο απο 15 σε 14 με το πισω να'χει παραμεινει 36,αλλα τωρα δυσκολευεται να πιασει τα 100.βεβαια τα 90 τα πιανει ταχυτερα.μηπως ειναι καλυτερα να αντικαταστησω το 14αρι με 16 αλλα μαλλον θα του πεσει πολυ βαρυ.:lol: τελικα δεν εχει κανενας το dy 125,για να μου πει εντυπωσεις και τι βελτιωσεις μπορει να παρει; παντως πιστευω οτι ο 125αρης κινητηρας της daytona ειναι ο ποιο αδυνατος της αγορας,ακομα και απο τους lifan:cry:τουλαχιστον μεχρι στιγμης μου εχει βγει πολυ αξιοπιστος.:)
  2. γεια σας παιδια! μηπως κανενας απο εσας εχει το daytona 125; αν το εχει κανενας σας,μπορει να μου πει τι του εχει αλλαξει και αν δεχεται στροφαλο απ' αυτους του εμποριου π.χ. για astrea; ευχαριστω εκ των προτερων.
  3. ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας:up: τελικα το μηχανακι ψιλοεπανηλθε παιζει να εφταιγε ο βενζινας που πηγενα(σιγουρα ηταν νοθευμενη επειδη με το που γεμισα αλλου το μηχανακι,αλλαξε εντελως). κατι αλλο,μηπως κανενας απο σας εχει το dy 125 rs,ρωταω επειδη θελω να το βελτιωσω ,αλλα σε αλλο ποστ διαβασα οτι δεν παιρνει στροφαλο εμποριου(θελω να βαλω εναν 54)πληροφοριακα το μοτερι μαμισιο εχει 55,5 διαμετρο κ 49,5 διαδρομη. ευχαριστω κ παλι.:)
  4. πως μπορω να δω εαν χανω συμπιεση; αν εχουν φαγωθει τα ελατηρια του πιστονιου μηπως ξερεις πανω κατω ,ποσο κανουν; sratos3 σου εκανα την ερωτηση πριν μερικα ποστ,αλλα μαλλον δεν την ειδες.
  5. τα παλια μηχανακια αν δεν κανω λαθος οπως τα astrea k τα glx ειχαν κοφτες για την ροη του καυσιμου ή για την εξαγωγη γι'αυτο κ ρωτησα μηπως παιζει το ιδιο και με το δικο μου. επισης απο καπου εχω ακουσει οτι μπορω να αλλαξω το πιστονι του με ενα κοντυτερο ή ελαφρυτερο κ θα στροφαρει καλυτερα,αυτο ισχυει;
  6. οκ thanks! μηπως ξερεις τι παιζει απο κοφτες επειδη θελω να τους αφαιρεσω;
  7. μηπως ειναι καλυτερα να αλλαξω το μπροστινο και να του βαλω ενα 14αρι μιας και ειναι φτηνοτερο;
  8. αν βαλω ενα 38αρι πισω λες να χρειαστει να αλλαξω παλι αλυσσιδα;
  9. τι τελικη εχεις;και ποση περιπου αυτονομια εχεις; εγω παντως εχω περιπου 100-140 χλμ αυτονομια(αναλογως πως το πηγαινω) αυτη την στιγμη εχει το μαμισιο καρμπ το οποιο ειναι 20αρι εαν βαλω το 22αρι με εκκεντροφορο θα μειωθει τραγικα η αυτονομια;
  10. η 1η σπαει στα 30(τριζοντας ολο το μηχανακι φυσικα),η 2α στα 60 και η 3η στα 95(ο ξαδερφος μου την ειχε παει 100 αλλα ειναι και ελαφρυτερος).παντως οταν πηγαινω με 3η στα 60 χλμ κ βαλω 4η δεν πολυαργει να φτασει τα 100. οχι στανταρ ειναι 22mm κ απο οτι εχω δει στο stelpet βγαινει σε διαφορα νουμερα. επισης μηπως ξερει κανεις σας που εχει τους κοφτες;
  11. το μηχανακι δεν πατιναρει καθολου,απεναντιας που εχω ρυθμισει το σασμαν κ οι ταχυτητες κουμπωνουν σαν βουτυρο. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το μηχανακι εχει χασει πολυ ροπη,δηλαδη δεν τραβαει οπως τραβαγε πριν,αλλα τελικη δεν εχω χασει. πως μπορω να δω εαν χανω συμπιεση; αν εχουν φαγωθει τα ελατηρια του πιστονιου μηπως ξερεις πανω κατω ,ποσο κανουν; επειδη αυτην την περιοδο εχω ξεμεινει(οικονομικα) και γι'αυτο δεν παω στον μαστορα:(,προσπαθωντας να βρω την λυση μονος μου. :D
  12. ο ξαδερφος μου εχει ενα καρμπ cm 200 22mm k θα δοκιμασουμε με αυτο.εχω ηδη γραναζωμα 15-36 τ αλλαξα μαζι με την αλυσσιδα, επειδη ειχαν φαγωθει τα προηγουμενα. η φιλτροχοανη μια χαρα ειναι,καινουρια την πηρα.δεν νομιζω να εχει τιποτα σκουπιδια το εχω τσεκαρει. επισης εχω βρει ενα εκκεντροφορο 4ο σταδιο,μηπως ειναι πολυ αγριος και αργει να γεμισει το μηχανακι; 15-36!το προηγουμενο ηταν σιγουρα 15 το μπροστινο και το πισινο το ειχαμε μετρησει με την αλυσσιδα επανω και ηταν 16,αν και εγω πιστευω πως δεν το μετρησε καλα και ισως να ηταν μεγαλυτερο.
  13. γεια σας σε ολους!αποφασισα να ρωτησω τα εξης παρακατω, καθως δεν πηγαινε αλλο. εδω κ ενα χρονο ειμαι ενας ευτυχης κατοχος ενος daytona dy 125 rs,το μηχανακι μου εχει βγει πολυ καλο,εχω κανει 15000 χλμ (με ολα του τα servis)και αποφασισα να του αλλαξω ενα δυο πραγματα για να πηγαινει καλυτερα.σε πρωτη φαση εβαλα μια εξατμιση serbing type και οφειλω να ομολογησω οτι μου εδωσε κατι κυριως στα ψηλα.σε δευτερη φαση δοκιμασα να βγαλω τον παπα βαζοντας του μια φιλτροχοανη,το παπι αλλαξε εντελως χαρακτηρα εγινε πολυ ποιο νευρικο με αποτελεσμα να βουταει και να γεμιζει πολυ ποιο γρηγορα,εχοντας τα 100 χλμ με μια γκαζια ,αλλα μεχρι εκει καθως το παπακι παει μετα βιας 105 και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει,μηπως εχει κανεναν κοφτη ή εαν αλλαξω ενα δυο πραγματα θα εχω επιτελους τα 120;τελος και κυριοτερο το μηχανακι τις επομενες μερες, επεσε μηχανικα(μετα τις αλλαγες φυσικα) με αποτελεσμα να εχω χασει πολυ ροπη και να αργει να γεμισει,χειροτερα και απο πριν.μηπως παιζει να πηρε τιποτα το καρμπυρατερ(εχει το μαμισιο το οποιο ειναι keihin 20) και μου το κανει ή μηπως θελει περισσοτερο μιγμα για να αποδωσει οπως πρεπει, αν και δεν νομιζω επειδη το μηχανακι κατεβαζει πολυ ακαυστη,χωρις να μπορω να καταλαβω τι συμβαινει μηπως δεν γινεται καλη καυση(εχω αλλαξει μπουζι); θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε τα φωτα σας, καθως δεν μπορω να βγαλω ακρη και συγνωμη για το μεγαλο ποστ!
×
×
  • Create New...