Jump to content

greekdevil

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greekdevil

  1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413819&highlight=%CE%99%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AE+%CF%81%CE%BF%CE%BC&page=109 το βρικα μονος μου τελικα. απλα ειχα πιξει και δεν το εβλεπα.. μπωρει να διαγραφει το ποστ μου :lol:
  2. Ρε παιδια εχει κανενας ενα λινκ για την ρομ του ιταλου γιατι ψαχνω ποση ωρα και δεν μπορω να την βρω.... στο google drive δεν υπαρχει πια. ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
  3. Καλή τύχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. Εχω το εξης προβλημα.Εχω iphone απο το εξωτερικο εκανα το καινοθργιο jailbrake για το ος 3 και καταφερα να κανω sim unlock αλλ το προβλημα ειναι οτι οποια sim και να βαλω δν βρικσει provider ουτε μου βγαζει τιν επιλογη της χειροκινητης αναζυτησης!Μπορειτε να με βοη8ησει καποιος αν ξερει κατι..Ευχαριστω
  5. φιλε μου αυτο που εδωσες δν ειναι κατι παλιο αλλα παλι 3.0 εγω προσπαθω να βαλω μια παλαιοτερη για να μπορεσω να κανω υnlock το κινητο με το π.χ. quickpwn 2.5
  6. Πατησα να το κανει unlock και κολησε κατα την διαρκεια του reboot. Kai επισης θελω να ρωτησω....γιατι δεν μπορω να περασω μια παλαιοτερη εκδοση και μου βγαζει συνεχως error το itunes?
  7. Καλησπερα.Εχω διαβασει πολλα απο οσα αναγραφοντα αλλα δυστηχως στην δικη μου περιπτωση δεν εχω βρει ακομα λυση.Εχω iphone 3g/8g κλειδωμενο απο το εξωτερικο.Δυστηχως εκανα update το software απο το i tunes και τωρα εχω περασμενο το τελευταιο os 3.0....Επισης αφου καταλαβα οτι δεν καταφερνω να κανω jailbrake σε αυτη την version προσπα8ησα να το κανω restore και να περασω μια παλαιοτερη(εκδοση firmware) και να χρησιμοποιησω το quickpwn η το winpwn και να kανω jailbrake αλλα και παλι συνατησα δυσκολια γιατι καθε φορα μου βγαζει error σε οποιαδηποτε εκδοση και αν προσπαθησω να περασω.Εχω απελπιστη τοσο που σκεφτομαι να παω στην vodafone και να ζητησω να το κανουν αυτοι και να πληρωσω.Εαν ξερει κανεις κατι τον παρακαλο να με βοηθησει.Ευχαριστο πολυ..
×
×
  • Create New...