Jump to content

makman_e34

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About makman_e34

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

makman_e34's Achievements

  1. Ζηταω ειλικρινα συγνωμη για τις μισες πληροφοριες. Θεωρησα (κακως) πως εννοειται πως εχω official (12.5.1) Προσπαθω να βρω τα απαιτουμενα βηματα, ωστε να δω αν μπορω να τα καταφερω. Με το διαβασμα, δεν εχω θεμα.
  2. Θελω να το φλασαρω για καλυτερη αποδοση. Ηδη εχει μπουκωσει, οποτε πριν το Hard reset, ειπα να λλαξω Rom. Δεν γνωρισω τον τροπο (αν και ειχα φλασαρει παλιοτερα αλλο κινητο), ουτε ποια ειναι η καλυτερη Rom. Οποτε, οποιαδηποτε πληροφορια, καλοδεχουμενη.
  3. Πολυ καλησπερα σας. Εχω το Redmi NOTE 7 και ηρθε η ωρα της αλλαγης. Πριν το αλλαξω ομως, θελω να του αλλαξω την Rom. Ψαχνοντας, δεν βρηκα κατι σχετικο (προφανως δεν εψαξα σωστα). Εχετε κατι υπ οψην ? Σας ευχαριστω πολυ.
  4. makman_e34

    Lenovo A916

    Κατι δεν παει καλα ομως......βλεπει την sd αλλα οχι τα αρχεια.
  5. makman_e34

    Lenovo A916

    Μολις εβαλα την S206. Δοκιμασα την παραπανω λυση και δουλευει κανονικοτατα το youtube.Σε ευχαριστω πολυ.
  6. Kαλησπερα σας. Θελω να ρωτησω σχετικα με το παρκαρισμα μπροστα σε εισοδο πολυκατοικιας. Στην φωτογραφια φαινεται το μαυρο αυτοκινητο, παρκαρισμενο ακριβως μπροστα στην εισοδο.Τα προβληματα ειναι 2. Ενα οτι εμποδιζει την ελευθερη προσβαση, αφου αφηνει εναν μικρο διαδρομο (αδυνατον να περασεις π.χ. με παιδικο καροτσι ή ψωνια στα χερια) και δευτερο, οτι αποτελει ευκολο "σκαλοπατι", για την προσβαση στον 1ο οροφο που μενω εγω.Ηδη μια φορα ανεβηκαν στο μπαλκονι μου και διερηξαν την μπαλκονοπορτα, χρησιμοποιωντας το αυτοκινητο απο κατω. Να πω εδω, οτι η κανονικη του θεση παρκινγ, ειναι ακριβως μπροστα απο το μαυρο....ΝΑΙ καλα καταλαβατε.Ο τυπος παρκαρει 2ο αυτοκινητο σε κοινοχρηστο χωρο, χωρις να ειναι ορισμενη θεση παρκινγ, αλλα χρησιμοποιηται σαν διαδρομος εισοδου-εξοδου, και για την πολυκατοικια, αλλα και για το νομιμο παρκινκ του. Φυσικα χρησιμοποιει τον ιδιο τροπο ολο το σοι του, ασχετα αν η νομιμη θεση του ειναι κενη ή οχι. Υπαρχει καποιος νομος που να αναφερεται σε αυτο ? Σας ευχαριστω. Το κοκκινο στα δεξια, εχει νομιμη θεση παρκινκ. http://i32.photobucket.com/albums/d4/makman68/parking-1_zps83mmnfdi.jpg
  7. Καλησπερα. Ποια η λειτουργικοτερη ROM κατα την γνωμη σας ? Υπαρχεο οδηγος στα ελληνικα.Τα αγγλικα μου δεν με βοηθουν και τοσο :D:D
  8. Kαλημερα παιδια. Εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ειχε βαλει ο γιος μου ενα μοτιβο για να κλειδωνει την οθονη και το ξεχασε, με αποτελεσμα να κλειδωση η συσκευη. Για να ξεκλειδωση, πρεπει να βαλεουμε το mail, αλλά ελα μου ντε που δεν αλλάζει απο ελληνικά σε αγγλικα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ξεκλειδώσουμε ??? Δεν είναι εποχες για να αγοράζω αλλο κινητο. To βρηκα....... Το έκανα και περιμένω αποτελέσματα.
  9. Kαλημερα παιδια. Εχω ενα προβλημα με το κινητο. Ειχε βαλει ο γιος μου ενα μοτιβο για να κλειδωνει την οθονη και το ξεχασε, με αποτελεσμα να κλειδωση η συσκευη. Για να ξεκλειδωση, πρεπει να βαλεουμε το mail, αλλά ελα μου ντα που δεν αλλάζει σε αγγλικα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ξεκλειδώσουμε ??? Δεν είναι εποχες για να αγοράζω αλλο κινητο.:)
  10. Τελικα παρέλαβα το τηλεφωνάκι (Arc S λευκό) εχθες.Ειναι μόλις 1,5 μήνα και ειναι ΑΨΟΓΟ !!!!!! Παει σφαίρα.Ηδη εχει 4.1.Α.0.562 και εγινε ηδη root, με τα εξης: 1.NoFrills 2.Titanium Backup 3.Astro file manager 4.SuperSU 5.Battery Calibration Κατεβηκε η CPU στα 1024, αφου δεν τρέχω πολλές εφαρμογές. Το τελευταίο μπήκε σήμερα το μεσημέρι, και ηδη δείχνει πολύ καλά αποτελέσματα, οσων αφορά την κατανάλωση μπαταρίας. Περισσότερα συμπεράσματα, θα εχω σύντομα. :D
  11. Καλησπέρα σας συμφορουμήτες.:D Θα ηθελα την πολύτιμη βοηθειά σας σε ενα διλημμα που εχω.:rolleyes: Εχω καταλήξει σε 2 τηλεφωνα: Το ενα ειναι το Arc S με original "παγωτακι" 2 μηνών και το αλλο το Neo V καινούριο. Εχω διαβάσει πάμπολες σελίδες και για τα δυο τηλέφωνα και μπορω να πω οτι καταμπερδεύτηκα :blink::blink: Ζηταω την βοήθειά σας, επειδή,ειναι κομματακι δυσκολο να αποφασίσω. Ποιο απο τα δύο μου προτείνετε να αποκτήσω ????? Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων :)
  12. Ευχαριστω για την κατατοπιστικότατη απάντηση.Ελπίζω να βρω άκρη.
  13. Να μια φωτογραφια, απο την είσοδο προς τον δρόμο. http://i214.photobucket.com/albums/cc148/Makman-E34/2012-04-06062021.jpg
  14. Αν και διάβασα κάαααμποσες σελίδες, σχετικά με το πάρκινκ στις πυλωτες, δεν βρηκα κάτι σχετικό, οπότε σας παραθέτω το πρόβλημα. Εισοδος πολυκατοικίας, 4m "μέσα", απο την οικοδομική γραμμή.Κοιτώντας προς την είσοδο της πολυκατοικίας, βλέπουμε, ξεκινώντας απο αριστερά: 1. 2,5 μέτρα ως θέση πάρκινκ. 2. 2,5 μέτρα ως εισοδο της πολυκατοικιας αλλά και ως πέρασμα για θέση πάρκινκ, δίπλα στην είσοδο. 3. 2,5 μέτρα ως θέση πάρκινκ. Δηλαδή, μιλάμε για 3 αποστάσεις των 2,5 μέτρων εκ των οποίων η μεσαία ειναι για την πρόσβαση στην είσοδο της πολυκατοικίας, αλλά και για την πρόσβαση σε γειτονική με την είσοδο, θέση πάρκινκ. Το πρόβλημα είναι, ότι στον εν λόγω χώρο (διπλής λειτουργίας) παρκάρει το δευτερο αυτοκινητο του ο ιδιοκτήτης της γειτονικης με την εισοδο θεσης. Αποτέλεσμα ? Αφου μαζι με αυτον εχει αποκτήσει το δικαίωμα, η πεθερά του αλλά και ο πατέρας του, εχουμε μονίμως ενα διαθέσιμο χώρο για την είσοδο στην πολυκατοικία, της τάξεως των 50cm περίπου !!!!!!!! Και ρωτάω ......Εχεις το δικαίωμα να καταχράζεται κοινόχρηστο χώρο (άσχετα εαν δινει πρόσβαση στο πάρκινκ του) κλείνωντας την είσοδο της πολυκατοικίας, και εμποδίζοντας, τους υπόλοιπους να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στα σπίτια τους ???? Με τα ψώνια στα χέρια δεν περνάς.... Αν έχεις παιδιά, αρα και ποδήλατα, τα κουβαλάς στην πλάτη...... Και φυσικά, δεν μιλάμε για πιο σοβαρές καταστάσεις π.χ. πρόσβαση ασθενοφορου ή μεταφορά ασθενούς. Δεν θα αναφερθω στο ότι δεν προβλέφθηκαν αλλά και δεν θέλω να βλέπω αυτοκίνητα μπροστά στην είσοδο, αλλά τι διάολο ?????? Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στους κοινόχρηστους χώρους ???? Σας ευχαριστω εκ των πρωτέρων.
  15. Καλησπέρα.Εχω ένα θέμα με μια καρτοκινητή της cosmote που έχω.Δέχομαι κλήσεις απο κάποιο σταθερό, και στο κινητό μου βγάζει το όνομα "fake takis" αλλά και το νούμερο του σταθερού απο το οποίο γίνεται η κλήση. Το κουφό είναι, ότι ΔΕΝ υπάρχει επαφή με αυτό το όνομα, ούτε στην κάρτα, ούτε στην συσκευή.!!!!!!!!! To κουφό και τρελό ταυτόχρονα, είναι ότι μετά την ολοκλήρωση της κλήσης, στην οποία, κανείς δεν μιλάει (παρα μόνο εγω που ρωτάω "ποιος είναι") στο κινητό δεν φαίνεται να έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ κλήση απο αυτό το νούμερο. !!!!!!!!!!!! Καλώντας πίσω, είτε απο το κινητό, είτε απο άλλο κινητό, είτε απο σταθερό, βγαίνει συνέχεια το μύνημα "ο αριθμός που καλείτε, δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή". Η συσκευή είναι ενα samsung GT3300. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας μου πει πριν αρχίσω να παραμιλάω.Επίσης, αν μπορώ να απευθυνθώ κάπου. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...