Jump to content

NikMark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About NikMark

  • Ημ. Γέννησης 07/06/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

NikMark's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ρε παίδες, πως τονίζουμε ελληνικές λέξεις; Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τον τονισμό... Αφήστε, το βρήκα, κρατάμε πατημένο το γράμμα που θέλουμε να τονιστεί.
  2. Ρε παίδες, σας παρακαλώ, βοηθήστε αν μπορείτε... Προσπαθώ να συνδέσω το Diamond 2 με τον υπολογιστή και δεν τα καταφέρνω. Ενώ μου αναγνωρίζει την συσκευή ως ''Συσκευή Αποθήκευσης USB'', δεν μου την αναγνωρίζει κανονικά ως Touch Diamond 2 και μου λέει ''Άγνωστη Συσκευή / Unknown Device''... Συνεπώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Απενεργοποίησα το Τοίχος Προστασίας, το Αντιικό κτλ κτλ...
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο φόρουμ και νέος στα κινητά. Έχω μείνει πολύ πίσω. Είχα π.χ. το Nokia 3210 το πρώτο χωρίς κεραία και το 8210 το πιο μικρό, όταν δεν τα είχε κανείς και όλοι με πρήζαν, ''αχ να το δω λίγο'' κι έτσι φάση. Έκτοτε είχα διάφορες απλές συσκευές, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Τώρα ξανά μπήκα δυναμικά και ψάχνομαι όσο δεν πάει. Μόλις πήρα το Diamond 2 ( απ'την προσφορά της Wind με 40 ευρώ πάγιο, 4,5 ώρες ομιλίας και τιμή 300 ευρώ ) και δεδομένου όλων όσων προείπα, έχω μείνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ! Άψογη φωτογραφία/ευκρίνεια! Εν πάση περιπτώσει, μόλις βρω χρόνο, θα διαβάσω όλο το θέμα απ΄την αρχή με σκοπό την πλήρη ενημέρωση περί. Αν μου μείνουν κάποιες απορίες, θα σας ρωτήσω. Χαίρομαι πολύ για την οργάνωση του φόρουμ και την πληθώρα πληροφοριών. Τα λέμε λίαν συντόμως!
×
×
  • Create New...