Jump to content

Xristos_Ioannou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Xristos_Ioannou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Xristos_Ioannou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω πολυ vaggos_vankel...και μπραβο σου,γτ φαινεται πως εχεις κανει καλη δουλεια...αλλα μπορεις λιγο να μου πεις σε τι διαφερει με την γερμανικη V10P_00???Γενικα εγω απο το φλασαρισμα του αρενα θελω... να εχει καποιο _(ομορφο)_θεμα(*το δικο σου ειναι πολυ ωραιο)+fm transm.+youtube via wifi+playlists και πανω απ ολα να μην σερνεται το κινητο(να πηγαινει αρκετα γρηγορα,τουλαχ.χωρις κολληματα).....(τελος αν υπαρχει σε καποια εκδοση ξεκλειδωμα σαν του i phone...αν και δν νομιζω)...και παλι σε ευχαριστω πολυ...και πιστευω να φλασαρω με τη δικια σου εκδοση...φαινεται πολυ καλη....αλλα εχω δει παραπονα για κολληματα!!!Με τι να φλασαρω???Με το UpTextEX-με το Flashtools-η με του jimdem582???εχω μπερδευτει :S
  2. Μπορει καποιος να με βοηθησει και εμενα:S :S???Θα του ημουν ευγνωμον,πραγματικα... Η γερμανικη Ο εκδοση(φλασαρισμα),ποσα θεματα εχει για το αρενα και που μπορω να βρω το ξεκλειδωμα οπως του i phone,υπαρχει μεσα σε αυτη την εκδοση???Επισης ποια εκδοση μου προτεινετε εσεις???Θελω να εχει φμ τρανσμ.-θεματα-youtube via wifi-playlists+gps(αν υπαρχει δηλ. μεσα στην εκδοση κατι σαν το wetravel? )
  3. Καλησπερα.Η γερμανικη Ο εκδοση(φλασαρισμα),ποσα θεματα εχει για το αρενα και που μπορω να βρω το ξεκλειδωμα οπως του i phone,υπαρχει μεσα σε αυτη την εκδοση???Επισης ποια εκδοση μου προτεινετε εσεις???Θελω να εχει φμ τρανσμ.-θεματα-youtube via wifi-playlists+gps(αν υπαρχει δηλ. μεσα στην εκδοση κατι σαν το wetravel? )
  4. Καλησπερα.Η γερμανικη Ο εκδοση(φλασαρισμα),ποσα θεματα εχει για το αρενα και που μπορω να βρω το ξεκλειδωμα οπως του i phone,υπαρχει μεσα σε αυτη την εκδοση???Επισης ποια εκδοση μου προτεινετε εσεις???Θελω να εχει φμ τρανσμ.-θεματα-youtube via wifi-playlists+gps(αν υπαρχει δηλ. μεσα στην εκδοση κατι σαν το wetravel? )
  5. Τελικά ρώτησα (σε ενα κατάστημα κινητών βεβαίως-βεβαίως :D) και μου είπαν πως απο Δευτέρα να περάσω και θα μου αλλάξουν την πλακέτα πληκτρολογίου μου ,την ίδια στιγμή!!!Επίσης θα κοστίσει 43€...Σε ευχαριστώ πάντως πολύ για το ενδιαφέρον σου.
  6. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο εξής πρόβλημα;Εχω το S.E. K850i και πολύ συχνά μου συμβαίνει όταν πατάω πάνω σε ένα οποιοδήποτε πλήκτρο του να πατιέται και το πάνω δεξιά.Δηλαδή αν μπώ στο μενού και "παίζω" με τα πλήκτρα,ξαφνικά φαίνεται σαν να πατάω το κουμπί "πίσω"(ενώ δεν το πατάω) και με πηγαίνει πίσω... πχ το ίδιο συμβαίνει όταν ψάχνω μια επαφή και παλι με "πετάει" έξω...λειτουργεί δηλαδή το πλήκτρο "πίσω" χωρίς να το πατάω,αλλά πατώντας ενα άλλο....Μου είπαν κάποιοι για αλλαγή πλακέτας πληκτρολογίου...τι μπορεί να συμβαίνει;
×
×
  • Create New...