Jump to content

kostas91

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostas91

  1. εγω που το αγορασα σημερα εξω σε ηλιολουστη μερα η οθονη φαινοτανε πολυ καλα σκεφτομαι να το αναβαθμησω σε ics αλλα εχω δει οτι δεν ειναι και τοσο stable οσοι το εχουνε αναβαθμησει αν πουν γνωμες , ευχαριστω
  2. μαλιστα.. εγω το παραγγειλα απο wind 169ευρο το περιμενω σημερα. ελπιζω να βγει καλο κινητακι :) επισεις εχω ηδη βρει αρκετα custom rom εδω http://www.modaco.com/forum/650-huawei-ascend-g300-g300modacocom/ θα του αλλαξω τα φωτα μωλις το παρω :grin: οταν παω απο το καταστημα θα τους πω οτι απο αγγλια θα ερχοτανε σε μια μερα ενω αυτοι κανανε 2 να δω τι θα μου πουν :grin: γιατι να μην εχει ο εγγυηση και εδω στην ελλαδα?
  3. μηπως 120£? 1 μερα μετα πως εγινε να φτασει στα χερια σου? :rolleyes: με ποιο τροπο το ξεκλειδωσες? αυτον στο modako.com?
  4. καλημερα σε ολους :) θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει προβλημα με την εμβελεια του ασυρματου δικτυου.. προσωπικα στα 2 μετρα απο το ρουτερ πεφτει 2 γραμμες..και στα 3 μετρα πεφτει σε 1 γραμμη..και ποιο περα..αρχιζει και κωλλαει... το ρουτερ ειναι μια χαρα..γιατι με το λαπτοπ το ποιανω πανω απο 40 μετρα :D ειναι προβλημα αυτο? η ειναι μουφα το wifi τις συσκευης?
  5. ευχαριστω πολυ και απο εδω! μωλις ειδα στο σιτε τις huawei οτι βγηκε 2.2 για το iDeos .. για εμας θα βγει τιποτα? ξερει κανεις? :D
  6. ...σε ποια σελιδα ειναι η διαδικασια του root/update? ψαχνω τοση ωρα.. θα ηταν καλυτερα να κανατε ενα guide με την διαδικασια ..και οχι τοπικ το οποιο σπαμαρετε,για να αποτρεψετε πολυωρες αναζητησης!:cool: αν γνωριζει κανεις ας στειλει πμ η ας απαντησει εδω! ευχαριστω ,και καλες γιορτες σε ολους :)
  7. ρε παιδια..πηρα και εγω αυτο το κινητο.. μια χαρα μου φανηκε..αν και η μπαταρια δεν κραταει παραπανω απο 2 ημερες! το εχω ηδη μια βδομαδα αλλα δεν σας καταλαβαινω.. ποιος ο λογος να το κανεις περετερω modifications..? καλα και εμενα μου την δινει το λογοτυπο της βονταφονε.. και βρηκα οτι το start up screen ..ειναι ενας ολοκληρος φακελος με εικονες..γιαυτο και ψηλοκωλλαει η εικονα οταν αναβει.. δηλαδη εσεις που εχετε custom..τι παραπανω θα κανεις απο εμενα?
  8. το digitalizer παιζει να το βρω σε καταστηματα?
  9. τελικα το εβγαλα χωρις το βιντεο..το ταλαιπωρησα αλλα βγηκε!! τραβηξα το καλημα και ξυλωσα μονο το digitalizer..ποιο ευκολο !! :D το θεμε ειναι τωρα πως το παραγγελνω..λες να το πουλανε σε μαγαζια?? γιατι τωρα να παω να ανοικσω λογαριασμο για ενα digitalizer..δε λει! δεν εχω βιζες :D
  10. Σε ευχαριστω παρα πολυ φλε μου , να εισαι καλα! Μηπως γνωριζεις πως αφαιρειτε το ολο συστημα..γιατι εγω εβγαλα μονο το απο πανω! Πρεπει να ξυλωσω ολο το κινητο?
  11. καλησπερα αγαπητο φορουμ.. δυστηχως..εχω την εξης ερωτηση! Γνωριζει κανεις αν ι σοννυ ερικσον πουλαει ανταλακτικα για τηνοθονη αφης?? Συγκεκριμενα θελω μονο το πλαστικο καλυμα απο πανω.. Στη ουσια το ολο συστημα της αφης! με λιγα λογια..αυτο ..http://img297.imageshack.us/img297/6963/dsc00175y.th.jpg αξιζει να το φτιαξω ..τι λετε? Ευχαριστω!
  12. παιδια ...δε βλεπω λογο ανησυχιας για την τιμη του SAR της εν λογο συσκευης . Η τιμη αυτη διχνει την μεγιστη αποροφηση την ακτινοβολίας. Δηλάδη όταν εχουμε χαμηλο σημα δικτυου... Σωστα δεν τα λεω??...αν οχι περιμενω απαντηση. Εγω ετσι ξερω.
  13. οκ ευχαριστω πολυ....αλλα εσυ που το ξερεις οτι ειμαι μέλος.??? Παραξενο. α σορρυ τωρα θυμηθικα.. α και ευχαριστω για το site πολυ χρησιμο. ....αυτο κανει? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614811
  14. δοκιμασε το ρε φιλε δεν εχεις να χασεις τιποτα, απλα κρατησε ενα backup. Να ρωτησω παιδια αν παρω ενα usb bluetooh για το pc θα μπορω να συνδεομε με το κινητο και να περνω ετσι ιντερνετ απο το pc?
  15. και εγω ρε παιδια βαζω το alarm να χτυπυσει ...και δεν χτυπαει ποτε .... τωρα το κατλαβα.... οσο για τον φιλο μας πιο πανω στα e-shop ειχε μεινει τελευτεο κομματι και το εφαγα εγω!!! πλακα δεν εχει???!!! Εμενα δεν με ενοχλει που εχει υψυλη τιμη sar γιατι το εχω σε τσαντακι ....ποτε δεν εχω κινητο στην τσεπη...και οταν παω να την πεσω το βαζω flight mode!!!
×
×
  • Create New...