Jump to content

a_mp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About a_mp

  • Ημ. Γέννησης 23/01/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

a_mp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλησπερα, συνεχιζει να μην το εμφανιζει. ασε που τωρα τελευταια τρωει τρελα κολληματα κ μολις παω να μπω νετ κολλαει κ η κλεψυδρα της αναμονης παει συννεφο. μηπως να κανω down-grade? λεω να παρω το bold 9000 'h to 8900. τι μου προτεινεται κ γιατι. σαν χαρακτηριστηκα μου κανει το bold αλλα τεραστιο ρε παιδια.αναμενεται τιποτα καινουργιο συντομ,α?
  2. τα εχω κανει ολα αυτα αλλα δεν εμφανιζει τιποτα απολυτως.εχει αρχισει κ μου τη δινει. υπαρχει καποια ρυθμιση ωστε να αποθηκευονται τα sms κατευθειαν στη media card?απο οσο εχω ψαξει δεν βρηκα κατι σχετικο
  3. vodafone.εστειλα τα servise books αλλα το bbmaps δεν το βρισκω. απ το advanced options-service books παρατηρησα οτι εχει τικαρισμενο το εξης: bbmaps-EU [LbsConfig] (?)
  4. να σε ρωτησω λιγακι,παρατηρησα οτι στο service books οι address των mail μου εχουν ενα κοκκινο λουκετακι λες να φταιει αυτο?ετσι πρεπει να ειναι? οταν λες στειλε τα service books?που κ με ποιον τροπο? ξερεις αν υπαρχει κανενα update για το 2007? bis εχω. τι πρεπει να κανω για τα bbmaps ακριβως? sorry αν σας κουραζω αλλα πραγματικα με ενδιαφερει να μαθω την καθε δυνατοτητα που εχει η συσκευη μια κ ειναι το πρωτο μου blackberry κ προσπαθω να μαθω πως λειτουργει.
  5. σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια. τελικα ενα τηλ αρκει... ξερει κανεις να μου πει γιατι μετα απο ενα update στο software της συσκευης δεν μου κανει push ta email της yahoo ενω τα mails ερχονται κανονικα στο 2ο λογαριασμο που εχω? πριν το update ερχοταν κ στα 2 κανονικοτατα. τωρα μονο στο 1. επισης πως μπορω να εμφανισω εικονιδιο στο menu με το blackberry maps. τις τελευταιες μερες εγκατεστησα το documents on the go αλλα για καποιο λογο δεν μου ανοιγει τα αρχεια. καμια ιδεα? θα μπορεσω να κανω επεξεργασια doc αρχειων ή xls? ή θα μεινω μονο στην αναγνωση? καθε extra πληροφορια δεκτη...
  6. καλησπερα, ειμαι καινουργια στο forum κ θα θελα μια μικρη βοηθεια. εχω το BB 8310 κ προσπαθησα να αλλαξω καποια settings στο e-mail μου αλλα χρειαζεται password k username φυσικα. το θεμα ειναι οτι ολα αυτα τα στοιχεια τα ειχα βαλει να ενεργοποιηθουν πολυ καιρο πριν κ δεν θυμαμαι το username. υπαρχει καποιος τροπος να το μαθω? πχ. οπως στελνεις PIN συσκευης για να μαθεις password υπαρχει κατι αντιστοιχο για το username?
×
×
  • Create New...