Jump to content

xam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xam

  1. Φίλοι συμφορουμίτες χρόνια σας πολλά και καλή χρονιά! Καλό, χρυσό το Ming αλλά παρατήρησα κάτι και θα ήθελα το σχόλιο σας, ευχαριστώ! 1ο Το ραδιόφωνο δεν έχει καλή κεραία, δεν πιάνει εύκολα τους σταθμός με χαμηλό σήμα. 2ο Η ένδειξη της μπαταρίας είναι ελλιπής, οι μόνες ενδείξεις που δείχνει είναι 100%, 50% και 9%. Προσωπικά έχω μείνει από μπαταρία τουλάχιστον 3 φορές γιατί στα καλά καθούμενα εκεί που δείχνει 50% μου πετάει "χαμηλή μπαταρία" και ποιος την ακούει την γκόμενα μετά…. Είναι παραπλανητική και η ένδειξη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, έχω στρώση τη μπαταρία. :grin::nuke::geek::geek::geek::vava:
  2. Weissheit αφού δεν έχεις winrar τα fw πως τα άνοιξες; Θα πας στο http://www.phazeddl.com θα γράψεις στο search winrar και θα σου βγάλει πάρα πολλά διάλεξε ένα και κατέβασε το. Παιδιά καταφέρατε να δείτε ελληνικούς υποτίτλους στο zmplayer; Παρόλο που έβαλα γραμματοσειρά arial πάλυ κινέζικα τα βγάζει. :mad::mad::mad::mad::mad::(:ninja::cry:
  3. Τα video που δοκίμασα και κόλλησα το κινητό ήταν wmv και είχαν μέγεθος εικόνας 320x240, bitrate ήχου το πρώτο 103kbps και το δεύτερο 365kbps...!!!! Του άλλαξα τα φώτα...!!!! :grin::grin::tease::tease::w00t::w00t:
  4. Macnick έριξες ωραία ιδέα, εγώ είμαι μέσα για κάτι τέτοιο, βέβαια στο χρονικό διάστημα που ακολουθεί είμαι λίγο πιεσμένος αλλά κάτι θα κάνουμε. Ωραίο το κινητό από έξω, για να το δούμε και από μέσα: http://www.imageshack.gr/files/63of21vxl6wm1mle3g2n_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/ud8mlzs5mn3vl6m18yj5_thumb.jpg
  5. Είχες δίκαιο macnick, ήταν βαρύ το video. Δοκίμασα που λες να κάνω avi με divx compression και με υπότιτλους πάνω στο video και είναι τέλειο…!!!! Θα ξεκινήσω να κάνω ολόκληρη ταινία σε λογικό μέγεθος και θα σας την ανεβάσω. Προς στιγμήν έχω για σας την εκπομπή Εξάντας με θέμα τα ψηφιακά νεκροταφεία, είναι σε μορφή rmvb για real player. Απολαύστε : http://rapidshare.com/files/76625003/EKSANTAS-PSIFIAKA-APOBLHTA.rmvb.html Περιμένω σχόλια. :):p:lol::D:rolleyes:
  6. Τελικά macnick είχες δίκαιο, έβαλα την έκδοση για το e6 και παίζει. Τα avi τα παίζει μια χαρά, τα wmv τα παίζει προβληματικά, πρώτα ακούγονται όλοι οι ήχοι και μάλιστα σαν σκιουράκια (έχει γέλιο πάντως!!) και μετά ξεκινά το video. Μπορεί να πείραξα και κάτι στις ρυθμίσεις και ακούγονται έτσι. :grin::grin::grin::geek::up::up::up::up::yahoo::yahoo:
  7. Ουφ, όλη μέρα σήμερα προσπαθώ να περάσω το zmplayer αλλά τζίφος! Μάλλον πρέπει να είμαι χαζός, τι να πω. :dizzy::shock::hypno: Βρήκα ένα zip αρχείο με το zmplayer εδώ:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=file&id=4541 Παρόλο που διάβασα τις οδηγίες δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Διαβάστε τι έκανα και πείτε μου αν είναι σωστό: 1.Άλλαξα την κατάληξη του zip σε pkg και έκανα install με smartass,έγινε εγκατάσταση αλλά δεν δουλεψε. 2.Άλλαξα την κατάληξη του zip σε mpkg πάτησα install αλλά μου γράφει "Μνήμη πλήρης"(Έχει κάρτα 256mb). 3.Αν το κάνω unzip στο pc μου βγάζει ένα φάκελο που δεν περιέχει κανένα pkg ή mpkg αρχείο. Τελικά τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει οεο;; :help::help::superman::rtfm::scared::cold:
  8. Καταρχάς τα θερμά μου συγχαρητήρια στους macnick και alextsoukalas που κατάφεραν να "ξεκλειδώσουν" το κινητό. Αγόρασα και εγώ ένα Α1200e και με το που το έβγαλα από το κουτί σκέφτηκα να το φλασάρω. Ακολούθησα κατά γράμμα της οδηγίες του 479 post,φόρτωσα το macnick.sbf καθώς είχα το ελληνικό fw και στο RSDlite μου έγραψε pass. Όλα μια χαρά, κάνω restart το κινητό και είναι τζάμι!! Το smartass τρέχει κανονικά και μου εγκαθιστά εφαρμογές *.pkg, όμως οι εφαρμογές δεν τρέχουν. Έβαλα το zmplayer αλλά δεν τρέχει, ούτε με "Άνοιγμα με" πάνω στα αρχεία. Μήπως έχετε καμιά ιδέα; Έκανα κάτι λάθος; Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο link με pkg εφαρμογή που να τρέχει στο δικό του κινητό; Δεν εγκατέστησα το ekonsole είναι απαραίτητο; :wacko::wacko::(:(:(:wacko: Εγκατέστησα το qezxplayer.pkg και έτρεξε όμως μετά το τέλος του video το κινητό κόλλησε και αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.
×
×
  • Create New...