Jump to content

isaack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by isaack

  1. Το πρόβλημα επιλύθηκε για το Χ6 με το firmware 30.0.003.
  2. Είναι γνωστό πρόβλημα, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ. Όταν συνδέω το X6 σε PC Suite ή Music Transfer usb mode μου βγάζει 0.0 kb ελεύθερη μνήμη (mass memory), ενώ έχει ελεύθερη μνήμη (σε mass storage usb mode δείχνει ελεύθερη μνήμη). Το αποτέλεσμα είναι να μη μπορώ να μεταφέρω μουσική μέσω Ovi suite/player εκτός αν το συνδέσω σε mass storage και μετά update library στο κινητό (που το κάνει αδύνατο να μεταφέρεις playlists ή να κάνεις sync τη μουσική) Θα εκτιμούσα αν έχετε ακούσει κάποια λύση..
  3. Μπορεί να έχεις καλυμμένο τον αισθητήρα proximity που είναι ανάμεσα στο ακουστικό και την μπροστινή κάμερα. Τότε δεν αποκρίνεται το τηλέφωνο σε αγγίγματα ή συρσίματα..
  4. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, ο μόνος τρόπος να βάλεις περιοδικά (πχ. εβδομαδιαία, μηνιαία) entries είναι να το κάνεις στο outlook και μετά να το συγχρονίσεις. Ετήσια μπορείς να δημιουργήσεις και από το κινητό.
  5. Χρησιμοποιείς Ovi player για να μεταφέρεις μουσική; Υπάρχει γνωστό bug που εμφανίζει τη μνήμη του X6 γεμάτη όταν συνδέεται σε pc suite ή media player mode. Μόνο workaround μέχρι στιγμής: να συνδέεσαι σε mass storage, να μεταφέρεις τα αρχεία copy-paste manually, και μετά να κάνεις ανανέωση βιβλιοθήκης.
  6. Μπα, το ίδιο ακριβώς κρατάει η μπαταρία και χωρίς το widgetizer. Και από κατανάλωση RAM πολύ ελαφριά
  7. Σωστή παρατήρηση. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει. Βέβαια δεν το χρησιμοποιώ τόσο ώστε να καταλαβαίνω διαφορά ταχύτητας..
  8. Υπάρχει η CP-389 που πρέπει να σε καλύπτει.
  9. Δεν έχω δοκιμάσει mp4 στο δικό μου, αλλά επιβεβαιώνω ότι τα video που καταγράφει το κινητό τα παίζει μια χαρά.
  10. Και το πράσινο πλήκτρο δε λειτουργεί όταν χάνονται τα shortcuts. Είναι πρόβλημα πολύ εκνευριστικό, εμένα μου συμβαίνει συχνά όταν αποσυνδέω το USB, αλλά ευτυχώς η λύση υπάρχει και την επαναλαμβάνω: hack&διαγραφή του c:\private\10202BE9\persists\10275102.cre
  11. Εμένα μου συμβαίνει συχνά όταν (απο)συνδέω το USB. Αν έκανα hard format κάθε φορά.. Με το hack είναι υπόθεση 1 λεπτού.
  12. Είναι γνωστό το θέμα, πρέπει να χακάρεις το κινητό και να σβήσεις το αρχείο c:\private\10202BE9\persists\10275102.cre
×
×
  • Create New...