Jump to content

manos5800

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manos5800

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

manos5800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. εχω ενα προβλημα με τα ακουστικά bluetooth (plantronics 925) τα οποία αποσυνδέονται συνεχώς από το τηλέφωνο και έπειτα δοκιμάζουν πάλι να συνδεθούν και εμφανίζεται το ανάλογο ερώτημα στο τηλέφωνο ή συνδέονται αυτόματα όταν υπάρχει η ανάλογη ρύθμιση στο τηλέφωνο. Το αποτέλεσμα είναι να εξανλείται η μπαταρία και του ακουστικού και του τηλεφώνου πολύ γρήγορα. Αυτό συμβαίνει όταν είναι σε αναμονή κατά τη διάρκεια της ομιλίας δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις (ορατό, μή ορατό, αλλαγή πατρωνύμου) αλλά τα ίδια... είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?
  2. τελικα απεγκατέστησα το Ηeloox έκανα αναβάθμιση και μετα εγκατέστησα ξανά το Ηeloox και το instalserver και δουλεψε μια χαρα (ετσι δείχνει προς το παρόν) χωρίς φορμάτ. Αν δω προβλήματα αργότερα θα κάνω αυτό που είπατε. κάπου βρήκα και έκδοση 1.05 για το Hellox, μάθατε αν δουλεύει σωστά? έχει λέει ενσωματωμένο και το instalserver, αλλά προτίμησα το 1.03 που είναι τσεκαρισμένο. Ευχαριστώ παίδες - θα τα πούμε!
  3. για να κανω αναβαθμιση να απεγκαταστησω το heloox? η να την κανω οπως ειναι και να εγκαταστησω μετα το installserver?
  4. ευχαριστώ για τις οδηγίες παιδιά, το helloox το εγκατεστησα χευκολα κ' χωρίς προβλημα, αλλα το λινκ για να κατεβασω το instalserver δε δουλευει - το αρχειο εχει διαγραφει. (το θέλω για την έκδοση 20.0.012) μπορούμε να κάνουμε τπτ γι'αυτο?
×
×
  • Create New...