Jump to content

kaftiras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by kaftiras

  1. Παραλία Πατρών μέχρι τις 02:30 που ήμουν ξύπνιος και το παρακολουθούσα δεν υπήρχε 4g.
  2. Φούρνοι ικαριας μια από τα ίδια...εδώ και μια ώρα καθόλου δεδομένα σε δυο κινητά και σήμα κανονικό. Μάλλον θα παίζει γενικευμένο πρόβλημα.

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

    Από τα μηνύματα στο Twitter account της cosmote όντως παίζει να υπάρχει κάποιο γενικευμένο πρόβλημα.

  3. Μόλις μου ηρθε μυνημα απο cote : ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ EXTRA MB ΕΩΣ 31/8, Η COSMOTE ΣΑΣ ΚΑΝΕΙΔΩΡΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 2GB!

    Αρα αν καταλαβαίνω καλά...καθε περυσι και καλύτερα...μιας και φετος δεν βλέπω να έχουμε παραγματικο δωρο...

    Θυμίζω πέρυσι 1,5gb δωρεαν και πρόπερσι 3gb δωρεάν...

  4. M@λ@κίες στην Vodafone κάνουν τα βαριά πεπόνια και δεν δέχονται να μου ακυρώσουν το συμβόλαιο. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τα έχω παρει και με την Cosmote που περίμενε να φύγω για να μου κάνει καλύτερη προσφορά. Τους είχα πρήξει στα τηλέφωνα μια βδομάδα πρίν αλλά κάτι καλύτερο απο τον κατάλογο δεν μου είχαν δώσει!

    Ενώ στο 18394 μου λένε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα ο πωλητής στo κατάστημα της Vodafone μου λέει ότι δεν μπορεί να ακυρώσει την φορητότητα και άλλες ********. Το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε μόνο τηλεφωνικώς και δεν έχω πάει απο εκεί. Το φαξ που έχω στείλει της ακύρωσης το έχουν πάρει.

     

    Και εμενα ο πωλητής μου εκανε το βαρύ πεπόνι...αλλά εστειλα φαξ και επιπλέον κλήση στο 13894 και τελείωσε το θεμα! Πάντως σε φίλο που συνεχίζανε να του δημιούργουν θεμα επικοινώνησε μέσω twitter με vodafone και του ακυρώσαν άμεσα!

  5. Γειά σας 4 ώρες μετά από υπογραφή συμβολαίου με Vodafone στο Red 1 με πήραν απο Cosmote να μου προσφέρουν το Cosmote 65 στα 25 ευρώ τελική. Τι να κάνω; Έχω συμβόλαιο Cosmote που λήγει τον Μάιο. Απλώς με είπε ο υπάλληλος της Vodafone ότι οτι προσφορά και αν σου κάνουν μην δεχτεις γιατί ακυρώνεται η δικιά μας προσφορά και μένεις ξεκρέμαστος.

     

    Μην πιστεύεις τον υπάλληλο και εγώ έκανα ακριβώς το ίδιο που έκανες και εσύ και μια χαρα υπέγραψα στο 65άρι...

  6. Λοιπον με πηρε η Cosmote με αντιπροταση. 22 Ευρω το καθε νουμερο στο Απεριοριστα 65. Ευγενικα τους ειπα οχι. Οταν με ρωτησε γιατι αφου η προταση ειναι καλυτερη απαντησα οτι ειμαι συνδρομητης 10+ χρονια και οταν τους ζητησα μια προσφορα μου εδιναν 3-4 Ευρω τον μηνα. Αφου πηρα μια καλυτερη προσφορα τωρα με θυμουνται να μου δωσουν την καλη προσφορα τους (40+ Ευρω κατω). Δεν προκειται να επιβραβευσω την πολιτικη αυτη και να γυρισω παλι σε εσας. Για αυτο με χασατε και απο πελατη σας. Μετα δεν ειχε να μου πει κατι.

     

    Αυτα για να γνωριζετε οταν σας λενε οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο. 22 Ευρω τελικη (ΦΠΑ + Τελη) το Απεριοριστα 65 που κανει 65 Ευρω χωρις τελη.

     

    Πολύ σωστή αντιμετώπιση φίλε μου! Και εγω ειμαι 13 χρόνια στην cosmote και θα τους αντιμετωπίσω ακριβώς με τον ιδιο τροπο!

  7. Η cosmote ανακοίνωσε μεταβολές στις χρεώσεις κάποιων προγραμμάτων συμβολαίου στις 24/3.

    http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/Company/anakoinosi-aperiorista-cosmote.pdf

    Ενδιαφέρει αρκετό κόσμο που μπορεί να επωφεληθεί της περίστασης ;)

×
×
  • Create New...