Jump to content

Anemelos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Anemelos1

  1. Αυτη την ερώτηση πήγα να κάνω και εγώ σε κατάστημα Γερμανός αλλα δεν ήξερε η πωλήτρια. Μου λέει ελα να το δοκιμάσουμε στο σύστημα και αν το δεχτεί τότε θα είναι οκ. Αγόρασα σήμερα το BlackBerry Bold 9700 απο wind μέσω της προσφοράς και θέλω να μετατρέψω το watch up μου σε απεριόριστο με bis. Βέβαια δεν έχω καταλάβει αν θέλω να το κόψω μετά πως απενεργοποιώ την υπηρεσία και πώς αποδεσμεύω τη συσκευή απο το λογαριασμό μου!!!!!!:(
  2. Πιστεύω μακράν οτι είναι ενα απο τα καλύτερα κινητά που έχει βγάλει η nokia. Απλό και εύχρηστο με πολύ μεγάλη αυτονομία. Το έκανα δώρο στην κοπέλα μου, το αγόρασα στη μητέρα μου και το είχα και εγώ σαν δεύτερο(όταν είχε πρωτοβγεί) (ειχα το what's up μέσα) αλλα το πούλησα. Σκέφτομαι να το ξαναπάρω μιάς και δεν βρίσκω τέτοιο κινητό. Αναμένεται σύντομα ο αντικαταστάτης του ή να προχωρήσω στην αγορά του;
  3. Μου κάνει εντύπωση που δεν συνεργάζεται με το iPad. Aν την ενεργοποιούσες σε ενα υπολογιστή και μετά την πέρναγες ενεργοποιημένη με τα δωρεάν mb θα δούλευε κανονικά. Το δοκίμασες;
  4. Η ένδειξη μπαταρίας από μόνη της εμφανίστηκε με το που έκανα pair το bluetooth. Είναι πάντα δίπλα από το εικονίδιο του bluetooth. Μπορείτε να τη δείτε εδώ:

    http://img94.imageshack.us/img94/7655/img0082ju.png

     

    Σε κάθε κλήση με το που κλείσει η γραμμή σου λέει: Talk time remaining 6 hours πχ. Aνά ώρα είναι αυτό, 6,5,4,3,2 και μετά λέει less than an hour.

     

    Όχι από καμία εφαρμογή. Δεν πείραξα τίποτα, από μόνα τους βγήκαν αυτά. Πάντως στην συσκευασία έγραφε πάνω του το voyager pro ότι κάνει για iPhone. Όχι ότι δε κάνει και για άλλες συσκευές, απλά το θεωρεί κάτι σαν «ιδανικό για iPhone»...

     

    Έχει πάντως υπέροχη ποιότητα ομιλίας, ψιθυρίζεις και σε ακούει ο άλλος καμπάνα, όχι σαν τα άλλα τα bluetooth που πρέπει να φωνάζεις δυνατά για να ακούγεσαι. Στα μειονεκτήματα καταγράφεται ο ίσως όχι και τόσο πρακτικός τρόπος για να το φοράς, αλλά σας πληροφορώ ότι είναι εντελώς ακούραστο στο αυτί (δεν το ενοχλεί καθόλου σε αντίθεση με άλλα bluetooth).

     

    Τώρα ψάχνω ασύρματη συσκευή για το σταθερό μου τηλέφωνο στη δουλειά με υποστήριξη bluetooth (μη ξεχνάτε ότι εκτός των άλλων είναι και multipoint, δηλαδή υποστηρίζει μέχρι και 2 συσκευές ταυτόχρονα - μάλιστα σε ενημερώνει όταν το ενεργοποιείς «Phone number 1 connected», υποθέτω αν το συνδέσω και με δεύτερο θα λέει και για το δεύτερο)

     

    Σκέφτομαι για το Siemens Gigaset SL780... Θα δω...

     

    Αυτό που λές σ'εμένα δεν το εμφανίζει. Δεν μου εμφανίζει δηλαδή το ποσοστό της μπαταρίας ούτε με ειδοποιεί κάθε μια ώρα για τις υπολοιπόμενες ώρες λειτουργίας. Με ειδοποιεί την τελευταία ώρα με ηχητικό σήμα οτι η μπαταρία τελειώνει! Δεν γνωρίζω πως το έκανες αν δεν περάσες κάποιο πρόγραμμα...!

  5. Συστήνω και εγώ το HSPL3 αποκλειστικά γιατί είναι και κάποιοι με αμερικάνικες συσκευές της T-Mobile και το HSPL3 είναι το μόνο συμβατό με αυτή αλλά και με τις Ευρωπαικές. Αν κάποιος με αμερικάνικη συσκευή βάλει HSPL2... θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Εν ολίγοις λοιπόν, HSPL3 και βάζουμε 2.08.HSPL.

     

    Athanaso77 τελείωσα. Έβαλα HSPL2 και 1.66 SPL, radio 2.15.50.14. Πέρασα την: Omega XT με Co0kie's Home Tab v.19.2ELL . Είναι πάρα πολύ ωραία. Έχω πάθει πλάκα. Και ετοιμάζομαι να περάσω αυτήν για android: MDJ FroYo HD v.4.0.

    Να τα βγάλω όλα και ξανά απο την αρχή;

    Edit: Τελικά το radio ήταν. Έβαλα πρώτα το radio και μετά την custom rom και έπαιξε τέλεια!!!!

  6. Arrow HSPL3

    HSPL3 available

    so what about changes?

    *Support 2.10 OSPL (in 2.13 ROM)

    *Now included only 2.08.0000 and 2.08.HSPL.

    Seems all ROMs based on 1.42, 1.66, 1.XX can work with 2.08 SPL without problems.*

    *Now one HSPL for different LEO types: UsualLEO, TelstraLEO and 1024LEO*

    *Because there no SPLs except 2.08, so no risk to brick 1024LEO with wrong version.

    *Telstra LEO supported. Actually Model ID checked by first 4 letters.

    21.06.2010.

    -Cotulla

     

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6891358#post6891358

     

    αν θυμάμαι από 1.66ell ξεκίνησα με το hspl3 ,

    να μην σε πάρω στο λαιμο μου , hard reset ,δεν παίρνει ;

    Του έκανα hard reset...φορτώνει, ολοκληρώνει και όταν σβήνει και ξανανοίγει μένει στο λευκό φόντο της htc

  7. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257&page=275

     

    ξέρεις Σάββατο βράδυ κλπ , στο παραπάνω θα σε βοηθήσουν παιδιά που γνωρίζουν τα των cooked και ο ίδιος ο ioathe Γιάννης που τις δημιουργεί τις omega - απαντάει οπωσδήποτε , εδώ htc hd2 android development .

     

    Ευχαριστώ πολύ. Πόσταρα και εκει...εχει κολλήσει και δεν ξέρω τι να κάνω...;:(

  8. Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ...

    Να επισυνάψω τα εξής: έχω την 1.66 official. Πέρασα το HSPL2 και είχα 1.66 HSPL. Πέρασα την Omega XT με Co0kie's Home Tab v.19.2ELL . Το radio δεν το πείραξα (είχα 2.06. ..)

  9. Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ...

     

    Κανείς; Ούτε ένας...

  10. Παιδιά καλησπέρα. Πέρασα μια custom rom αφου πέρασα το HSPL2 και μου έχει μείνει στο HTC με άσπρο φόντο. Δεν προχωράει. Πέρασα μια της OMEGA ELL αρχικά φορτώνει και αφου ολοκληρωθεί κανει restart και μενει στο HTC όπως ειπα με άσπρο φοντο. Κάποια βοήθεια παρακαλώ...
  11. Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα.

    1) Voyager pro ή discovery 975

    2) Ποια η διαφορά μεταξύ του Pro και του pro+

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

     

    Έχω αναφέρει τη διαφορά μεταξύ pro και pro+ μερικά post πιο πάνω! Θα το ξαναπώ: η διαφορά τους είναι οτι το pro+ συνδέεται και με τον υπολογιστή ενώ το pro όχι. Όποιος μιλάει πχ μέσω skype, msn και θέλει bluetooth ας πάρει το pro+.

    Όσον αφορά το ποιό απο τα δύο, είναι δική σου επιλογή αναλόγως με το ποιο πιστεύεις οτι θα σε εξυπηρετεί περισσότερο!

  12. Οκ οποτε συνηθιζετε οπως λες. Βλεπω επισης οτι υπαρχου και εκοδσεις plus/UC ξερεις τι παιζει με αυτες?

     

    Οι εκδόσεις plus/uc είναι για να τα συνδέεις και με τον υπολογιστή για να μιλάς και απο εκεί. Αν δεν μιλάς πχ μέσω skype κλπ δεν θα το χρειαστείς!

  13. To voyager pro, βολευει για πολλα βαλε-βγαλε λογω του βραχιονα, ή το εχεις φορεμενο συνεχεια?

     

    Είναι θέμα εξοικείωσης. Την πρώτη μέρα θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς και τα δυο σου χέρια για να το βάλεις. Την δεύτερη μέρα όμως που θα καταλάβεις πως μπαίνει θα το βάζεις σε 1 δευτ. με το ένα χέρι.

    Όπως μου κάτσει. Όταν κάνω ταξίδι, το έχω συνέχεια φορεμένο αφου είναι πολύ ελαφρύ και δεν ενοχλεί καθόλου, και φυσικά διαχειρίζομαι τις κλήσεις αμέσως. Όταν δεν οδηγώ, δεν το φοράω και όταν δέχομαι μια κλήση το φοράω αμέσως και απαντώ.

    Με έχει βολέψει σε βαθμό που δεν το περίμενα!

  14. Τελικά παρήγγειλα το Jawbone Prime 70€ (από Ελλάδα), πιστεύω ότι είναι καλή τιμή.

    Ξέρει κανείς αν υπάρχει θήκη ή κάτι τέτοιο για να μην το βάζω στην τσέπη?

     

    Η τιμή που το αγόρασες είναι πάρα πολύ καλή δεδομένου οτι στα public πχ κοστίζει 110 ευρώ. Ένα ερωτηματικό τίθεται στην εγγύησή του δεδομένου οτι το πήρες σε πολύ χαμηλή τιμή. Όσον αφορά τη θήκη μπορείς να πάς μια βόλτα απο το Πλαίσιο όπου υπάρχουν μικρές θηκούλες (με σκληρό κουβούκλιο καλύτερα για να μην πατηθεί) για φωτογραφικές μηχανές. Νομίζω είναι ότι καλύτερο για την προστασία του bluetooth.:)

  15. Καλημέρα σε όλους!

    Ψάχνω ένα bluetooth για σύνδεση με 2 κινητά (Samsung Omnia II και ένα "παλιό" Nokia). Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η υψηλή ευκρίνεια, να με ακούει ο άλλος καθαρά χωρίς διακοπές (ε, να είναι και βολικό-εμφανίσιμο, να μην είναι όγκος στη μεταφορά)...

    Πολλά ζητάω???

    Μιλάω πιο πολύ σε "ήσυχο περιβάλλον", όχι σε δρόμους και βαβούρα, όμως δεν ξέρω αν η ποιότητα είναι καλή αν μιλάει κανείς χαμηλόφωνα...

    Έχω σταμπάρει τα εξής 3:

    I. Plantronics Voyager PRO

    II. Plantronics Discovery 975

    III. JAWBONE PRIME

    Αν έχετε να προτείνετε κάποιο από τα 3 ή κάτι άλλο ευχαρίστως...

    Σημείωση: Δεν ξέρω εάν μπορεί κάποιος να ακούει ραδιόφωνο μέσω κινητού στο bluetooth. Υπάρχει η δυνατότητα?

    Σημείωση 2: Απ' ότι ξέρω τα συγκεκριμένα δεν έχουν αναγνώριση κλήσεων, σωστά?

     

    Θα σου απαντήσω έχοντας και τα: Voyager Pro κ' Jawbone prime. To voyager pro είναι πρακτικό, με μεγαλύτερη μπαταρία και τέλεια ποιότητα ομιλίας. Το έχω για μένα και έχω συνδεδεμένα με τα iphone 4 και htc hd2 συγχρόνως και είμαι πολύ ικανοποιημένος (και είμαι πολύ απαιτητικός). Το Jawbone prime 3 το είχα και το έδωσα στο κορίτσι μου. Είναι και αυτό πολύ πρακτικό, ίσως λίγο περισσότερο, με μικροτέρη μπαταρία αλλα και αυτό με τέλεια ποιότητα ομιλίας. Οτι και να επιλέξεις μιλάμε για τα κορυφαία bluetooth handset όπου τα αγοράζεις μία φορά και το χαίρεσαι γνωρίζοντας οτι έχεις αγοράσει ενα πολύ καλό bluetooth χωρίς προβλήματα και αποσυνδέσεις! Μουσική δεν ακούς σε κανένα απο τα δύο. Είναι καθαρά bluetooth headset voice without music. Η επιλογή δική σου σύμφωνα πάντα με τα δικά σου κριτήρια! Ελπίζω να σε βοήθησα.:)

  16. Και κατι λιγοτερο σημαντικο αλλα δεν μπορω να το βρω,πως βγαινει ο απαισιος ηχος απο τα πληκτρα οταν παιρνουμε τηλεφωνο??:O

     

    Ευχαριστώ!

     

    Ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-πληκτρολόγιο(απενεργοποίηση).

  17. μπορει καποιος να μου θυμισει απο που απενεργοποιουμε το 3g γιατι το ξεχασα και δεν μπορω να το βρω?

     

    ρυθμίσεις-μενού(περισσότερα)-προσωπικά-τηλέφωνο-υπηρεσίες gsm/umts-ζώνη(ληψη ρυθμίσεων)-τυπος δικτυου(gsm).

×
×
  • Create New...