Jump to content

webtrust15

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by webtrust15

  1. Oχι..το outlook..κι ευτυχως που ειχα σχετικα κοντινο backup και η ζημια δεν ηταν μεγαλη..αλλα το χρειαζομαι και τωρα σε αυτη τη μορφη..
  2. Ευχαριστω καταρχην για την απαντηση, το εχω το PIMBACKUP, απλα το χρειαζομαι σε αλλη μορφη το backup για αλλο λογο.. οποτε αν ξερει καποιος θα βοηθουσε
  3. Καλησπέρα σας, μια ερωτηση που φανταζομαι θα ειναι απλη για καποιους εδω μεσα. Θελω να κανω backup τα contacts μου στο οutlook. Επειδη την ειχα πατησει στο παρελθον και δε θυμαμαι, πρεπει να ειναι "αδειες" οι επαφες στο outlook ωστε να τα περασει απο το κινητο στο pc, ή πρεπει να εχει εστω μια για να μην αδειασουν τελειως οι επαφες στο κινητο? δε ξερω αν γινομαι κατανοητος, απλα στο παρελθον το backup που πηγα να κανω(σε αλλο κινητο) αντι να περαστουν τα contacts, ουσιαστικα σβηστηκαν. Μπορει να εχει και καποι επιλογη στο synch ου απλα δεν ειδα..
  4. Αν επαιζε οπως λετε με διαφορετικες ROMS εκτος της TouchX..προφανως και δυστυχως το προβλημα οφειλεται στη συγκεκριμενη ROM..κριμα :cry:
  5. Την TouchX_10 εχω κι εγω, τελείως δεν κολλαει αλλα ουτε με softreser στρωνει. Βρηκα και κατι σαν "αρχειο αντικαταστασης" (κι ο νοων νοειτο), αλλα παλι τα ιδιο κανει.. :mad:
  6. Με το που παω να το τρεξω.. βγαζει το εξης μηνυμα(αφου βγαλει το Logo της ΕΑ.. Airplay v3.6.0beta [168288] Insufficient memory to start application.Memory allocated for heaps = 4920000, Application code+data size = 859668. OK Continue Το εχει αντιμετωνισει κανεις αλλος αυτο μηπως..?
  7. Ευχαριστω φιλε, ειχες δικιο :)
  8. Καλησπερα, εχω την rom TouchX_10 ι εχω ενα προβλημα MMS. Mίλησα με vodafone, θα μου εστελναν τις ρυθμισεις, οι οποιες δεν ηρθαν ποτε. Σημερα μου εστειλαν αφου ξανα μιλησα τις ρυθμισεις με mail ωστε να τις κανω χειροκινητα. Το προβλημα είναι πως στο αρχειο που εστειλαν, εχει σαν prt screen στα options του messaging ξεχωριστες ρυθμισεις για τα sms και ξεχωριστες για τα mms. Στο δικο μου μενου, στις ρυθμισεις εχει *SMS/MMS μαζι. Πατώντας το μου βγαινουν επιλογες για αναφορα και για χρηση unicode οταν ειναι απαραιτητο .Πουθενα για ρυθμισεις MMS. Μπορω να παv καπου αλλου ωστε να βαλω χειροκινητα server,gateway και τα σχετικα για MMS? Υπάρχει καποιο θεμα με τη συγκεκριμενη ROM και βλέπω αλλες επιλογες?
  9. Ναι εχει :) Προσωπικα οταν την εβαλα ηταν περιπου στο 85%..θεωρητικα πρεπει να ειναι πανω απο 50%..να κανει κανα τεταρτο η ολη ιστορια.. p.s. Θα ηταν ωραιο οταν εισαι στη λιστα επαφων, μπαινεις σε ενα ονομα και μετα πατας back, να σε βγαζει στο γραμμα που ησουν κι οχι παλι στο Α.. δε ξερω αν συμβαινει σε αλλες ROMS.. απλα ηταν ενας λογος που μ' εκανε να θυμηθω το iPHONE:p
  10. Μηπως εχεις link? Δε νομιζω να ειναι θεμα rooter γιατι πριν εμπαινα κανονικα..και με το Χ1 και με το iPhone και με οτι αλλο ειχα δοκιμασει εφοσον περνουσα τα mac filters..
  11. Μια ερωτηση παιδες..Πριν αλλαξω ROM, εμπαινα κανονικα στο ιντερνετ μεσω wifi ειτε απο το σπιτι ειτε απο τη δουλεια..το μονο που ειχα κανει ηταν να περασω το mac filter του Χ1 στο rooter μου και τα dns στο Χ1..σημερα ππροσπαθησα να μπω, προφανως με τον ιδιο τροπο (εχω την touch_x_10_fixed τωρα) και ειδα πως και το wifi αλλα και το wireless lan με το που τα ενεργοποιω για να ψαξει δικτυο, απενεργοποιούνται..ειναι καποιο bug της rom? το εχει ξαναδει καποιος? Oυσιαστικα μια φορα εμεινε για λιγο ενεργο ισα ισα για να δω το mac filter..
  12. Μπορει να εχεις δικιο soom, αλλα εδω τουλαχιστον δε βλεπω να λεει κατι για να βγαλεις την καρτα..Anyway, σημασια εχει πως εγινε, τωρα ξεκινανε τα πειραματα! :yahoo:
  13. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! Πειτε με βλακα, αλλα εγραφε πουθενα στις οδηγιες οτι πρεπει να βγαλεις την καρτα για να κανεις HARD SPL? Αν ναι, δικια μου βλακεια..αλλα οσο ψαχνεις βρισκεις ακρη :) ..Αυτη τη στιγμη μολις μπηκε η Touch_X_10 :) ..Eνα ευχαριστω σε οσους προσπαθησαν να βοηθησουν και κυριως στον soom..
  14. Οχι φιλε δε δοκιμασα.. Μαλλον πρεπει να το κανω κι αυτο, αφου βρω φυσικα πρωτα πως γινεται..
  15. Διαπιστωσα πως το HARD SPL την πρωτη φορα δεν ειχε γινει σωστα. Διαβάζοντας στους xda ειδα πως σε τετοια περιπτωση ακολουθεις την συγκεκριμενη διαδικασια με τη συγκεκριμενη ROM (sheraz speaking). Eκανα ολα τα βηματα, ηταν οντως η μονη ROM που δεχτηκε απο τις 3-4 που ειχα δοκιμασει, και προχωρησα στο HARD SPL. Αυτη τη φορα αφου εβγαλε την πολυχρωμη οθονη, μπηκε στην ασπρη με το loading, κι εβγαλε τη μπαρα στο desktop. Μετα απο καποια δευτερολεπτα κι ενω ηταν ακομα στο 0% μου πεταξε στο desktop ena ΕRROR [260] : CONNECTION. Εχει πονεσει το κεφαλι μου να διαβαζω, αλλα ακρη δε βρισκω..
  16. Μια ερωτηση που μπορει να ακουστει χαζη..Υπαρχουν versions για το Hard SPL? H είναι ένα στανταρ αρχειο .exe με το οποιο κανεις τη διαδικασια?
  17. Το αίμα αρχιζει ανεβαινει προς τα πανω..εκανα και την καρτα format, κατέβασα την τελευταία rom Touch_X_10_X_TREME_fixed (μετα τα καλα λογια που διαβασα) για να ειμαι συγκεκριμενος, το όνομα ήταν ήδη kovsimg.nbh, το εβαλα στο root directory της καρτας, εβγαλα τη μπαταρια, εβγαλα το usb, ξανα εβαλα τη μπαταρια (ειναι full φορτισμενη), πατησα το volume down και το power button παρατεταμενα..βγηκε η πολυχρωμη οθονη, στη συνεχεια η ασπρη με το loading..κι εχει ενα 10λεπτο που είναι στο loading..ουτε να πατησω power button για να συνεχισει ουτε τιποτα..η απογοητευση επερχεται.. υπαρχει κατι αλλο, οτιδηποτε που πρεπει να κοιταξω? καποια ασυμβατοτητα? κατι???
  18. Θα ελεγα..for ever! Διαβασα τωρα στους xda για το ιδιο προβλημα και το μονο ουσιαστικα που βρηκα ειναι να ξαναγινει ολη η διαδικασια απο την αρχη με τονισμενο το να ειναι φορμαρισμενη η καρτα σε fat32, κατι που ειμαι 99% σιγουρος πως ηταν.. (αλλιως πως θα εμπαινε και το πρωτο ROM)..επειδη ειναι η πρωτη φορα μηπως ξεχνας κατι? εχει κατι αλλο που πρεπει να κανω στην αλλαγη απο ROM σε ROM? Οπως ειπες το ονομα ειναι ηδη ετοιμο, αν και το τσεκαρα..Οσο για το να ξανακατεβασω, αν σου ειναι ευκολο καποιο link για να μη κατεβασω παλι το ιδιο.. Ευχαριστω για τις αμμεσες απαντησεις παντως :)
  19. Καλησπέρα κι από μένα παίδες και συγχαρητηρια για την εξαιρετική δουλεια που κανετε. Εχω αλλαξει ΠΟΛΛΑ κινητα αλλα ημουν "παρθενος" στα wm μεχρι που απεκτησα το Χ1 και μπορω να πς πως εντυπωσιαστηκα απο τις απειρες δυνατοτητες που σου προσφερουν. Μπορω να πω πως εχω διαβασει ολες της σελιδες, καταφερα εκανα Hard-SPL, εβαλα αλλη ROM κι ολα καλα. Εχει μιση ωρα που προσπαθω να βαλω την Τouch_X_7 αλλα μετα το παρατεταμενο πατημα του volume down και του power button, εμφανιζει τις πολυχρωμες γραμμες, μετα ασπρη οθονη, loading και μενει εκει.. Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει? Καμια ιδεα? Συγνωμη για το μεγαλο post
×
×
  • Create New...