Jump to content

spykos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by spykos

  1. οι κάρτες από 64GB και πάνω είναι υποχρεωτικά exfat, αλλιώς δεν γίνεται να λειτουργήσουν οπότε και τα κινητά android αυτό το πράγμα κάνουν σε περίπτωση format

     

    για 16 & 32 πρέπει να το κάνεις μέσω υπολογιστή το οποίο λειτουργεί μια χαρά χρόνια τώρα σε διάφορες συσκευές που έχω δοκιμάσει μεταξύ των οποίων και το g3 φυσικά, αλλιώς θα στο κάνει fat32 το οποίο είναι περιοριστικό

     

    εγώ τη 32αρα μου την έχω exfat από υπολογιστή και ποτέ δεν είχα θέμα είτε την έβαζα σε pc είτε σε κινητό

     

    Eγω παντως εκανα format στο G3 μεσα απο CM13 σε καινουρια 64GB Kingston και μου την εκανε FAT32. Τα Windows by default κανουν exFAT (απο 64GB και πανω) αλλα υπαρχουν προγραμματακια που κανουν force σε FAT32.

  2. Ειναι το XWidget εχει παρα πολες επιλογες τωρα για την liquid εχω να πω τα καλυτερα φιλε μου, ενα μηνα την εχω και ουτε ενα reboot, απο ταχυτητα αερας τρομερη διαχειρηση μνημης, πολυ καλο multitask και ενας dialer που σου θυμιζει οτι αγορασες smartphone.

     

    Καλη χρονια με υγεια σε ολους

     

    Εχει δοκιμασει κανεις το Spirit FM η καποια αλλη εφαρμογη για FM Radio στην LiquidSmooth που να παιζει ?

  3. Μπορείς να φλασαρεισ τον ΚΚ bootloader bumped από τον dori. Αρκεί φυσικά να έχεις βάλει πριν τον bumped recovery.

    Αλλά με bumped bootloader είναι απαραίτητο να έχεις bumped kernel. Οποιαδήποτε άλλη ρομ δεν θα παίξει αρα δεν μπορείς να αποφύγεις το downgrade έως ότου κάνουν όλοι bumped τις ρομ ή τους κερνελ τους.

     

    Σωστος. Μηπως τελικα να ξανακοιταξω το S4 που ειναι unlocked o bootloader για να ξεμπερδευω. Θα χασω το FM Radio αλλα θα κερδισω SD και βλεπω να χει και καλυτερο support σε unofficial roms (χανοντας το knox βεβαια). Διαβαζω και για προβληματα με το σημα στο G2, κιτρινιαρισμενες οθονες, τριξηματα στο πισω μερος.

  4. Θα γίνει 1

     

    Απο οτι εχο διαβασει ο bootloader sto 9505 ειναι unlocked ακομα και αν το κινητο ερχεται με 4.4.2 η κανω λαθος ? Μονο στα αμερικανικα S4 ειναι locked.

    Οποτε αν το κανω root μπορω να περασω στο κινητο οτι recovery/rom/kernel θελω χωρις να χρειαζεται loki (χανοντας το knox φυσικα).

  5. Oi devs που εχουν ασχοληθει λενε οτι κερδιζεις πιο γρηγορη εκκινηση του κινητου και πιο γρηγορη αποκριση του touch screen παντως τιποτα το οφθαλμοφανες

    Περνα αφοβα 9.4 μονο συγχαρητηρια ακουει ο Dori και ΚΑΝΕΝΑ απολυτως sod

     

    Το πανω αναφερεται στον JB Bootloader που βαζει το autorec ?

    Μπορει να αποφυγει καποιος το donwgrade σε JB Bootloader απο τη στιγμη που βγηκε TWRP bumped η ακομα δεν υπαρχouν bumped roms ?

    Η CM11 απο οτι ειδα ειναι loki based.

  6. Οχι. Περνας custom recovery και φλασαρεις μεσα απο αυτο την custom ROM που θες.

     

    Σιγουρα γιατι σε ξενα forums διαβαζω οτι χρειαζεται downgrade του modem ?

    Κατι ακομα,...το autorec θα μου κανει downgrade του bootloader se JB 4.3 o οποιος ειναι unlocked, σωστα ? Θα μπορω να μετα να βαλω οτι kernel θελω ?

  7. Επειδη σκεφτομαι να το αγορασω το κινητο (μπορει και να παω στο LG G2 βεβαια!) ξερει καποιος να απαντησει εαν το knox tha γινει 1 οταν περασω cyanogen 11.

    Απο οτι εχω καταλαβει το ποιο πιθανo ειναι το κινητο να εχει 4.4.2 με κλειδωμενο bootloader οποτε θα πρεπει να χρησιμοποιησω το cf-auto-root, μετα recovery και μετα cyanogen.

  8. Το Odin δε κοιτάει τίποτα. Μπορείς να περάσεις οποιαδήποτε Rom οποιασδήποτε χώρας χωρίς να έχεις κάνει αλλαγή το CSC νωρίτερα. Το CSC χρειάζεται αλλαγή αν θες να παίρνεις στη συνέχεια τις αναβαθμίσεις μέσω OTA ή Kies. Όχι αλλαγή CSC χωρίς Root δε γίνεται.

     

    Κατανοητό. Αρα αν δεν θέλει κάποιος αναβαθμίσεις μέσω OTA η Kies δεν θα χει πρόβλημα. Το μόνο πρόβλημα θα ναι στην περίπτωση που ανέφερε ο m7ixalis και το μαμισιο είναι multi-csc και η αλλαγή firmware μέσω Odin σου χαλάσει το αρχικό csc.

  9. Μα αυτο σου λέω ,αν το firmware σου είναι multi csc δεν θα σου περάσει αυτο το οποίο είναι για την rom αλλά αυτο που είναι πρώτο στην λίστα (με αλφαβητική σειρά ).

     

    Nομιζα οτι το Odin ειναι κατι σαν forced firmware upgrade. Δεν ειχα καταλαβει οτι κοιταει και το csc. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αλλαγη στο csc χωρις root ?

  10. 1) Όχι

    2)Αυτό θελεις να αλλάξει και το csc συμφωνά με το firmware που θα βάλεις .Αν το firmware που θα περάσεις περιεχέι μόνο ενα csc τότε θα μπει αυτο ,αλλά αν περιεχέι πολλά csc τότε θα περαστεί το πρώτο που είναι στην λίστα και εκεί χρειάζεσαι το root για να το αλλάξεις και να βάλεις αυτο που πρέπει .

     

    Σωστα ωστε να παιρνει τα OTA updates τοu new firmware. οκ so αλλαζει το csc.

    Δεν μπορω μετα παλι με Odin να ξαναβαλω το αρχικο branded/unbranded firmware που θα επαναφερει και το αρχικο csc ?

  11. Χωρίς να γράψει το knox ναι, όσον άφορά την εγγύηση αυτή την χάνεις αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής.

    Βέβαια μετά είναι αρκετά εύκολο να βάλεις παλι το παλιό σου firmware και να είσαι εντός εγγύησης ,αυτο που ειναι δύσκολο ειναι να αλλάξεις το csc ,κάτι που δεν γίνεται χωρίς root .

     

    Όπα τώρα μαλιστα...και εγώ που νόμιζα ότι θα ξεμπέρδευα εύκολα.

    1. Δεν γίνεται αλλαγή σε firmware άλλης χώρας με το Kies ?

    2. Η αλλαγή σε firmware άλλης χώρας αλλάζει και το csc ? Αν η απάντηση είναι ναι τότε από τη στιγμή πού δεν μπορούμε να αλλάξουμε το csc λόγω root δεν έχει νόημα.

  12. Μπορείς να βάλεις όποιο firmware θελεις ,αυτο που δεν μπορείς να κάνεις είναι downgrade από 4.3 έκδοση σε 4.2 .

     

    χωρίς να χάσω την εγγύηση και χωρίς να αλλαχτεί το Knox warranty counter ?

    (σε αυτο το thread ηταν ξεκαθαρο οτι το downgrade σε 4.2 δεν γινεται)

  13. Παιδιά έχω μπερδευτεί λιγάκι με τον Κnox.

    Θέλω να αγοράσω ένα S4 και από τα ΙΜΕΙ που μου έδωσαν τα μαγαζιά η Samsung μου είπε ότι είναι από Αυστρία το ένα και Πορτογαλία το άλλο. Δεν μπορούν να μου πουν όμως αν είναι branded η όχι. Αν το αγοράσω και ανακαλύψω ότι είναι branded με firmware που έχει secured bootloader, μπορώ να βάλω unbranded firmware από άλλη χώρα η ακόμα και της αρχικής χώρας χωρίς να χάσω την εγγύηση και χωρίς να αλλαχτεί το Knox warranty counter ? Δεν με ενδιαφέρουν για την ώρα τα root, downgrade, και custom ROMs.

  14. Γιατι δεν το αγοραζεις απο καποιο μαγαζι της ελλαδος?

    Οχι απο τις μεγαλες αλυσιδες που το εχουν πανω απο 600 ευρω αλλα απο αλλα που το εχουν 400 κατι.

     

    Και η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι με βαση το imei του κινητου.

    Παιρνεις τηλεφωνο την samsung της λες το imei και σου λεει για που προοριζεται το κινητο αυτο.

     

    Οταν εγραψα σκρουτζομαγαζο εννουσα μαγαζι στην Ελλαδα αλλα το κινητο ειναι απο Πορτογαλια. Ετσι μου ειπε η Samsung Hellas οταν τους εδωσα το IMEI. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να μου πουνε αν το κινητο ειναι branded η οχι και εγω θελω να ειμαι σιγουρος οτι ειναι unbranded.

  15. Σκεφτομαι και γω να αγορασω ενα S4. Το χω βρει σε ενα σκρουτζομαγαζο και ειναι απο Πορτογαλια μερια. Πως μπορω να ξερω αν το συγκεκριμενο ειναι branded σε καποιον operator της Πορτογαλιας η unbranded ? Απο το κουτι που ειδα και απο το IMEI που τσεκαρα με Samsung Hellas δεν εμαθα κατι.
  16. Οποιος ενδιαφερεται πουλαω το ASUS P535 στα 150. Ειναι σε αριστη κατασταση ακομα σε εγγυηση και με γνησιο Destinator 7.
×
×
  • Create New...