Jump to content

ChRiStAkOzz14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChRiStAkOzz14

  1. Καλησπερα σε ολους. προσφατα εβαλα καρτα , και απενεργοποιησα το DAILY PASS της COSMOTE (END DAY) εστειλα για να μην χρεωνομαι. αλλα απο εκεινη την στιγμη, εξαφανιστικε το σημα 3G και δεν μπορω ουτε 0.facebook.com να μπω που π.χ. εαν εχεις 3G ειναι χωρις χρεωση..Μηπως γνωριζει κανεις τι εχει γινει? (επισης ειμαι μειων στην καρτοκινητη εαν εχει καποια σχεση) μεσω ενως search που εκανα το προβλημα λεει πως ειναι κατι με APN ρυθμισεις και κατι τετοιο.. Τελωσπαντων εαν γνωριζει κανεις παρακαλω ας βοηθήσει..ευχαριστω εκ των προτερων. ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ.
  2. ειναι το 10% που λεμε? και απο αυτο το 10% περνουν στην τυχη η βαση τα γραπτα ,ωστε να παρουν τους μεγιστους βαθμους? ( εννοω να παρουν αυτους που εχουν γραψει καλυτερα).
  3. δεν εννοω με σχεση τα μορια. εννοω οτι στην ιδια σχολη που μπενουν αυτοι ειναι και αυτη που μιλαω?...
  4. ευχαριστω πολυ! ειναι το ιδιο με αυτο που περνανε και απο το ενιαιο σωστα?
  5. παιδια , απο επαλ γινεται να μπω σωστα? (σχολη αστυφυλακων αθηνων) και αν ξερετε ποσα ειναι τα μορια?? ευχαριστω
  6. μενω σε ανηφορικο μερος... δηλαδη για το σπιτι μου εχω 1-2 ανηφορες..γιαυτο σκεφτομουνα να το ανεβασω... με 72cc θα τραβαει? ειμε περιπου 65 κιλα και με δικαβαλο 8α το αντεξει? και περιπου ποσο παει για 72cc? ευχαριστω.
  7. Παιδια καλησπερα.. σκεφτομαι να παρω το 50cc και να το kit-αρω σε 72cc ή 125cc.. για 72cc εχω μαθει οτι το μαλλι παει καπου στα 50 ευρω... για 125cc μηπως ξερει κανεις ποσο παει? (φυσικα εννοω μοτερι της ιδιας εταιριας ... απλα το κανω αυτο για να ειμαι ψιλο-νομιμος..)
  8. βασικα το παπι ειναι townmade νομιζω...αλλα δεν δουλευει ο κινητηρας μου ειπε ο πατερας μου... επειδη ειμαι ασχετος εχω αλλο ενα μοτοποδηλατο αλλα απο οτι νομιζω δεν εχει ταχυτητες... γινεται αυτο να το φτιαξω???δηλαδη να βαλω μηχανη καινουργια , τατυτητες και αλλα...(μην με κραξετε αν ειπα ******* δεν ξερω τιποτα απο μηχανακια..)..
  9. παιδια εχω μια απορια αν μπορει καποιος να μου την λυση...(ειμαι τελειως ασχετος απο μηχανακια) εχω ενα παπι με ταχυτητες τελοσπαντων και 8ελω να το φτιαξω.. εξωτερικα και μηχανικα... ξερετε περιπου ποσο 8α κοστισει να το βαψω αλλο χρωμα , να το κανω απο 50cc 100cc ή 125cc (και αν γινεται γιατι οπως ειπα ειμαι ασχετος..) και να αλλακξω ζαντες ,λαστιχα ,και γενικα οτι χρειαζεται για να γινει ενα σωστο μηχανακι... ξερετε???
  10. ευχαριστω πολυ φιλε! καλο site αυτο... αλλα εχω μια απορια ... δες εδω βρηκα κατι φτηνο αλλα ειμαι τελεεεειως ασχετος απο μηχανακια.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/306016/ τι ειναι? δηλαδη μπορω να το βαλω στο μηχανακι μου π.χ. ενα παλιο που εχω??
  11. παιδια να ρωτησω κατι?? ενα modenas dinamik ποσο παει??? βασικα ψαχνω για ενα φτηνο και καλο γιατι με εχει φαει ο ποδαροδρομος για το σχολειο... μονο την δουλεια του θελω να κανει τιποτα αλλο... η αν ξερετε καμια καλη και αξιοπιστη ιστοσελιδα με μεταχηρισμενα...
×
×
  • Create New...