Jump to content

stsalkit

Members
  • Δημοσιεύσεις

    336
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by stsalkit

  1. 23 ώρες πριν, cp789 said:

    Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. 

    Ναι το έχω δοκιμάσει. Είναι χωρίς περιορισμούς. Έχω βγάλει και την προσαρμόσιμη μπαταρία. Κατέβασα την εφαρμογή από το Galaxy Store και από το Play Store, διαγράφοντας της δεδομένα της εφαρμογής κάθε φορά, κάνοντας καθαρή εγκατάσταση. Έχω κάνει και εργοστασιακή επαναφορά τρεις φορές, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δουλεύει για μισή με μια ώρα και μετά τα ίδια. Σε ένα άλλο Samsung (A71 4G) με Android 13 UI 5.1 δουλεύει άψογα. Από ότι είδα στο internet το ίδιο πρόβλημα το έχουν αρκετοί χωρίς λύση!! Άλλοι πάλι δεν έχουν πρόβλημα!! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Σαν κάτι μετά από λίγη ώρα να την βάζει την εφαρμογή σε βαθύ ύπνο. 

    Σε αντίθεση βέβαια με άλλες εφαρμογές, εργοστασιακές ή μη, που οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά: πχ Ημερολόγιο Samsung , Viber,και άλλες. 

    Από περιέργεια... έλεγξες τα notifications; 

  2. 2 minutes ago, Sotos_GTA said:

    Ποιον browser χρησιμοποιείτε?

    Είμαι με τον Opera επειδή μπλοκάρει διαφημίσεις, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες κολλάει και δεν έχει διορθωθεί.

    Προτείνετε κάποιον άλλον με ad blocker?

    Edge της Microsoft

  3. Καλημέρα σε όλους. Θυμάμαι παλιότερα, μπορούσες μέσα από Home Up, να καθορίσεις την μετάβαση στην επόμενη οθόνη να είναι κάθετα και όχι οριζόντια. Δυστυχώς δεν το βρίσκω πλέον (το κάθετο με βγάζει στις εφαρμογές που έχω στο τηλέφωνο). Μήπως τυχόν υπάρχει κάποιος τρόπος να το επιτύχω;

  4. 37 minutes ago, Poloman5800 said:

    Αν πας στις ρυθμίσεις "device assistant app" δεν σου βγάζει google?

    Η δεν εννοείς αυτό;

     

    Edit: Nevermind,βρήκα τι λες, δουλεύει κανονικά σε μένα. Όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται όντως να το κατεβάσεις αφού η παραπάνω πρόταση μου αρκεί για να το χρησιμοποιήσεις.

    Ευχαριστώ. Ανακάλυψα ότι ενεργοποιώντας το μέσω Google app, παίζει! Το κουλό είναι ότι αν πάω στο google store να κατεβάσω την εφαρμογή Google Assistant δεν την εμφανίζει ως διαθέσιμη. Το ακόμα πιο κουλό είναι ότι στο Watch 6 Classic είναι ήδη εγκατεστημένη και παίζει! Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει.

  5. 1 hour ago, nikosz75013 said:

    Άλλαξε γλώσσα και βάλε αγγλικά στην επιλογή γλώσσα ..ρυθμίσεις.γενικη διαχείριση. Και βάλε αγγλικά και ξανά κάνε την διαδικασία

    Σε ευχαριστώ. Το κινητό μου είναι ήδη στα. Αγγλικά (Ην. Πολιτείες). Σε εσάς δεν βγάζει αυτό το μήνυμα (ότι δηλαδή δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα); 

  6. 9 minutes ago, pipinos1976 said:

    @OverClocker

    Σε όλα όσα γράφεις έχεις απόλυτο δίκιο. Έβγαλαν το ραδιόφωνο, έβγαλαν τους αισθητήρες, άδειασαν την συσκευασία, τα υλικά φαίνονται πιο φτηνά (για το spen έχεις απόλυτο δίκιο... μοιάζει παιχνίδι μπροστά στο spen του Note 8, ακόμα και μπροστά σε αυτό του Note 2 μοιάζει φτηνό), αλλά η τιμή εκτοξεύεται (βλ. Apple). Είχα πάει σε έναν Κωτσόβολο πριν λίγες ημέρες. Είχα ήδη παραλάβει το κινητό, απλά περίμενα να ψωνίσει κάτι η σύζυγος και πέρναγα την ώρα μου. Μπαίνει μια τύπισσα, κλασσική περίπτωση μόστρας χωρίς λόγο: όχι, δεν αναφέρομαι σε κάποια "θεά", αλλά το αντίθετο. Ζήτησε να δει το πιο ακριβό κινητό που έχουν εκτός Apple. Χωρίς να γνωρίζει ετοιμαζόταν για το S23+ που της έδειξαν πρώτο, αλλά μετά είδε ότι κοίταγα το S23 Ultra, ρώτησε και της είπαν ότι υπάρχει και το Ultra, αλλά αυτό έχει πενάκι. Όταν της είπαν ότι είναι πιο ακριβό γιατί έχει και την πένα, είπε ότι θα αγοράσει αυτό. Δεν ήξερε καν πώς λέγεται το κινητό που θέλει και προσπαθούσε να το αντιστοιχίσει σε κάποιο παλιό μοντέλο ως προς δυνατότητες. Του χρόνου θα έχει το S24 κ.ο.κ., αλλά δεν θα έχει δουλέψει εκτός FB, TikTok και Tweeter τίποτε άλλο. Με κάτι τέτοια οι εταιρείες ανεβάζουν τιμές μειώνοντας εξοπλισμό: όπως παλιά, επί ΠΑΣΟΚ, που ζητούσε ο άλλος Mercedes για να πηγαίνει το παιδί στο χωράφι ή για καφέ στην πλατεία του χωριού (έχω δει με τα μάτια μου τοκογλύφο να δίνει λεφτά σε μάνα για να αγοράσει Golf GT των 27.000€ στον υιό γιατί αλλιώς δεν έβρισκε γκόμενα).

     

    @Dark_Lord

    Κάπου έμπλεξες τα άτομα με τις απαντήσεις, αλλά δεν πειράζει, θα σου απαντήσω στο κομμάτι που με αφορά.

    Αυτό που έκανα εγώ είναι να συγκρίνω θήκες. Η clear view του Note 8 ήταν έτη φωτός καλύτερη από την αντίστοιχη smart view που  υπάρχει τώρα. Υστερούσε λίγο σε προστασία, αλλά θα μπορούσε να γίνει συνδυασμός, δηλαδή η προστασία της smart view με το ημιδιαφανές + standing case της clear view για μια πλήρη θήκη. Αναγκαστικά τώρα θα πάω σε smart view + μεμβράνη (μάλλον την UV της Whitestone), αλλά θα πάρω και το γυαλί και μια άλλη θήκη + ένα προτοφολάκι. Το καλοκαίρι θα βάζω την smart view και τον χειμώνα κάποια ανοιχτή θήκη ελπίζοντας ότι το γυαλί δεν θα πάθει μεγάλη ζημιά στην τσάντα. Πρακτικά αυτό σημαίνει έξοδα και - το κυριότερο - χαμένος χρόνος που πριν δεν υπήρχαν, ενώ η εμπειρία χρήσης είναι προβληματική, τουλάχιστον για τον τρόπο που χρησιμοποιώ εγώ το κινητό.

    Οι δυνατότητες είναι μεν αναβαθμισμένες (π.χ. κάμερες, επεξεργαστές κτλ), αλλά αυτά είναι δεδομένα λόγω της τεχνολογίας και στην πράξη δεν κοστίζουν τίποτα στην εταιρεία. Αφαιρώντας, όμως, τον φορτιστή και τα ακουστικά έχει μεγάλο κέρδος, αφού θα πουλήσει περισσότερα κομμάτια. Αυτά είναι κόλπα άτιμα και πονηρά, αλλά όσο δεν υπάρχουν διαμαρτυρίες μαζικά δεν γίνεται τίποτα.

     

    Ευχαριστώ.

    Θα το αναφέρω επειδή βαρέθηκα να διαβάζω σχετικά με τον φορτιστή που πλέον δεν βάζουν στην συσκευασία οι εταιρίες. Δεν μπορεί να βλέπουμε παντού φαντάσματα και βρυκόλακες. Το θέμα των φορτιστών και η αφαίρεσή τους, παρά το προφανές οικονομικό όφελος που όντως υπάρχει, αποτελεί μέρος της υποχρέωσης των εταιριών σε παγκόσμιες Συνθήκες που αφορούν την πράσινη πολιτικη προστασίας του πλανήτη. Με άλλα λόγια οι εταιρίες (και χώρες) έχουν δεσμευτεί για μείωση των ρύπων, πλαστικών κλπ. Έχει βρεθεί από αντίστοιχες μελέτες ότι οι "αθώοι" φορτιστές μόνο αθώοι δεν είναι και συμβάλλουν δυσανάλογα προς το μέγεθός τους στην ρύπανση και χρήση πλαστικών. Γι' αυτό καταργήθηκαν. Για τον ίδιο λόγο που οι συσκευασίες έγιναν πιο απλές, από ανακυκλώσιμα υλικά κλπ.

    • Like 2
    • Haha 2
  7. Σχετικά με τις φωτογραφικές δυνατότητες του S22Ultra: όλοι μπορεί να έχουν δίκιο. Κανόνας απαράβατος ανεξάρτητα από την φωτογραφική μηχανη είτε είναι των 6000 ή των 60: όσο περισσότερο φως έχει (μέχρι ενός ορίου φυσικά), τόσο καλύτερες φωτογραφίες βγαίνουν. Με άλλα λόγια, αυτοί που παραπονούνται, μπορεί στο σπίτι τους να έχουν "λίγο" φωτισμό, ενώ οι άλλοι που δεν... έχουν περισσότερο. Όλες οι φωτογραφικές μηχανές (μα ΟΛΕΣ) ενεξάρτητα από το πόσο καλές είναι έχουν τα όρια τους. Μερικές είναι καλύτερες με λίγο / λιγότερο φως, άλλες έχουν άλλες δυνατότητες που δεν έχουν οι πρώτες κλπ. Όταν αγοράζεις ένα προιόν δεν το αγοράζεις για ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό του... σύνολό. Και για τους φίλους που παραπονούνται για το συγκεκριμένο θέμα, υπάρχουν λύσεις, ίσως όχι τόσο αυτόματες, αλλά υπάρχουν. Δικαίωμά τους να τις εφαρμόσουν ή όχι, ή να αγοράσουν άλλο κινητο. Οι υπόλοιποι παραμένουμε ευχαριστημένοι με αυτό που έχουμε!

    • Like 4
  8. 7 minutes ago, Strofigkas said:

    Δεν θέλει καθόλου δίκτυο στο σπίτι γιατί δεν έχει καλό σήμα και τρώει μπαταρια

    Κατάλαβα... σε ευχαριστώ. Αλλά δυστυχώς αυτό που ζητά δεν γίνεται... δηλαδή να είναι ενεργοποιημένα ταυτόχρονα το airplane mode KAI wifi/bluetooth

  9. 54 minutes ago, ChrisNikol said:

     

    Δες την παράνοια τσίρκο μόλις πατάω enable, πάνω δεξιά τι γίνεται... Βίντεο είναι ακριβώς ότι έχεις έχω 

    Γιατί ενεργοποιείς το airplane mode;. Απλά κλείσε το data (connections). Έτσι δεν πειράζεις wifi / bluetooth. (αν κατάλαβα καλά το αρχικό σου ποστ)

  10. 9 ώρες πριν, yorgos00 said:

    Και έλεγα ότι μόνο εγώ γκρινιάζω για το θέμα

    https://9to5google.com/2023/02/16/samsung-galaxy-s23-ultra-review/

    Έκανα δοκιμή και στο S23. Όπως το περιγράφει. Πάλι τα ίδια. Το κινητό βγάζει φανταστικές φωτογραφίες σταθερού πλάνου μόνο... Οταν πας να βγάλεις κάτι που κινείται τα απλά δε μπορεί εκτός και αν είσαι στον ήλιο. Βγάζω δέκα φωτογραφίες μέσα στο σπίτι από μικρό παιδί και είναι όλες θολές. Τραγικό. Και η μόνη πρόταση που έχουν είναι το camera assistant (η ρύθμιση για πιο γρήγορο κλείστρο).

    Εν τω μεταξύ η Σαμ έχει δώσει τζάμπα το κινητό δωρο σε όλους τους youtubers και τα βρίσκουν όλα υπέρ τέλεια πάλι. Έλεος με το μάρκετινγκ

    Οι περισσότεροι (και ο reviewer στο άρθρο που αναφέρεις), έχουν μπλέξει δύο παρόμοια αλλά εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι το shutter release lag, και το δεύτερο το shutter lag. Το πρώτο αναφέρεται στον χρόνο που μεσολαβεί μεταξύ του πατήματος του κουμπιού και το πότε το κλείστρο ανοίγει. Αν υπάρχει "μεγάλη" χρονική απόσταση μπορεί να οδηγήσει σε "χαμένες στιγμές" αλλά όχι σε θολές φωτογραφίες. Για να υπάρξουν θολές φωτογραφίες πρέπει (εφόσον η κάμερα είναι σταθερή), να υπάρχει το δεύτερο - shutter lag. Αυτό αναφέρεται στο χρονικό διάστημα που παίρνει η κάμερα να σταθμίσει τις συνθήκες φωτός που βλέπει και να "αποφασίσει" τι συνδυασμό ISO - shutter speed - aperture θα χρησιμοποιήσει για την "ιδανική" έκθεση της φωτογραφίας. Αν υπάρχει πρόβλημα στην κάμερα, αυτό γίνεται πιο έντονο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

    Ο τρόπος για να το ξεπεράσεις αφού βγάζεις συχνά φωτογραφίες μέσα στο σπίτι (=χαμηλός φωτισμός), σε κινούμενα θέματα (παιδιά, κατοικίδια κλπ), είναι να βάλεις την κάμερα σε pro mode, και χειροκίνητα να επιλέξεις ταχύτητα κλείστου μεγαλύτερη από π.χ. 1/500. Κάνε δοκιμές και επέλεξε αυτό που ταιριάζει στις εκάστοτε συνθήκες. Όσο μεγαλώνει η ταχύτητα όμως, τόσο θα αυξάνει η κάμερα το ISO με αποτέλεσμα την αύξηση του θορύβου στην φωτογραφία.

    Εναλλακτικά προσπάθησε να ανάψεις φώτα, ή με κάποιο τρόπο να αφήσεις περισσότερο φως στο σκηνικό

    • Like 2
    • Thanks 1
  11. 10 ώρες πριν, NeCrOmAnCeR19 said:

    Μπορεί κάποιος να μου πει τι λάθος έχω κάνει εδώ ? 

    Δεν ενεργοποιείται με τίποτα αυτή η ρουτίνα.

    Και γενικά με τις ρουτίνες .... Δεν τα πάει καλά το εργαλείο 

    Screenshot_20230218_214121_Modes and Routines.jpg

    Μήπως τρέχει και άλλη(-ες) ρουτίνες ταυτόχρονα που "ακυρώνουν" αυτή; Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω κάποιο "λάθος" σε αυτή...

    Αν δεν βρεις κάτι, μπορείς να αντικαταστήσεις αυτή την ρουτίνα με την δυνατότητα που έχει το κινητό μέσω του "do not disturb"... 

  12. 48 minutes ago, ilka71 said:
    2 ώρες πριν, stsalkit said:
    Είναι αδύνατον να κάνουμε ακριβείς συγκρίσεις στην κατανάλωση της μπαταρίας μεταξύ μας - διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικά δίκτυα, διαφορετική χρήση κλπ. επηρεάζουν την κατανάλωση. Και εγώ ανήκω στους απόλυτα ευχαριστημένους με την μπαταρία του κινητού (μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων). Για όσους έχουν πρόβλημα όμως, θα πρότεινα να κάνουν ορισμένες κινήσεις που πιθανόν να βοηθήσουν... Πιστεύω, χωρίς να είμαι ειδικός ότι η καλή/κακή μπαταρία εξαρτάται από τον συνδυασμό κινητού ΚΑΙ εφαρμογών. Με αυτό ως δεδομένο, εγώ κάνω τα παρακάτω κάθε φορά που γίνεται μία αναβάθμιση λογισμικού (μία φορά τον μήνα δηλαδή) και η μπαταρία μου είναι εξαιρετική:
    - Clear cache του κινητού μετά την φόρτωση του νέου firmware
    - galaxy app booster μετά την φόρτωση του νέου firmware, ή αν τύχει μετά από update πολλών εφαρμογών
    - κάθε πρωί (από συνήθεια) "καθαρίζω" την μνήμη του κινητού (settings/battery and device care/memory)
    Με την χρήση που κάνω στο κινητό το φορτίζω στο 85% και πάω για ύπνο στο 40% με 45%. Έχω τα πάντα ανοικτά. Τρέχω όμως ρουτίνες που ανοιγοκλείνουν ρυθμίσεις (π.χ. NFC) ανάλογα στο που βρίσκομαι - π.χ. στο σπίτι το NFC είναι κλειστό. Το bluetooth συνεχώς ανοικτό για το Galaxy watch και άλλες συσκευές... 
    Α.. ναι! να μην ξεχάσω - μία φορά την εβδομάδα κάνω επανεκκίνηση στο κινητό (χειροκίνητα)!

    το galaxy app booster που το βρίσκουμε γιατί δεν θυμάμαι;

    Μπες στο Galaxy store βρες και κατέβασε το Good Guardians - είναι μία από τις εφαρμογές του.

  13. 10 ώρες πριν, ChrisNikol said:

    Γράφει 4μιση ώρες περίπου sot.. Αν το λιώσεις αμέσως από τη φόρτιση σερί μπορεί να γράψει και 6 sot αλλά θα έχω βγάλει μαξ 13 ώρες... 

    Είναι αδύνατον να κάνουμε ακριβείς συγκρίσεις στην κατανάλωση της μπαταρίας μεταξύ μας - διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικά δίκτυα, διαφορετική χρήση κλπ. επηρεάζουν την κατανάλωση. Και εγώ ανήκω στους απόλυτα ευχαριστημένους με την μπαταρία του κινητού (μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων). Για όσους έχουν πρόβλημα όμως, θα πρότεινα να κάνουν ορισμένες κινήσεις που πιθανόν να βοηθήσουν... Πιστεύω, χωρίς να είμαι ειδικός ότι η καλή/κακή μπαταρία εξαρτάται από τον συνδυασμό κινητού ΚΑΙ εφαρμογών. Με αυτό ως δεδομένο, εγώ κάνω τα παρακάτω κάθε φορά που γίνεται μία αναβάθμιση λογισμικού (μία φορά τον μήνα δηλαδή) και η μπαταρία μου είναι εξαιρετική:

    - Clear cache του κινητού μετά την φόρτωση του νέου firmware

    - galaxy app booster μετά την φόρτωση του νέου firmware, ή αν τύχει μετά από update πολλών εφαρμογών

    - κάθε πρωί (από συνήθεια) "καθαρίζω" την μνήμη του κινητού (settings/battery and device care/memory)

    Με την χρήση που κάνω στο κινητό το φορτίζω στο 85% και πάω για ύπνο στο 40% με 45%. Έχω τα πάντα ανοικτά. Τρέχω όμως ρουτίνες που ανοιγοκλείνουν ρυθμίσεις (π.χ. NFC) ανάλογα στο που βρίσκομαι - π.χ. στο σπίτι το NFC είναι κλειστό. Το bluetooth συνεχώς ανοικτό για το Galaxy watch και άλλες συσκευές... 

    Α.. ναι! να μην ξεχάσω - μία φορά την εβδομάδα κάνω επανεκκίνηση στο κινητό (χειροκίνητα)!

  14. 2 ώρες πριν, ChrisNikol said:

    Καμία απολύτως κιτρινίλα με απενεργοποιημένο το true tone ειναι άψογα καλιμπραρισμενη το 12 pro max είχε μόνο πρόβλημα με τα πάνελ. Αντιθέτως για να έχω λευκό λευκό στο s22 ultra μου (ούτε πιο θερμό ούτε πιο ψυχρό) έχω εκεί τη ρύθμιση και ίσως έπρεπε και λίγο πιο κάτω. 

    Screenshot_20230202_112418_Settings.jpg

    Οταν έχεις την οθόνη σου στο Vivid, τα χρώματα είναι τεχνιτά υπερκορεσμένα (δεν κρίνω αν αρέσει περισσότερο ή λιγότερο - είναι προσωπικά γούστα αυτά). Όμως συνέπεια αυτού είναι το "λευκό" να επιρρεάζεται ανάλογα. Για τον λόγο αυτό σου δίνει και την δυνατότητα να το "φέρεις" στα γούστα σου (αλήθεια, σε εμένα βγάζει κάτω από το "white balance" επιπλέον δυνατότητα ρύθμισης μέσω "Advanced settings" - εσένα όχι.. Σίγουρα έχεις το S22U?).

    Για να αξιολογήσεις σωστά την οθόνη βάλτο στο Natural.

    • Like 1
  15. 9 ώρες πριν, ilka71 said:

    εμένα δεν το έχει9d04ca058b7341524dd86994563c3cba.jpg

    Αν έχεις κάποιο άλλο launcher εκτός της "μαμάς", τότε τα widgets που βγάζει είναι διαφορετικά. Αποενεργοποίησέ το (το launcher), θα δεις και το widget που σε ενδιαφέρει.

  16. Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοηθεία σας σε κάτι που με "τρελένει" εδώ και καιρό. Κανονικά χρησιμοποιώ τον Microsoft Launcher που με έχει βολέψει πάρα πολύ... Θέλω όμως να δοκιμάσω και τον stock launcher. Αλλά ένα πρόβλημα που μου την "σπάει" είναι ότι τα fonts των widgets είναι πολύ μικρά. Δείτε το παρακάτω screen shot. Στον Microsoft Launcher τo μέγεθος του font (στα widgets) είναι μεγάλο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω;

    Σημειώστε ότι η αύξηση του μεγέθους του font μέσω των settings/display/font size and style δεν αλλάζει κάτι... το δοκίμασα.

    Screenshot_20221025_090255_One UI Home.png

  17. 17 ώρες πριν, Konstantine73 said:

    Ο νόβα έχει μεγάλο θέμα με τα animations όταν το δουλεύεις με full screen gestures...
    Από εμένα έχει απορριφθεί εδώ και πολύ καιρό πλέον...

    sent from my S21 FE 8/256
     

    Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια τον Microsoft Launcher. Εξαιρετικός, με πολλές παραμετροποιήσεις με grid έως 12x12 (!) κανένα πρόβλημα στα gestures κλπ. Ιδιαίτερα χρήσιμος αν χρησιμοποιείς το περιβάλλον Microsoft στο PC.

  18. 17 ώρες πριν, winer said:

     

    Φίλε εμένα μου χάλασε κάτι που είχα πάρει και κάνει 80 ευρώ. Συνήθως στην πανσέληνο 🌚 συμβαίνουν διάφορα περίεργα όπως είναι γνωστό ε μπορεί για αυτό να έγινε χαριτολογώντας πάντα.

    Πάλι καλά! Εμένα μου κάνει εντύπωση που εξαφανίστηκε η εφαρμογή της samsung Galaxy enhance X από το galaxy store δεν μπορώ να καταλάβω γιατι την απέσυραν αφού ήταν πολύ καλή.

    Πήγαινε στο Gallery. Άνοιξε μία φωτογραφία. Στο κάτω μέρος της οθόνης δεξιά έχει τρεις κάθετες τελίτσες. Πάτα επάνω τους. Η δεύτερη επιλογή είναι Remaster Picture. Φαίνεται ότι έχουν ενσωματώσει την εφαρμογή enhance X στο Gallery (σωστό και φυσιολογικό...). Μάλλον γι' αυτόν το λόγο την κατήργησαν...

    • Thanks 1
  19. 5 minutes ago, Antwny said:

    Παιδιά ποια είναι η εφαρμογή της σαμσουνγκ που βλέπουμε τη θερμοκρασία; thermal guardian νόμισα ότι είναι αλλά δεν το βρίσκω σε κανένα store. 

     

    Ευχαριστώ πολύ 

    Κατέβασε την εφαρμογή Good Guardians από το Galaxy store. Μέσα εκεί θα δεις μερικά χρήσιμα utilities ένα από τα οποία είναι αυτό που ψάχνεις.

    • Thanks 1
  20. 1 minute ago, winer said:

    μία χαρά καταλαβαίνω αγαπητέ και επίσης για να το κλείσουμε γιατί νιώθω λες και μιλάω με παιδάκι ενώ εγώ είμαι 50 χρονών δεν το κάναμε στο δικό σου κινητό το κάνανε στο δικό μας και εκεί κάνουμε ότι θέλουμε χωρίς λογοκρισία και σε όποιον αρέσει. Επίσης ούτε εγώ έχω σπασμένα προγράμματα ούτε εφαρμογές.

    Σου "ρίχνω" 15 χρόνια! Διάβασε το πρώτο μου μύνημα (...γιατί πρέπει οι υπόλοιποι να διαβάζουμε ότι παράνομο κάνεις(-ετε) στο δικό σου κινητό). Καλημέρα σου!

    • Confused 1
  21. 2 minutes ago, arxontas2323 said:

    παρανομο είναι οταν πας να το χρησιμοποιησεις σε κάποιο δικαστήριο χωρίς την συγκατάθεση του συνομιλητή.Αν πάρεις την συγκατάθεση,τίποτα δεν είναι παράνομο.Οπότε να προσέχουμε τι λέμε.

    Δυστυχώς κάνεις λάθος! (το λέω μετά λόγου γνώσης). Η πράξη της ηχογράφησης χωρίς την ΡΗΤΗ αποδοχή και των δύο μερών είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ από μόνη της - είτε την χρησιμοποιήσεις αργότερα είτε όχι.

    • Like 1
    • Confused 1
×
×
  • Create New...