Jump to content

xatou

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xatou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xatou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οχι με το HelloOX αλλα με τον καινουριο τροπο, με flash. Eκανα ενα format πρωτα παντου, πηρα την αναβαθμιση v21 και μετα το hack.
  2. Βγηκε επιτελους και το hack για το Ν97 αλλα προς το παρων για την εκδοση v20. Συντομα θα βγει και για την εκδοση v21. Να προσθεσω οτι το hack αυτο ειναι με τη καινουρια μεθοδο σαν το 5800 v40. Ο τροπος βρισκεται στο παρακατω link. http://forum.dailymobile.se/index.php/topic,17305.0.html EDIT : Τωρα και για την εκδοση v21 στο ιδιο link!!!!
  3. Πριν λιγες μερες ειχα εγκαταστησει την εφαρμογη gravity tweets στο Ν97 την οποια και εσβησα αλλα δεν εχει φυγει το widget του απο την λιστα στην οποια επιλεγουμε το widget που θελουμε στην homescreen. Μηπως ξερει καποιος πως θα το σβησω και απο εκει?
  4. Αρα να μην ελπιζουμε ουτε για ολοκληρωμενο symbian ^2 και ^3 στο Ν97... Κριμα ομως..Σκεφτομαι παντως με το που κανει την επομενη κινηση της η nokia σε συσκευη με διαφορετικο λογισμικο, να πουλησω το N97 χωρις δευτερη σκεψη.. Γιατι εδω που τα λεμε η διαφορα του με το 5800 ειναι τα widgets και το keyboard και φυσικα 350 ευρω ακριβοτερο..! :(:worry:
  5. Παιδια εχω το εξης προβλημαμε το Ν97. Οταν παω να ρυθμισω ενα παιχνιδι java να μη βγαζει τα εικονικα κουμπια απο τη την διαχ. εφαρμογων μου βγαζει μνημη πληρης ενω εχω κοντα στα 55Μ ελευθερα στη ram. Τι να κανω για να διορθωθει? Υπαρχει μηπως καποιο αλλο προγραμματακι που να το κανει αυτο?
  6. Εγω ρε παιδια εχω τα παντα εγκατεστημενα στη μνηνη την 32αρα (κοντα στις 100 εφαρμογες και παιχνιδια) και δεν μου εχει κολλησει ποτε το κινητο!! Φτου φτου μη το ματιαξω!!
  7. Μηπως ξερει κανεις καποιο προγραμμα το οποιο να αφαιρει υπολοιματα απο σβησμενες εφαρμογες? Για να ελευθερωθει λιγος χωρος στο C του N97..
  8. Δοκιμασε πρωτα ενα hard reset και αν τοτε δεν δουλεψει δε νομιζω να εχεις καποια αλλη επιλογη!
  9. Απο τn νοκια εδω οπου μενω. ασε ειναι τραγικοι! Αν αρχισω να λεω περιστατικα δεν θα σταματαω!! ΑΣΧΕΤΟΙ απλα!
  10. Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε sv2gww. Εχω ανοιξει παλαιοτερα το Ν95 για να κανω πιο στιβαρο το πορτακι και το εκανα αλλα το Ν97 πολυ δυσκολα να το ανοιξω..Δεν το ρισκαρω! Μια ακομη ερωτηση τωρα..Τι γνωμη εχετε για τα screen protector? Η νοκια λεει δεν τα εγκρινει, εγω ομως εβαλα για αποφυγη γραντζουνιων. Παιζει τιποτα με την υγρασια κλπ?
  11. Καλημερα. Θα ηθελα να μου πει καποιος τισ ρυθμισεισ που πρεπει να κανω για να δουλεψει το προγραμμα SymRdp 1.00 αν ειναι ευκολο και αν γνωριζει κανεις. Ευχαριστω!
  12. Να επιχειρησω να το ανοιξω? Θα βγει ακρη?
  13. Επεισης κατι αλλο που παρατηρησα ειναι οτι οταν κουναω την συσκευη με κλειστο το πληκτρολογιο ακουγετε κατι σαν να κουνιετε απο μεσα αλλο οταν εχω ανοιχτο το πληκτρολογιο δεν ακουγετε τιποτα. Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει?
  14. Μολις τωρα ειδα που λετε οτι τα Ν97 εχουν προβλημα με το σημα gps και δεν το ειχα δοκιμασει μεχρι τωρα. μολισ βγηκα στο μπαλκονι του σπιτιου μου κατευθειαν δουλεψε με το garmin και το ndrive. χαρτες δεν εχω περασμενους στο nokia maps γιατι δεν το δουλευα ουτε με το 5800 που ειχα. υπαρχει καμια διαφορα με τα προγραμματα για το προβλημα που εχετε αναφερει?
  15. ρε παιδια κανενα θεμα τησ ΑΕΚ για 5800 παιζει?
×
×
  • Create New...