Jump to content

popithanos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About popithanos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

popithanos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. οταν πατησα για το hard μου βγηκε στο κινητο κατι να πατησω yes κατι που δεν εβλεπα αλλες φορες.απo κι και περα καταλαβες...:D
  2. πως μπορω να δω σε τι format ειναι η καρτα μου? soom και μενα το ιδιο προβλημα με τον φιλο συμβαινει...κολαει στο loading.την καρτα την βγαζω για να κανω hard.:wacko: Τα καταφεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.εκανα hard και τωρα παω για την ROM.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......:yahoo::clap::hunter::thanks: Εβαλα και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493848:D:D:D
  3. πρεπει να εχω βαλει τουσ drivers που εχει το κουτι μεσα για το κινητο?
  4. αυτο γινεται καθε φορα και για hard και για new rom.Συνδαιω το κινητο στο pc περιμενω να κανει conect με το προγραμα και οταν συνχρονιστει παταω το hard,μετα μου βγαζει να τσεκαρω ενα κουτακι,μετα παταω next μετα τσεκαρω αλλο ενα κουτακι και παταω next.μετα μου λεει για να βρει την εικονα,παταω update και βρισκει την εκδοση και μετα παταω next και μου βγαινει η μπαρα στο pc μετα κλεινει το κινητο μονο του και βγαινουν τα χρωματα,και μετα βγαινει και η μπαρα στο κινητο αλλα περιμενω περιμενω τιποτα και καποια στιγμη μου βγαζει ERROR στην μπαρα που ειναι στο pc...αυτα.μια χαρα δεν τα κανω?
  5. λοιπον.θα σας πω τι κανω.συνδεω το κινιτο στο pc μετα περιμενω να κανει conect me active μετα ανοιγω το προγραμα για το Hard τσεκαρω το κουτακι,μετα το δευτερο κουτακι ξανα,και μετα μου βγαζει το update το κινιτο το αφινω ανοιχτω για να δει την image λεει,με οταν βρισκει την εικονα παταω update και βγαζει μια μπαρα,αλλα δεν φορτωνει,και το κινιτο το κλεινω και μου βγαζει αυτα τα πολιχρωμα,και βγαζει και μια μπαρα στο κινιτο αλλα ουτε εκει φωρτινει η μπαρα.και μετα απο λιγο μου βγαζει error... :!::!::!::!::!::!::!::!:
  6. οκ.θα δω και θα στειλω καποια στιγμη.ευχαριστω.
  7. KOVS110 SPL-0.78.0000 MicroP1-787 MicroP2-707 αυτα λεει. μπορω να κανω hard μεσω καρτας?
  8. KOVS110 SPL-0.78.0000 MicroP1-787 MicroP2-707 αυτα λεει.
  9. πρωτα απο ολα σε ευχαριστω για την βοηθεια,μετα πως θα δω σε τι format ειναι η καρτα?και πως μπορω να κανω hard?και πως βλεπω αν εχω κανει?
  10. μεσω ActiveSync δεν μπορω να το κανω με τιποτα...:wacko:
  11. ναι αλλα μου καθεται πωση ωρα στο loading και η μπαρα δεν εμφανιζεται.και βαριεμαι και το κοβω:Oνα περιμενω οσο να ωε?
  12. δεν υπαρχει τετοιο αρχειο αλλα ονομαζω εγω ενα που μου ειπατε...και να σου πω οταν το εκανα με το αρχειο μεσα,μετα μου βγαζει loading.να περιμενω οσο να νε?
  13. το βρηκα το προβλημα.οταν μου βγαινουν τα πολλα χρωματα στην οθονη οταν φευγουν μετα λεει NO IMAGE FILE.και μετα βγαινει η μπαρα για να φορτωσει,αλλα δεν φορτωνει...καμια ληση?
  14. μπορειτε να μου πειτε που βρισκω τις φατσουλες για τα sms?
  15. τωρα κοιταω για αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493848 καλη ειναι?
×
×
  • Create New...