Jump to content

kwstas125

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kwstas125

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kwstas125's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εχει κανεις σας προβλημα με το video playback σε αρχεια .mkv ? Ολοι οι 3d party players που δοκιμασα (mobo,mx,m,bs) δεν μπορουν να προβαλουν κανονικα την εικονα σε ΗW κωδικοποιηση και δεν εχουν ηχο στη SW, μονο ο stock player τα κανει καλα και τα δυο αλλα δεν μπορεσα ακομη να βρω καποιο τροπο να βαλω υποτιτλους.
  2. Τις συναλλαγες μου τις κανω μεσω paypal οπου εχω φορτωμενη μια προπληρωμενη καρτα Visa Electron απο την Πειραιως.Ο καθενας μπορει να παρει μια προπληρωμενη καρτα ευκολα ανοιγωντας ενα απλο λογαριασμο στις τραπεζες που τις προσφερουν.Επισης κατι θα υπαρχει και με prepaid καρτες σιγουρα...
  3. Σημερα παρελαβα και εγκατεστησα ενα screen protector που ειχα παραγγηλει απο το Deal Extreme.Ευκολη εγκατασταση (πηρα 3 τα καταφερα με την πρωτη χωρις φουσκαλες και σκονη, never tried it before) απιστευτη τιμη καπου στο 0.70 dollars το κομματι(χωρις καμια χρεωση αποστολης), μικρη αντανακλαση , σχεδον αορατο αλλα κακος χρονος παραλαβης (ηρθε σε 20 μερες απο την παραγγελεια αλλα απο Hong Kong ! :blink: Ηταν και free :O ) Κατα τα αλλα ειμαι πολυ χαρουμενος για την αγορα μου και το συνιστω σε ολους οσους περιμενουν απο το eshop η καποιον αλλο μεταπωλητη να το φερουν ξανα σε stock σε 5 πλασιες τιμες... Παρτε 10 θα χετε και εκπτωση αν παρετε 3 + :p!!!!
  4. Και σε μενα τα ιδια προβληματα με τα κολληματα.Sygic FTW
  5. Γεια σας, εχω και γω ενα νοκια 5800 και ειμαι υπερευχαριστημενος με το κινητο μεχρι τωρα σε σημειο που νομιζω οτι ισως το χω ερωτευτει ! Ενα προβληματακι εχω μονο με ενα κενο που εχει πανω απο την καμερα στο πλαστικο σαν να μην εχει κουμπωσει καλα αλλα σκοπευω να το παω σε νοκια store. Το προβλημα μου ειναι οτι μετα απο αρκετες "αηδιες" που περασα στο κινητο και μετα την αναβαθμιση δεν μου ανοιγει με την καρτα μνημης "φορεμενη" , δηλαδη θα πρεπει να την βγαλω , να το ξεκινησω και αφου ανοιξει να την ξαναβαλω. Εχω κρατησει backup αλλα αν ειναι απο καποιο προβλημα εφαρμογης μαλλον θα συνεχιστει και μετα το φορματ της καρτας...Καποια αλλη προταση για να γλιτωσω το φορματ ?
×
×
  • Create New...