Jump to content

mykreal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mykreal

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mykreal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ρε παιδια το κινητο το βρηκα σε αγγλικα .. θελω να το κανω σε ελληνικα και δεν μπορω.. εκανα το update σε 2.3.4 αλλα ενω εχς επιλεξει να ειναι σε ελληνικα .. τπτ!!! ξερετε πως μπορω να το κανω??? ευχαριστω!
  2. ευχαριστώ πολύ φίλε μου , το κατάφερα και το πέρασα το android με ρομ 1.66 και ραδιο 2.14 αλλα οταν κανω reboot δεν ξαναμπαίνει αλλαξα την cmd στο startup.txt αλλα πάλι δεν παιρνει target... τι να κάνουμε beta!!!θα προσπαθήσω να μην μου κλείσει μέχρι στην official rom... το os ειναι αντε γεια με όλη τη σημασία της λέξης το μόνο θέμα ειναι το led και η φωτογραφική κατα τα αλλα είναι otb.!!:)
  3. παιδια σας καλησπερίζω και εγω με τη σειρά μου. λοιπόν επειδή διάβασα αρκετά ποστς και πάλι δεν καταλαβαίνω τη παει στραβά πήρα το θάρρος και ποστάρω. λοιπόν έχω το hd2 με καμια αλλαγη επάνω του όσο αναφορά την αρχική του μορφή απο την ace.αγόρασα μια καινούρια micro sd 4gb την φόρμαρα σε fat32 κατέβασα τον 7zip με την beta το εέκανα αποσυμπίεση στην sd και μετα έτρεξα τα 2 αρχεία όπως ακριβός λέει το howto... όσες φορές και αν το έκανα το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο βγάζει 5-7 Lines με γράμματα εκ των οποίων η τελευταία γράφει jump to kernel μετα μαυριζει η οθόνη και μενει ετσι το κιν όσες ωρες και αν το αφησω...τι έκανα reset τι εβαλα στο startup.txt το cmdline ="rel_path=Android" τπτ... διαβασα και στο xda οτι σε μερικα ατομα ενώ το έκαναν καλα λειτούργισε την 5 φορα... απο οτι καταλαβα απο ποστς πρεπει μεσα σε 10-20 λεπτα να βγαλει την επιλογη γλωσσας... εμενα freezarei εκει και δεν κανει τπτ... κανω τπτ λαθος???επισεις μετα απο 10 προσπάθειες δεν τρεχει και το clrcad!!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!και συγνώμη για το μεγάλο ποστ!
  4. καλησπερα παιδες, καποιος που να εχει κανει remote desktop απο το hd2 με το pc του μεσω router(wifi)???ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρησκω κανενα tutorial-howto!! ευχαριστω!!!:happy:
  5. καλησπερα παιδες, καποιος που να εχει κανει remote desktop απο το hd2 με το pc του μεσω router???ψαχνω ψαχνω αλλα δεν βρησκω κανενα tutorial-howto!! ευχαριστω!!!:)
  6. εχει φορτησει στην ωρα αλλα θα το αφησω για ενα 3ωρο... ευχαριστω πολυ για την κατατοπηση!!! καλο βραδυ παιδια!!!:):)
  7. εχω φυγει απο το σπιτι γι αυτο το αφησα... 100% ειναι οταν ειναι πρασινο το φωτακι επανω????:blink::wacko:, ποσες ωρες το εχετε αφησει???γιατι δεν βρισκω πουθενα ποσο θελει.:X ευχαριστω!!
  8. παιδες μολις πηρα το εργαλειο...:D:D:D ποση ωρα να το φορτησω???αν το αφησω καμια 16 ωρες πειραζει???γιατι θα φυγω απο το σπιτι και το εχω αφησει στην φορτηση!! αν πειραζει , τοτε ποσες ωρες το φορτιζουμε???:wacko: ευχαριστω!!!:rolleyes:
  9. ευχαριστω μαν δεν ξερεις ποσο με βοηθησες.. ελπιζω να το δω αυριο!!!παντως το κινητο πρεπει να τα σπαει ασχημα!!!!:X:):)
  10. σε ευχαριστω πολυ μαν. μου φαινεται απο ελλαδα θα το παρω. μηπως ξερεις αν καποια καταστημα το εχουν κ αν ναι ποια(εννοω στην εκθεση για να το δω)??
  11. δεν με χαλαει το αγγλικο μενου αλλα απο οτι διαβασα μπορει να το αλλαξει σε ελληνικο αν θελεις.εμενα με απασχολει καθαρα το θεμα εγγυησης δλδ να μην εχω προβ για 30 ευρω. ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου!
  12. ευχαριστω πολυ μαν!!!! αυριο θα παω να το δω στην voda αν το εχουν!!!σε περιπτωση π το παρω απο ελλαδα θα εχω support και σε software??? ευχαριστω και παλι!!! p.s. η διαφορα στα λεφτα ειναι 30-40 ευρω αρα δεν αξιζει. αγγλια http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188868 ελλαδα http://www.apiastos.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=529 ακουω γνωμες
  13. καλησπερα παιδια... ειμαι νεος στην παρεα , διαβασα αρκετες σελιδες απο το θεμα και ευχαριστω για τις πληροφοριες.. αλλα εχω σχηματισει καποιες αποριες... λοιπον... 1) αν παρω το κιν απο expansys.com.gr-clove.co.uk(ποσες μερες κανει??) εχω την εγγυηση απο την ace hellas???αυτο διαβασα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει!!! 2) διαβασα οτι η rom ειναι γτπ μηπως ειναι τελικα υπερτιμιμενο το κινητο???εγω δεν το χρειαζομαι για τρελη χρηση, κανενα prog-youtube-fb και κανενα mail-gps(λεμε τωρα):shifty:!!! 3) ειναι οντως γρυγορο??? η μετα απο λιγο καιρο λογο ρομ θα παει σαν χελωνα??? σας επριξα το ξερω αλλα θελω να το παρω αυτην την εβδομαδα και μιας και ειστε τοσα ατομα πιστευω οτι θα μ δωσετε την καλυτερη απαντηση λογο εμπηριας.. ακομα που μπορω να το δω ??διαβασα vodafone το εφερε πρωτη , υπαρχει σε ολα τα καταστηματα??στην πολη μ εχω vodafone wind και γερμανο.. ευχαριστω εκ των πρωτερον Μιχαλης:O
×
×
  • Create New...