Jump to content

nevermore_arg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nevermore_arg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nevermore_arg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είμαι νέος χρήστης Iphone και έκανα πρόσφατα jailbrake to 3gs μου μέσω του blackra1n με βάση τις οδηγίες στο forum. Όλα πήγαν καλά , εγκατέστησα και το Cydia αλλά είχα πρόβλημα “tethered” rebooting όπως διάβασα όπου όταν κάνω restart τη συσκευή μου πρέπει να την έχω συνδεδεμένη στο PC για να κάνει boot. Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα jailbrake ή κάποιος άλλος τρόπος για να απαλλαγώ από το tethered reboot?
  2. θα μπορούσες σε παρακαλώ να με βοηθήσεις λιγο γιατι έχω ελάχιστες γνώσεις επι του θέματος. Διαβάζω το post-guide σου για την εγκατάσταση απλά ακολουθώ μονο τις εντολές που δεν έχουν να κάνουν με το BBSAK μιας και αυτό δεν μου δουλεύει. Εγκαθιστώ το αρχείο που είχες στο link και μετά παω στον φάκελο Research in Motion>AppLoader διαγράφω το αρχείο vendor και τρέχω το Loader, σωστα? To installer που ανοίγει όμως βρίσκει μονο τα ήδη εγκατεστημένα προγραμματα που έχω στην συσκευή μου και δεν μου περνάει καποιο λογισμικό. Απλά εμφανίζει μήνυμα "No action required" Mάλλον κάνω κάτι λάθος.. ¨( Tελικά το πέρασα!! :) ευχαριστώ για όλα και sorry για τα πολλά post
  3. Τα δοκίμασα όλα περί compatibiliy mode, μέχρι και τα windows 7 εγκατέστησα μήπως και μου δουλέψει εκέι αλλα τίποτα :( Υπάρχει μήπως κάποιος άλλος τρόπος να εγκαταστήσω το λογισμικό στη συσκευή μου χωρίς το BBSAK?
  4. Εχω vista 64 ultimate. Παταω connect αλλα παλι δεν κάνει τίποτα. ουτε και το Kill processes δουλεύει. Δοκίμασα και μια παλαιότερη έκδοση του BBSAK(1.3) μήπως αυτή αναγνώριζε την συσκευή μου αλλα και αυτή βγάζει το ιδιο ακριβώς πρόβλημα. Το battery pull δεν άλλαξε κάτι. Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα ή άλλος τρόπος για να κάνω wipe και να περάσω το καινούργιο λογισμικό(5.0.0.230)?
  5. Έχω πρόβλημα με το BBSAK, δεν αναγνωρίζει το STORM μου. Το DM το βρίσκει και μου εμφανίζει PIN, που σημαίνει οτι δεν είναι καποιο προβλημα σύνδεσης, USB κλπ. Το BBSAK όμως οταν το τρέχω μου εμφανίζει το μήνυμα : NO DEVICE DETECTED, και στο PIN: DISCONNECTED! Οι μόνες επιλογές που έχει ειναι CONNECT και KILL PROCESSES αλλά καμία δεν δουλεύει οταν τις κλικάρω. θα το εκτιμούσα αν μπορεί καποιος να βοηθήσει γιατι θέλω να περάσω το 5.0.0.230 για να το δοκιμάσω αλλα χωρίς το BBSAK απότι κατάλαβα δεν γίνεται
×
×
  • Create New...