Jump to content

moux

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by moux

  1. Να αρχίζουμε να μαζευόμαστε σιγα σιγα παιδιά να κάνουμε κάτι πάει 5η μέρα τώρα. Ολοι μαζί μπορουμε να πιέσουμε. Υπάρχει και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ..... http://www.efpolis.gr/ Επίσης συμφωνώ με τον gtsoukn απλα κάποιος μας στέλνει το ιδιο e-mail !!!! Προσωπικά αγόρασα καινούριο για να κάνω τη δουλειά μου και δεν το χρησιμοποιώ αλλα αν δεν λειτουργήσει μέχρι και αυριο θα το αναφέρω φυσικά στην ΓΓΚ και απο Δευτέρεα εξόδικο! Αν είναι τοσο σοβαρή εταιρία ας μας τα αλλάξει λοιπόν! λυπάμαι το φίλο που ήταν ταξίδι και έχασε το σήμα, και τον ασφαλιστή μου που αγόρασε κι αυτός καινούριο για να κάνει τη δουλειά του.
  2. Το ιδιο έστειλαν και σε μενα!!!! Ακριβώς το ίδιο!!!
  3. Εγω έχω το sygic κανονικα δεν το έχω πειράξει ποτέ απο τότε που το αγόρασα και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τους άλλους! Οσο για τα νομικά παραθέτω ενα παράδειγμα... Εισαι ασφαλιστής λειτουργείς αποκλειστικά με το gps για να βρείς το σπίτι οπου έχεις ραντεβου με τον πελάτη σου οπου θα κλείσεις συμβόλαιο ενος έτους για 600 € και ψαχνεις για 1.30 ώρα το σπιτι και δεν το βρίσκεις και χάνεις το ραντεβού και τα χρήματα. Και την ώρα σου τελοσπάντων. Που βρίσκεις το δίκιο σου?
  4. Εστειλα κι εγω παιδια στειλτε ολοι. Φυσικα αν επιθυμειτε μπορουμε να κινηθουμε και νομικά εναντίον της εταιρίας αφού αρκετοι το χρησιμοποιουν για επαγγελματικους σκοπούς και ειτε καθυστερουν την εργασία τους ειτε έχασαν κάποιο επαγγελματικο ραντεβου κτλπ.!!!
  5. Οτι κανονίσετε είμαι μέσα!!! Να τα μαζέψουμε ολα να τους τα πάμε μήπως??? Ολοι μαζί κάτι θα κάνουμε .
  6. Μια φορά που χρειάστηκε με την απόδειξη αγοράς πήγα και μου άλλαξαν το φορτιστή τελικά που είχε πρόβλημα.
  7. κι εγώ επιμένω στο οτι ειναι πολυ περίεργο! Εχω και garmin στο κινητο και δουλευει μια χαρα οπότε δεν ειναι πρόβλημα γενικότερο με τα GPS μονο με το συγκεκριμενο μοντελο Θα το παω τη Τετάρτη μαλλον Κωτσοβολο απ'οπου το πήρα....
  8. Παιδες κι εμενα κυριακη πρωι τελος Σαββατο δουλευε κανονικότατα εχω κι εγω το 3503 pgavrielatos@gmail.com
×
×
  • Create New...