Jump to content

teaph3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teaph3

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

teaph3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σαν σταχτοπούτα προδομένη από τον χρόνο. Αφημένη στα ανελέητα χτυπήματα του λεπτοδείκτη. Υποφέρω την άφιξη της καινούριας μέρας.. Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δεκάδων καλεσμένων. Αγκαλιά με την σάπια μου κολοκύθα. Και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω μου. Είναι αυτές οι φορές που ζεις τους χειρότερους σου εφιάλτες. Αυτοί είναι μόνο που καταφέρνουν να περάσουν τα τείχη. Αυτοί που εισβάλλουν στην Βασιλεία της ‘’πραγματικής’’ ζωής. Αμφιταλαντεύομαι στην κόψη του ονείρου. Σκοντάφτω στην ζωή. Μια βουτιά και όλα τελειώνουν. Την άλλη βδομάδα είναι το φεστιβάλ της Αξιοπρέπειας των υποσυνείδητων Εντυπώσεων. Στο καρακόλ του μυαλού μου θα μαζευτούν ιθαγενείς από όλες τις φυλές. Εν μέσω φωτιάς και λόγου θα γεννήσουμε τους μύθους. Και μετά…’’Η πορεία των Ονείρων’’ Εκστασιασμένοι από κρασί και χορό θα διασχίσουμε την χώρα. Ενωμένοι θα μεταφέρουμε το δίδαγμα του ονείρου. Αγκαλιασμένοι θα καταρρίψουμε τις Εντυπώσεις.. Και ας έχει γεμίσει η χώρα μπάτσους. Και ας μας σημαδεύουν με τα γυαλισμένα τους τουφέκια.. Όλοι περιμένουν να αποτύχουμε..Να κρυφτούμε.. Να λουφάξουμε στην ασφάλεια μιας αξιοπρεπούς αποτυχίας. Μα είμαστε εδώ.Δεν λείπει κανένας. Μας ενώνει ο φόβος και το πάθος. Ανάψτε τις φωτιές..Νύχτωσε πια.. Αγκαλιαστείτε να χορέψουμε όλοι μαζί. Πιείτε..Και ακούστε τις αρχαίες πέτρες. Σαμανική έκσταση.. Και τώρα ύπνο..Οι μέρες θα περάσουν γρήγορα. Από αύριο ξεκινάμε την μάχη της Αξιοπρέπειας
  2. Μετά απο 20 μέρες όμως μπορούμε να ιδρώσουμε σαν άνθρωποι,ε??
  3. 2-3 μέρες έντονης άσκησης μετά από πόσο καιρό που το είχες ''χτυπήσει''?? Γενικά με το θέμα ιδρώτα τι κανουμε??(Μέρες που είναι..):cool::cool: Φαντάζομαι πως μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα δεν παίζει ρολο ο ιδρώτας,ε??
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια..Και εμένα μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα.Αν και φοβόμουν αρκετα στην αρχή γιατί μου είπε ο Νίκος πως έχω κάπως δύσκολο δέρμα..Τέλος καλό,όλα καλά.. Η περιποίηση είναι λίγο ζόρικη(νομίζω πως το παρακάνω λιγο:rolleyes::rolleyes:), αλλά αξίζει ο κόπος.Μια ζωή θα το έχεις το tattoo.
  5. Kάποια βλακεία κάνω και δεν τα καταφέρνω..:rolleyes::rolleyes: Το link είναι αυτό http://img11.imageshack.us/img11/2066/dsc00200rqj.jpg
  6. Την έκανα επισύναψη την εικόνα στο προηγούμενο μήνυμα, αλλά δεν εμφανίστηκε..
  7. http://img11.imageshack.us/my.php?image=dsc00200rqj.jpg Έκανα και εγω το πρώτο μου μετά απο πολύ σκέψη.Στο NICO στη Θεσσαλονίκη.Εξαιρετική δουλεία.Από πόνο δεν ένιωσα τίποτα.Ούτε καν ενοχλητικο δεν το λες.Αλλά φανταζομαι εχει να κανει με το σημείο γιατί ένα παιδί δίπλα που έκανε στον αστράγαλο δεν τον είδα και πολύ άνετο.
×
×
  • Create New...