Jump to content

brubrux

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by brubrux

  1. δεν το χω καθόλου μ'αυτά για να πειράξω τη συσκευή, είμαι άσχετος τελείος. Άρα μου λες οτι είναι θέμα έκδοσης android κ όχι της συσκευής μου, σωστά? Ελπίζω να το διορθώσουν με κάποια αναβάθμιση, αν ποτέ βγάλουν καμία..
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιους πιο σχετικούς από μένα για το εξής: Τον τελευταίο καιρό κάποιες φορές που πάω να ανοίξω το wifi, κολλάει μετά από λίγο σβήνει το κινητό και για να ξανανοίξει πρέπει να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία. Το σπαστικό είναι οτι μόλις το ξανανοίξω ξαφνικά έχει πέσει όλη η μπαταρία από 50% πχ σε 15%. Μου βγάζει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας αλλά αν το αφήσω και δεν το βάλω για φόρτιση ανεβαίνει κανα 2-3% η μπαταρία και μετά αποφορτίζεται κανονικά. Είμαι και λίγο άσχετος και το θεωρώ πολύ παράλογο όλο αυτό. Να σημειώσω οτι αυτό δε συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγω το wifi αλλά περίπου 1 στις 10 φορές. (Η συσκευή είναι οπως είναι απ τη μαμά της, χωρίς root κλπ).
  3. παιδιά καλησπέρα! έχω κάποια τραγούδια στο /sdcard/music. Πώς μπορώ να τα βάλω ήχο κλήσης? έψαξα και από ρυθμίσεις ήχων αλλά μου χει μόνο κάτι προεπιλεγμένα της SGH. Ευχαριστώ
  4. Σίγουρα μεταφέρονται αυτόματα? γιατί τον χώρο των 2GB τον βλέπω να γεμιζει λίγο γρήγορα.. Ας πούμε τώρα με μόλις 10 εφαρμογές έχω καταναλώσει ήδη το 0,5 στα 2 gb:confused:
  5. παιδιά μια ίσως χαζή ερωτηση.. Απ' ότι ξερω το κινητακι μας εχει δική του ελεύθερη μνήμη γύρω στ 11GB. Έτσι κι εγώ αποφάσισα να μην αγοράσω επιπλέον εξωτερικη μνήμη προς το παρών για να δω πως θα πάει.. Οταν δοκίμασα όμως απ τις ρυθμίσεις εφαρμογών να κάνω μεταφορά στην SD του κινητού μου γράφει ανεπαρκής χώρος αποθήκευσης. Κατέβασα και την εφαρμογη APP 2 SD και πάλι το ίδιο με αποτέλεσμα να τα χω όλα αποθηκευμενα τώρα στην περίπου 2 GB (δεν ξέρω πως αλλιώς λεγεται) μνήμη του κινητού. Σύντομα όμως αυτή η μνήμη θα γεμίσει! Τι να κάνω?
  6. φίλε μου με συγχωρεις για την ενόχληση πάλι. μόλις συνειδητοποίησα οτι αυτό το πρόβλημα δεν το έχω στην εγγραφή βίντεο. πώς γίνεται αυτο? γι αυτό μήπως συμβαίνει κάτι άλλο γιατί αν τους το πάω αύριο θα μου πουν στο βίντεο δεν συμβαίνει οπότε δεν ειναι πρόβλημα hardware! συγγνώμη για την άγνοια μου..
  7. Ευχαριστώ για την άμεση απαντηση.. Εννοεις 7 εργάσιμες? Να πάω σε κατάστημα cosmote έτσι?
  8. δεν το πιστεύω οτι είμαι τόσο τυχερή που έπεσα σε ελαττωματική συσκευη...
  9. http://imageshack.us/photo/my-images/528/screenshot2012062822175.jpg/ Παιδιά, μόλις αγόρασα το κινητό με επιδότηση απο cosmote. Έκανα αναβάθμιση κατευθείαν σε ICS .Το επεξεργαζομαι εδώ και 2-3 ώρες μόνο και πάνω που πήγα να δοκιμάσω την κάμερα βλέπω αυτή τη "διακριτική" μωβ λάμψη πάνω δεξιά κατα τη λήψη της φωτογραφίας. Το μωβ αυτό φυσικά φαινεται και στην αποθηκευμένη φωτογραφία μετά. Από τι μπορεί να συμβαίνει? Απογοητεύτηκα.. Κατά τα άλλα φυσσαει το κινητακι!!! (Ανέβασα και ενδεικτικό screenshot) http://imageshack.us/photo/my-images/528/screenshot2012062822175.jpg/
×
×
  • Create New...