Jump to content

mpazos72

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mpazos72

  1. Σε ευχαριστώ πολυ!!! :D :D :D :lol:
  2. Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο "δωρεάν" :p πρόγραμμα που να μετράει τα δεδομένα του GPRS για να μπορώ να ελέγχω τη χρήση αλλά και τις χρεώσεις. Thanks! :lol:
  3. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ATHANASO! Κατέβασα το skin και δουλεύει άψογα! μόνο η welcome οθόνη δεν μου δουλεύει (παρότι την μετονόμασα σε welcome.png) αλλά αυτό είναι λεπτομέρια! Όσο για την αλλαγή της οθόνης δοκιμάζω τώρα το Gyrator. και πάλι ευχαριστώ! Σε ευχαριστώ πολύ Χάρη! Δοκιμάζω τώρα το gyrator! Τέλειο και το Gyrator!!! :D ελπίζω μόνο να μην "σκίζει" τη μνήμη ή τη μπαταρία γιατί θέλω να το έχω μόνιμα ανοιχτό...
  4. Καλησπέρα σε όλους! θέλω αρχικά να ζητήσω σε όλους γιατί ενδεχομένως το συγκεκριμένο θέμα να έχει συζητηθεί νωρίτερα αλλά ποιός ψάχνει 480+ σελίδες... Απέκτησα εχτές το HD και πέρασα το Destinator που είχα περασμένο και στο P3300. Όταν ανοίγω το destinator όλα δείχνουν να δουλεύουν κανονικά. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η οθόνη είναι σαφώς μεγαλύτερη του P3300 και η μπάρα στο κάτω μέρος της οθόνης (που εμφανίζει τη διεύθυνση κτλ) δεν είναι στο κάτω-κάτω μέρος της οθόνης αλλά είναι λίγο κάτω από τη μέση. Πρέπει να ρυθμίσω κάπου το μέγεθος ή την ανάλυση της οθόνης;; και μια δεύτερη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να γυρίσει η οθόνη οριζόντια (αντί για το default κάθετο;) Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...