Jump to content

mikellem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mikellem

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mikellem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γενικά δεν πραγματοποιώ πολλές κλήσεις, συνεπώς κάθε φορά με βολεύει να προσαρμόζω το πρόγραμμα που θελω. Σχετικά με το δίκτυο κάλυψης, αυτό που θα το εξακριβώσω; Επίσης, κάτι άλλο που θα με βόλευε με τα πακέτα της cosmote θα ήταν αν με καλούσαν What'up να μην χρεώνονται, μιλάμε πάντα για την περίπτωση των καρτοσυμβολαίων.
  2. @GreekMu ευχαριστώ για την απάντηση. Όπως προανέφερα συνομιλώ με επαφές απ όλες τις τηλεφωνικές εταιρείες (vodafone, wind κοκ). Με τα λεγόμενά σου με συμφέρει κάποια κάρτα, γιατί μπορεί να δίνω έως και 15ευρώ. - Όσον αφορά το f2g (αν και είμαστε off topic μιας κι εδώ είναι για τηλεφωνία Cosmote) , είδα ένα πακέτο blender με 8ευρώ : 400'' Προς όλους + 100sms + 1gb Internet, αλλά μάλλον αφορά σύνδεση; - Επίσης ένα άλλο : 1000’ δωρεάν λεπτά προς WIND/Q + 600’ δωρεάν λεπτά προς όλους + 100 δωρεάν SMS προς όλους + 1GB δωρεάν Mobile Internet (€3 επιπλέον για όλα τα είδη χρήσης) = 16 ευρώ / μήνα. http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartosundesi/kartosundesi-plus-smartphone/
  3. Καλησπέρα και καλώς σας βρίσκω. Εχω cosmote σύνδεση και σαν χρήστης καταναλώνω τα λεπτά της ομιλίας μου σε όλες σχεδόν τις εταιρείες. Ο μέσος όρος σε χρόνο ομιλίας είναι στα ~300+λεπτά, sms ~60, ενώ Internet ~300mb+. Μέσα σε αυτές τις απαιτήσεις , προσπαθώ να δω τι με συμφέρει κι έχω κάποιους ενδοιασμούς. - Το πρόγραμμα μου : Είμαι σε σύνδεση Cosmote. 1500sms/+1500'', 60'' προς όλους, 60sms προς άλλους, 200mb internet = 35ευρώ. - Σε αναζήτηση νέας υπηρεσίας προτίμησα την vodafone σύνδεση η οποία μου έκανε καλύτερη προσφορά. 700'' προς όλους + 700mb internet + 70 μυνήματα (αν θυμάμαι καλά) , με 31 ευρώ. - Σε νέα πρόσφορα η Cosmote μου δίνει 750'' λεπτά προς όλους, 300mb internet, 70sms με 28 ευρώ. Φίλος με έβαλε σε σκέψη να προτιμήσω καρτοσυμβόλαιο και να επιλέγω κάθε φορά το πακέτο που μου συμφέρει. Ωστόσο με μία πρόχειρη αναζήτηση στο site της Cosmote είδα πως με κάρτα των 5 ευρώ μου δίνουν 200 λεπτά και με 5 ευρώ 500mb internet. Βασικά, θέλω να δώ αρχικά αν μπορώ να βρώ ένα πακέτο καρτοκινητής cosmote που να μου δίνει την δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες μου, απευθύνομαι σε εσάς, για να μου δώσετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. mikellem

    Google Nexus S

    Εγω πάλι δεν μπορώ να καταλαβω, γιατί η επιδότηση μου στο Απεριόριστα 35 της Cosmote μου το δίνει 510,10 € , και το plaisio σαν αγορά συσκευής στα 299,00 €. Μιλάμε για 200 € διαφορά, γιατί τόσο πολύ; Αν όντως ισχύει "ψηνομαι" ασχημα να πάρω την συσκυευή από plaisio και να κρατησω την επιδόστηση για τον επόμενο χρόνο.. :)
  5. Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Τώρα θα ήθελα να μάθω κάτα πόσο είναι επιβλαβές στο να ειναι μια συσκευη συνεχως ανοιχτη με bluetooth. Σιγουρα υπαρχουν αρθρα στο forum. Απλα θα ηθελα να με παραπεμψει κάποιος. Ευχαριστω. :)
  6. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απαντηση. Παρακαλώ πολύ, όποιος άλλος γνωρίζει και θέλει να δωσει καποιες επιπλέον πληροφορίες θα το εκτιμήσω.
  7. Καλησπέρα, πιστεύω να δημιούργησα θέμα στο σωστό section. :O Με ένα search δεν βρήκα κάτι σχετικό. :O Λόγω μίας άσκησης-μελέτη που κάνω σχετικά με την σχολή μου, θα ήθελα να μάθω αν τα κινητά νέας γενιάς έχουν την δυνατότητα μόνιμης ενεργοποιήσης του bluetooth. Δηλαδή, να ενεργοποιείται από το χρήστη και να απενεργοποιείται μετά από χειρισμό του ιδίου χρήστη και με αυτοματοποιημένο τρόπο μετά από κάποια sec όπως γινόταν με τα παλιά κινητά. ΥΓ1:Τα manuals που βρήκα σπό το net, δεν με βοήθησαν και ιδιαίτερα. Απλά ανέφεραν αν έχουν ή όχι, και όχι το ερώτημα που θέτω παραπάνω και για το λόγο αυτό ζητάω την προσωπική σας εμπειρία. Ευχαριστω εκ των προτέρων. :)
  8. mikellem

    Cisco

    Καλησπέρα παιδιά, έχω ακούσει-διαβάσει πολύ καλά λόγια για την Cisco. Πολύ καλή η ενημέρωση που έχετε κάνει και μπράβο σας, η αλήθεια είναι ότι το site της cisco τα λέει λίγο μπερδεμένα, και πέραν από εδώ θα ήθελα να πάω και να τους επισκεφτώ μέσα στον Δεκέμβρή για να με ενημερώσουν. Εχει αλλάξει κάτι σχετικά με αυτά που έχουν υποθεί; Τα μαθήματα, κλίμα θα ήθελα να διαβάσω και τις εμπειρίες των παιδιών. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλό βράδυ.
×
×
  • Create New...