Jump to content

jacob4os

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jacob4os

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

jacob4os's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πριν λιγες μερες παρήγγειλα το Ρ6000 και μετα τ ακυρωσα. Διαβασα και εδω και σε αλλα site για πολλα προβληματα στα Ελεφαντοφωνα. Παντως και σαν εμπειρος χρηστης (πλεον) Lenovo δεν εχω και λιγα προβληματα.... :lol::lol::lol: Υ.Σ. Το free shiping του Fox shop ειναι μαιμου. θα το δεις οταν παραγγειλεις. +10 με 15 ευρω παει.
  2. Κατέβασε το P780_4.4.2_1443_VibeUI_2.0_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi απο το needrom.com Εντελως Ελληνικη και χωρις προβλήματα.
  3. Μετά από πολλές προσπάθειες επισκευής και προσπάθειας καλής λειτουργίας του P780 μου αποφάσισα να το εγκαταλείψω..... :cry::cry: Μόλις παρήγγειλα το Ελεφαντόφωνο P6000.... για να δουμε τι θα δουμε. Καλό μου φάνηκε μετά από μια γρήγορη έρευνα οπότε αποφάσισα (δύσκολα) να μην πάρω νεό P780 και να κάνω το παλιό ανταλακτικά. Η ιστορία θα δείξει. :rolleyes:
  4. Πάντως η αγγελία είναι πειρασμός όπως τα δείχνει.... Τι μοντέλο είναι αυτό άραγε με τα πλήκτρα κάτω από το φωτογραφικό φακό; Το παρέλαβες; Γράψε λεπτομέρειες;;; :)
  5. Δεν είχε πλέον εγγύηση οπότε δεν ηταν αυτό πρόβλημα. Λέγοντας κολλάει εννοώ ότι παγώνει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα άλλο. Αν πατήσω το reset δεν ξανανοιγει μέχρι να του αποσυνδέσω-συνδεσω την μπαταρία. Δεν δουλευει ούτε και η USB επικοινωνία με το κομπιουτερ (ουτε καν φορτίζει). Εντελώς νεκρό.... :mad: Όταν ξανασυνδέσω την μπαταρία ολα καλά αλλα για λίγο. :worry::worry: Καμία ιδέα;;; HELP
  6. Εδώ και μέρες το Ρ780 μου κολλάει τρομερά. Δεν ξεκολλάει ουτε με το κόκκινο κουμπάκι :cry: και μόνο όταν του αποσυνδέσω την μπαταρία και την ξανασυνδέσω, λειτουργεί..... :mad: Του άλλαξα μπαταρία και του πέρασα και άλλες δύο ρομ (ακόμα και Φορματ έκανα...) αλλά καμία βελτίωση....:worry::worry: Έχει κανείς καμία ιδέα;;; :X :thanks::thanks:
  7. Προσωπικα χρησιμοποιώ το Navitel 8.0. Πολύ καλοί χάρτες!! :)
  8. Μετά από χιλιάδες δοκιμές ροοτ σε 4.4.2 το βρήκα. :D:D:D Κατάφερα να ξαναρουτάρω το Lenovo P780 με το VRoot_1.7.7.7592, http://soft.mgyun.com/files/products/vRoot/1000/2014/1896285952/VRoot_1.7.7.7592_Setup.exe το οποίο όμως είναι στα κινέζικα. Και επειδή κινέζικα δεν ξέρω κατέβασα την προηγούμενη έκδοση στα αγγλικά:http://www.mgyun.com/en/getvroot είδα πως λειτουργεί (εντελώς απλά) και στη συνέχεια έκανα σεμινάριο Κινεζικής. Άντε να δούμε που αλλού θα μπλέξω μέχρι να το κάνω όπως θέλω.... Τέλος, να πω ότι όλα ξεκίνησαν όταν θέλησα να φορτώσω παλιό Titanium backup εφαρμογών από το P770. Τώρα επιτέλους δουλεύει (ακόμα και Viber με τους διαλόγους φόρτωσε). Ήθελε το titanium pro 6.1. :blink::blink::blink:
  9. Μια χαρά είναι αν εξαιρέσεις, όπως ξαναέγραψα, την Ελληνική μετάφραση σε μερικά σημεία. Αυτή έχω βάλει (P780_4.4.2_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi_V7). Αφού την εγκατέστησα και πειραματιζόμενος..... ("κακια" συνήθεια) πήγα και το έκανα UNROOT με το Kingo Android ROOT. Από τη στιγμή εκείνη και έπειτα χαμός. Δεν ρουτάρετε ξανά. Το Kingo Android μου γράφει Unsuported.... Μήπως ξέρει κανείς τρόπο να το ξαναρουτάρω; :wacko:
  10. Χάρη σε εσένα δοκίμασα παλιότερη έκδοση του φλας, φιλε nek4d. :) Όσο αφορά την εμπειρία είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και αυτό που οφείλουμε να κάνουμε όλοι όσοι μαθαίνουμε κάτι καλό ή που αξίζει προσοχής. Το κινητό τόσο το πήρα περίπου (155€) από Σιγκαπούρη. Και παραλίγο να το κάνω σουπλά πριν ακόμα κάνω μια κλήση ή οτι άλλο. :rolleyes: Για την ιστορία πάντως του ξαναπέρασα τη ρομ (P780_4.4.2_MultiLang_Gapps_Root_baralajbi_V7) που μου έκανε το πρόβλημα αλλά με τον άλλο preloader. Με αυτή δουλεύει τώρα. Πολύ καλή αν και τα Ελληνικά σε μερικά σημεία είναι τραγικά (μετάφραση google μαλλον). Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι!! :D
  11. Παιδιά δουλεύει!! Είμαι ψόφιος (έχασα και πολλά απο το ΜΟΥΝΤΙΑΛ) και θα πάω για ξάπλες, αλλά πρώτα πρέπει να γράψω κάτι. Χιλιάδες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους φίλους και ιδιαίτερα στους: mimos810, papg, tsarlam, athanaso77, alex82, nek4d για τη βοήθεια και το χρόνο που αφιερώσανε. Πραγματικά δεν ένιωσα μόνος, όπως στην αρχή. (mimos... αλήθεια του έβαλα ποτήρι επάνω... σουπλαααα). Στο θέμα τώρα, το πρόβλημα μου μάλλον ήταν ο preloader. Πειραματίστικα αρκετά με ότι διάβασα και επικεντρώνοντας στους drivers έκανα αναζήτηση google "usb drivers lenovo p780" και βρήκα αυτό: http://forum.xda-developers.com/lenovo-p780/help/p780-bricked-recognized-pc-t2755207 ακολούθησα τις οδηγιές αλλά φόρτωσα την ΡΟΜ "P780_1423_Pure_GAPPS_ROOT" αλλα με το preloader που αναφερει και με το flash tool "SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150". Πρώτα είχα κάνει αφαίρεση αλλων οδηγών, απενεργοποιηση antivirus και firewalls και επανεκκίνηση. Δούλεψε τέλεια και είδα φως σε πολύχρωμες μπάρες, πράσινους κύκλους και στην 5αρα οθόνη. Εκτός από τα ευχαριστώ ότι έγραψα το έγραψα και για βοήθεια σε ομοιοπαθούντες. Θα χαρώ όπως μπορώ να βοηθήσω, αν χρειαστεί. ΓΓ Υ.Σ. Στους παραπάνω κερνάω μπυρίτσα, ή τσικουδιά. (Ρ.Μ. παιδιά :) )
  12. Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους για την βοήθεια και συμπαράσταση. :) Δυστυχώς όμως ακόμα δεν βρηκα λύση αλλά έχω πάρει θάρρος ότι υπάρχει. :worry: Έσβησα και εγκατέστησα αρκετές ομάδες Drivers που βρήκα σε διάφορα πακέτα, δείχνει να υπάρχει επικοινωνία (Θύρα ΜΤΚ VCOM κτλ) αλλά στην τελική βρίσκομαι με ένα .... σουπλά που τελειώνει το φόρτωμα με μια κόκκινη γραμμή και το μήνυμα που λέγαμε. :rolleyes: Χρησιμοποιώ το SP_Flash_Tool_v5.1352.01 μιας και είναι το νεότερο και αρκετά καλύτερα παραμετροποίησμο. Έχει κανείς να προτείνει συγκεκριμένο πακέτο οδηγών;; :!: Όσο αφορά τη rom προσπαθώ να περάσω τη P780_1423_Pure_GAPPS_ROOT (άλλη πρόταση;;) Και πάλι αμέτρητα ευχαριστώ και κερνάω μπύρες!! :spider:
  13. Μόλις το δοκίμασα. Αφαίρεσα το αρχείο "fat_p780_cu.img" αλλα το μήνυμα και όλα τα άλλα παρέμειναν ίδια... :O :O :O Καμιά αλλη ιδέα;; :rolleyes:
  14. Υπήρχε ήδη και σε αυτό το φορουμ ανάλογο θέμα, http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405&page=16 αρκετά μάλιστα εμπλουτισμένο. Ο gerstavrosκάνει καλή δουλειά αν και εγώ ακόμα δεν έχω βρει λύση... η ιστορία θα δείξει.... :worry:
×
×
  • Create New...