Jump to content

teokap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About teokap

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 26

teokap's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, Κι εμένα το ίδιο μου κάνει απο χθες, και κάθε φορά που ανοίγω το iGO. Στην αρχή νόμισα οτι χάλασε, όταν έσβησε ξαφνικά η οθόνη, ενώ ήταν στη βάση, αλλά στα settings του backlight, είδα πως είναι τσεκαρισμένο να κλείνει. Πρέπει να κάνει conflict με κάποιο πρόγραμμα που έχεις...
  2. (μεγάλη κουβέντα..) :lol: Καλημέρα, Για να επανέλθω στο θέμα που με απασχολεί αυτές τις μέρες, ...ξανασετάρω το N-560 με την τρίτη κάρτα που αγόρασα, (χάλασε και η δεύτερη αμέσως) ΜΟΝΟ με τα προγράμματα που πραγματικά χρειάζομαι και με μεγάλη προσοχή... :rolleyes: Οι τεχνικοί που είδαν τις δύο κάρτες, δεν πιστεύαν στα μάτια τους...:wacko: Δοκιμάστηκε να γίνει format και μέσω linux, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Οι κάρτες έχουν απ' ότι μου είπαν, εγγύηση εφ' όρου ζωής, και περιμένουμε αντικατάσταση. Υπάρχει μιά πολύ μικρή πιθανότητα, να έχουν ασυμβατότητα με το συγκεκριμένο pda. Πάντως, μέχρι στιγμής ΚΑΙ οι δύο, καταστράφησαν μετά απο απεγκατάσταση προγράμματος (διαφορετικού κάθε φορά) και restart. Ακόμη, δεν δοκίμασα να απεγκαταστήσω πρόγραμμα, απο τη νέα κάρτα (και θα το αποφύγω σαν το διάολο).:rolleyes: Θέλω να πώ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο Νάσο (exoristos), που με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει στα πρώτα μου βήματα, με μεγάλη υπομονή... :respect:
  3. Δίκιο έχεις... Και να σκεφτείς οτι η τιμή του είναι περίπου η μισή απο αυτήν της κάρτας...:cry: Btw... λέτε να γράφτηκε και τίποτα στο pda και να έχω προβλήματα ΚΑΙ με την καινούρια κάρτα, μετά απο hard reset?
  4. nektaria ευχαριστώ πολύ για το link!!! To έτρεξα το πρόγραμμα αλλά δεν κατάφερε τίποτα. Ούτε καν recovery δεν έκανε (ενώ τα βλέπει τα αρχεία). Και βέβαια εμένα δε με ενδιαφέρει να ανακτήσω τα αρχεία, αλλά να τα διαγράψω απο την κάρτα και να μήν ξαναεμφανιστούν. Σε αναζήτηση που έκανα στο google για erase και reformating, βρήκα κάποια σχετικά προγραμματάκια όπως το storagetools, που κάνει υποτίθεται αυτή τη δουλειά, αλλά και αυτό δεν κατάφερε να διορθώσει την κατάσταση. Μάλλον καταστράφηκε η κάρτα ή κλείδωσε με κάποιον τρόπο που δεν ξέρω. Με μιά rs-mmc πάντως (που είχε το N-70 μου όταν το αγόρασα) δουλεύει κανονικά. Ευτυχώς γιατί είχα και το άγχος, αν έχει κανένα image στο pda που γράφεται αυτόματα στην κάρτα. Ηδη παρήγγειλα καινούρια κάρτα (θα την έχω την Παρασκευή) και άν καταφέρω και κάνω αυτήν και δουλέψει, θα την κρατήσω για ρεζέρβα. Ευχαριστώ όλους...
  5. Παληκάρια, σας ευχαριστώ πολύ... άρχισα να έχω ελπίδες. Οντως είχα εγκαταστήσει ΚΑΙ το pocket mechanic(στην κάρτα). Το συμπέρασμα οτι φταίει το άλλο πρόγραμμα(το SDTools), το έβγαλα επειδή είναι το μόνο που δεν έσβηνε χειροκίνητα. Εδώ και κάποιες ώρες ψάχνω να βρώ κάποιο demo του Rescue Pro της Sandisk αλλά διαβάζω πως είναι πρόγραμμα για recovery. Εχει βέβαια και επιλογή για format. Θα το δοκιμάσω να δώ άν καταφέρει και παρακάμψει τη διαδικασία... Αλήθεια... έχετε κανένα link? Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας και τη διάθεση για βοήθεια.
  6. matrix, προσπάθησα να το κάνω όπως είπα παραπάνω, αλλά σταματάει η διαδικασία λέγοντάς μου οτι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί... Ετσι κι αλλιώς όμως, το card reader μου μάλλον τά 'παιξε, μετά τα βάλε-βγάλε την κάρτα την ώρα που τη διάβαζε...:mad: Να συμπληρώσω πως έχω ενεργοποιημένη την εμφάνιση των κρυφών αρχείων και δεν φαίνεται κάτι περίεργο.:rolleyes:
  7. Καλησπέρα φίλοι μου, Εδώ και λίγες μέρες, είμαι κάτοχος του πρώτου μου pda του Ν-650 της Fujitsu-Siemens, με wm5 και ενσωματωμένο gps. Αγόρασα και μιά κάρτα SD την TwinMOS 2Gb 66x. Αφού εγκατέστησα (στην κάρτα) μιά σειρά προγραμμάτων και αρχείων,(σύνολο 186,35Mb) για άγνωστους λόγους, το pda άρχισε να βαραίνει και να αργεί να ανταποκριθεί... Σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή που πάτησα το κουμπί για να το ανοίξω, ΄δεν άνοιγε, μέχρι να του βγάλω και να ξαναβάλω τη μπαταρία. Οταν το τελευταίο, μου το έκανε για τρίτη φορά, κατάλαβα οτι κάποιο απο τα προγράμματα δημιουργεί κάποιο conflict και αποφάσισα να απεγκαταστήσω όλα τα προγράμματα, να αδειάσω τελείως την κάρτα και να κάνω ένα hard reset, εγκαθιστώντας απο την αρχή μόνο τα απαραίτητα. Ανοίγοντάς το ξανά μετά το hard reset, με έκπληξη διαπίστωσα πως τα αρχεία που είχα εγκατεστημένα στην κάρτα (και είχα διαγράψει μέσω ActiveSync), ...είναι πάλι εκεί!!! :wacko: Στην αρχή πίστεψα πως είναι κάπου σε κάποιο αρχείο στο pc μου και αυτόματα ξαναγράφονται στην κάρτα, μέχρι που απενεργοποίησα το ActiveSync. Η επόμενη κίνηση ήταν να ψάξω στη μνήμη του pda μήπως τα κρατάει και τα αντιγράφει απο 'κεί. - Ούτε κι αυτό ήταν - Εβγαλα την κάρτα και βάζοντάς την στο card reader, ξεκίνησα να τα ξαναδιαγράψω χειροκίνητα μέσω pc. Τα αρχεία διαγράφησαν εκτός απο ένα στο Program files της κάρτας, που περιείχε το πρόγραμμα SDTools (Μου έβγαζε ένα μύνημα οτι χρησιμοποιείται). Βάζοντας ξανά την κάρτα στο pda .... μαντέψτε!!! ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΚΕΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ!!! Εγκατέστησα ξανά το SDTools και προσπάθησα να τα σβήσω μέσω του προγράμματος.... Τίποτα πάλι. Δοκίμασα να κάνω format στην κάρτα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα (το κόβει). Κοίταξα άν το κουμπάκι που έχει είναι στο lock (Δεν είναι). Τρείς μέρες τώρα, προσπαθώ να σβήσω τα καταραμένα αρχεία αλλά μέσα σε δευτερόλεπτα, αυτά επανέρχονται πάλι, όπως ακριβώς ήταν πρίν να τα σβήσω για πρώτη φορά.:cry: Το χειρότερο απ' όλα όμως είναι πως ότι αρχείο αποθηκεύσω στην κάρτα, αυτό σε λίγα λεπτά εξαφανίζεται... :ninja: Μιάς και η κάρτα είναι πλέον περίπου άχρηστη, δοκίμασα και άλλους ανορθόδοξους τρόπους να τη σβήσω, τραβώντας την πχ. έξω την ώρα που διαβάζονται τα αρχεία, με αποτέλεσμα να κάψω (μάλλον) το card reader. :mad: Καταλαβαίνετε λοιπόν πώς νοιώθω, όταν τα συνήθη προβλήματα, είναι οι απώλειες αρχείων και όχι το να σου κάθονται στο σβέρκο... Ζητώντας συγνώμη για το μεγάλο post, ...άν κάποιος απο 'σάς έχει καμμιά ιδέα, για το πώς θα απαλλαγώ απο τα αρχεία, θα βοηθούσε αφάνταστα την ψυχική μου υγεία!!! :lol:
×
×
  • Create New...