Jump to content

medusa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by medusa

  1. Όταν λες ανώτερο, τι εννοείς; Εσύ το έχεις κάνει ήδη αυτό φαντάζομαι, για να γράψεις το guide, πόσο smooth είναι το τελικό αποτέλεσμα;
  2. Καλα είναι αν είναι Σεπτέμβριος. Πέρα από κάποιους εδώ που θα το πάρουν τώρα, νομίζω ο κύριος όγκος θα περιμένει λίγο ,να δει αποδόσεις και προβλήματα. Μιλάμε για μισό χιλιάρικο σε λεφτά, οπότε δεν είναι κάτι που τα δίνεις τόσο εύκολα (εκτός και αν εδώ απαντάει και κάποιος συγγενής του Μαρινάκη (που είναι και επίκαιρο πλέον) οπότε πάσο !! Σίγουρα δείχνει πως είναι σούπερ τηλέφωνο αλλά αν δεν αλλάζετε συσκευές κάθε χρόνο δίνοντας 500 €, τότε θα έλεγα να κάνετε υπομονή :)
  3. Αλλά κλειδωμένο από κάθε γωνία του :)
  4. Κρίμα, αν και σκέφτομαι πως και το άσπρο δεν είναι άσχημο. Με προβληματίζει πόσο "εύκολα" θα λερώνεται :)
  5. Καλημέρα, το γράφω εδώ αφού δεν είναι κάτι παράνομο, απλά ένα παραθυράκι ίσως. Αν δείτε στο Expansys αλλά και σε άλλα Site του εξωτερικού (για το expansys ξέρω σίγουρα πως ισχύει, για τα υπόλοιπα δεν το έχω ψάξει) γράφει τιμή χωρίς ΦΠΑ. Αυτή δουλεύει ως εξής: Αν διαθέτετε εταιρικό ΑΦΜ για ενδοκοινωτικές συναλλαγες τον δηλώνετε στην παραγγελία σας και δεν πληρώνετε το ΦΠΑ,λαμβάνοντας Γαλλικό τιμολόγιο. Προσωπικά έχει η μητέρα μου ένα μαγαζί δικό της, το να δηλώσετε στην εταιρία σας να έχετε πρόσβαση σε ενδοκοινωτικές συναλλαγές είναι δωρεάν και δεν σας επιβαρύνει τίποτα, πέρα τον κόπο να πάτε στο ΚΕΠ. Το τιμολόγιο τώρα αυτό, γίνεται δεκτό από την HTC Hellas σύμφωνα με επικοινωνία που είχα με την εταιρία.
  6. http://www.cyrket.com/package/com.google.android.apps.maps Μάλιστα, πάει και αυτή η απορία μου, πλέον απλά περιμένω λίγες μέρες ώστε να βγει, με την ελπίδα να κυκλοφορήσει σε καφέ από Expansys :)
  7. http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=184572 510 € και υπάρχει και το γνωστό κόλπο με το ΦΠΑ οπότε το βρίσκεις στα 426 €. Μια χαρά, αν φέρουν και το καφέ !!
  8. Αν κάποιος έχει magic ή το πρώτο android phone, από προγράμματα πλοήγησης τι γίνεται; Φαντάζομαι Destinator δεν υπάρχει άρα τι μπαίνει αντί αυτού; Παίζει τπτ με αντίστοιχες δυνατότητες όπως το Talk and Drive; (πολλά ζητάω η άτιμη, ξέρω !!)
  9. Μιας και εντέλει δεν πήρα το Diamond2, σκέφτομαι πως τελικά αυτό είναι το επόμενο Pda μου. Ξέρει κανείς αν ο επεξεργαστής του είναι πιο καλός από το Diamond2; Το είδα πιο γρήγορο στις εναλλαγές πάντως των menu. Επίσης αυτό που λέτε σχετικά με το ""We had a sit down with HTC execs and learned that the Hero is not a "Google Experience" device. As such, you won't find the Google logo anywhere (no big deal) but you also won't be downloading any apps over the air -- sideloading only kids. Not a deal breaker but an annoying and seemingly arbitrary limitation nonetheless."" ας το κάνει κάποιος πιο λιανά. Τι εννοούν επακριβώς; Δεν βλέπω άλλο ελλάτωμα πάντως (ίσως το μόνο είναι η απουσία κάμερας μπροστά, άρα αδύνατο να κάνεις Video Conference, right?Όπως και η απουσία radio). Επειδή δεν είχα άλλη εμπειρία από HTC, τι προγράμματα παίζουν γενικά με την εταιρία; Υπάρχει ίδια μεγάλη γκάμα επιλογών όπως υπάρχει πχ με την Symbian; Παίζει να τα βρίσκεις όλα αυτά, έχμ, στο Internet; Τέλος για την εμφάνιση, μια χαρά εγώ την βρίσκω. Ιδιαίτερη στο κάτω μέρος, cute. ΥΓ Ωραίο video Juan, ty ;) ΥΓ2 Αν ξέρει κάποιος, το widget με το καιρό δουλεύει σωστά στην Ελλάδα; Αυτό ενημερώνετε με χρήση του Internet άρα χρέωσης;
  10. Καλημέρα σας, Σκέφτομαι να αγοράσω έναν αποκωδικοποιητή κυρίως για τα κανάλια της ERT +, αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το NBA και ίσως κάποιες καλές ταινιούλες. Έχω ήδη έναν αποκωδικοποιητή του απλού Filmnet, κάνει; Αν όχι, ξέρετε να προτείνετε κάποιον άλλο; Ευχαριστώ :)
  11. Η αλλαγή πάντως είναι ζήτημα 1 ημέρας όπως μου είπε ο λογιστής μας. Αυτός θα πάει στην Εφορία, οπότε ουσιαστικά η ταλαιπωρία είναι μια εξουσιοδότηση που πρέπει να του κάνουμε, στο ΑΤ. Θεωρητικά αυτά, θα μάθω για την πράξη την εβδομάδα που έρχεται. Είναι πάντως 80 € η διαφορά, αρα πιστεύω αξίζει μια καθυστέρηση...
  12. Στείλτους ένα email, απαντάνε γρήγορα. Και με ... ηρεμία τα τηλεφωνάκια, να προλάβω ένα την Τρίτη όταν θα είναι έτοιμο το ΦΠΑ :)
  13. Θα πρότεινα το εξής (παλιότερα νομίζω πως γινόταν). Αν μπορεί ο Mod κάθε φορά, να διορθώνει το πρώτο post με όλες τις πιο σημαντικές πληροφορίες, ώστε να βοηθάμε τους νέους που έρχονται στο thread. Πχ τι ισχύει με το ΦΠΑ από expansys, που θα βρούν προγράμματα, τι παίζει με Reviews από χρήστες, τι προτείνουμε σε επίπεδο καλύμματος ή SD μνήμης, κλπ κλπ :) Έτσι όλοι θα κοιτάνε το πρώτο post και αν δεν καλύπτονται, θα ρωτάνε ξανά. Απλά μια πρόταση βέβαια, τπτ άλλο ΥΓ Ξέρω κύριε Mod σας προσθέτω δουλειές ;)
  14. Εν αναμονή του να μπει στην Εφορία το "ενδοκοινωτικές συναλλαγές" να βρω κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που να το έχει σε demo, απίθανο ε; Ώστε να την δω πάνω στο χέρι μου λίγο την συσκευή. Ξέρετε πότε θα ήταν κάτι τέτοιο εφικτό; ΥΓ Καλώς σας βρήκα :)
  15. Ευχαριστώ για την βόηθεια, ναι αν υπάρχει κάποιος που ξέρει την βάση ας δώσει το link (αν και θα ψάξω και εγώ τώρα) Χριστίνα, όντως δεν το είχα γράψει πιο πριν, παράλειψη μου :) Σχετικά με το ΑΦΜ ρώτησα ξανά το Expansys και μου απάντησε το εξής: Αν διαθέτετε εταιρικό ΑΦΜ για ενδοκοινωτικές συναλλαγες τον δηλώνετε στην παραγγελία σας και δεν πληρώνετε το ΦΠΑ,λαμβάνοντας Γαλλικό τιμολόγιο, Θα τσεκάρω αν έχω εταιρικό ΑΦΜ, λογικά όχι. ΥΓ Αν κάποιος έχει την DB, ας ποστάρει. Update: Λοιπόν και για όσους θέλουν να ξέρουν πως παίζει αυτό. Δεν έχω τέτοιο ΑΦΜ αλλά μπορείτε εύκολα να το κάνετε. Εγώ μίλησα με τον λογιστή μας και αφού κάνουμε μια υπεύθυνη δήλωση, θα δηλωθεί την Τρίτη στην εφορία (δεν έχει κάποια χρέωση). Ακολούθως, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά. ΥΓ2 Σόρρυ κύριε Mod ;)
  16. Εταιρικό ΑΦΜ με ενδοκοινοτικές συναλλαγές με μπέρδεψε λίγο να σου πω την αλήθεια. Ένα μαγαζί έχει η μητέρα μου, απλά σκεφτόμουν να το χρεώσω σε αυτήν, και να το έχω εγώ. Αν γίνει έλεγχος, λέμε πως το έχει αυτή :) Διάβασα βέβαια τα όσα γράφτηκαν πιο πίσω, απλά η ερώτηση ήταν πως γίνεται η "δουλειά, αν πληρώνω δλδ ή όχι Σχετικά με την εγγύηση από Expansys, επικοινώνησα με την εταιρία και έχουμε: Αγαπητή κυρία Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η εγγύηση που λαμβάνετε απο την eXpansys μαζί με όλα τα προιόντα της, είναι πανευρωπαική,οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε για τεχνική υποστήριξη σε οποιαδήποτε αντιπροσωπία της ευρώπης, Βέβαια μπορείτε εφόσον η ημερομηνία αγοράς του προιόντος δεν ξεπερνά τον ένα χρόνο να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας ανοίξουμε μια σελίδα επιστροφής,έπειτα λαμβάνετε το αντίστοιχο ενημερωτικό email με τις οδηγίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε, μας αποστέλετε το προβληματικό προιόν και η εταιρία μας με τη σειρά της το στέλνει στο πιο κοντινό σέρβις, σε αυτή την περίπτωση χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος αναμονής είναι έως ενάμιση μήνα, Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε Με εκτίμηση, Συμεών Μουριδης Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών για την Ελλάδα και την Κύπρο, HTC & Parrot Partner
  17. Και εγώ από Expansys λέω τελικά. Ερώτηση για ΦΠΑ. Το πληρώνεις τελικά όλο το ποσό (με ΦΠΑ) και στο τέλος εκπίπτει; Ή το πληρώνεις στα 384 που αναγράφει;
  18. Μιας και συζητάμε για το Expansys, αν το πάρω από εκεί, το μόνο που θα χάσω είναι τα Ελληνικά τα οποία αν κατάλαβα καλά μπορούμε να τα προσθέσουμε με κάποιο πρόγραμμα; Ισχύει αυτό; Κάποιο link να το πιστοποείει; Το σκέφτομαι και εγώ με ΑΦΜ, αφού υπάρχει οικογένειακη επιχείρηση και τα λεφτά που το πήρε το παλικάρι είναι εξαιρετικά λίγα για κάτι τέτοιο (σε σχέση με τα 600 που βλέπω να βγαίνει με τα Ελληνικά). Και το Ν73 που έχω, στα αγγλικά το έχω :) Πάω να διαβάσω το Review σου Θοδωρή, πως μου διέφυγε αυτό !! Άντε καλημέρεζ Ερωτήσεις για το Review και όποτε μπορείς απαντάς: - Σχετικά με την φωτο που έχει, άρα βραδινές φωτογραφίες το ξεχνάμε εκτός και αν υπάρχει πολύ φως. Υπάρχει μήπως κάποιο εξωτερικό φλάς, όπως γίνεται με Nokia; - Αυτή η πρόταση που έγραψες: Αν θέλετε να έχετε ένα Diamond 2 με πληκτρολόγιο, πάρτε ένα Touch Pro και βάλτε του μία τελευταία cooked rom του energy. Θα έχετε ένα φανταστικό εργαλείο, με προβλήματισε ταμάλα, πάω να διαβάσω το αντίστοιχο Review !!
  19. Μουσάτος τα έξυπνα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, πολύ χρήσιμα links ειδικά το screen protector (δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοιο πράγμα, επιτέλους !!) και την θήκης που μπορείς να την διαμορφώσεις όπως θες. Σίγουρα θα πάρω και τα 2 αν ψωνίσω την συσκευή τελικά. Καλέ μου Moderator, εννοούσα να έρθει επίσημα στην Ελλάδα ντε, όχι γενικά. Με ένα Ελληνικό μενού και όλα τα σχετικά. Όσο για τον επεξεργαστή, θα σας πω πιο αργά, όταν μιλήσω με το παιδί, ποιά είναι η άλλη άποψη :) Ευχαριστώ πάντως ξανά για το χρόνο που διαθέσατε (ναι καταντάω κουραστική το ξέρω!!)
  20. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σε όλους, ελπίζω να έχουμε ευχάριστα νέα σύνομα στο πότε θα μπορέσουμε να το έχουμε στα χέρια μας επιτέλους το τηλέφωνο :) Συγκεκριμένα πάντως για το κατά πόσο είναι γρήγορο ή όχι, μου είχε πει φίλος που ασχολείται αρκετά και έχει και το Diamond 1 (που είναι όντως αργό, μου το έδωσε για 2 μέρες, ωραίο κατά τα άλλα αλλά αργό) πως αν δεν είναι ο επεξεργαστής τουλάχιστον 600 Mhz δεν αξίζει (το διαμάντι νούμερο 2, έχει 528, άρα δεν ξέρω πως σημαντική ή όχι είναι τελικά η διαφορά) Συζήτηση βέβαια κάνουμε, ώσπου να έρθει το ίδιο :)
  21. Σόρυ για το λάθος, εννοούσα εταιρία. Το έφτιαξα :) Όχι δίκιο έχεις, δεν έχω πολύ εμπειρία στο tweaking (φαντάζομαι έτσι ονομάζεται), απλά μου το σύστησαν ως κάτι πολύ καλό, και στο Preview του Msk δεν ήταν άσχημο. Απλά το πρόβλημα μου είναι η ταχύτητα του στο Diamond 2, δλδ αφού θα τα δώσουμε που θα τα δώσουμε τα λεφτά, μην πάνε τσάμπα :) Σε ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.
  22. Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το λέω γιατί σε θέμα επεξεργαστή δεν άλλαξαν και πολλά στο νέο μοντέλο. Μήπως είναι άδειο και ακόμα γρήγορο; (δεν ξέρω δλδ αν αυτό δουλεύει όπως με το N73 μου, που όσο είναι άδειο πετάει, αλλά μόλις γεμίσει με themes, mp3 και δεδομένα, πάει υπερβολικά αργά). Όταν λες γρήγορα εννοείς σε ανταπόκριση όσων κάνεις με το μενού σωστά;
  23. Καλησπέρα, καινούργια εδώ. Σκέφτομαι να αγοράσω είτε αυτή την συσκευή ή το HTC Magic ή (ναι ξέρω είναι λίγο άσχετη η τελευταία, αλλά είναι ήδη διαθέσιμη και πιο προσιτή σε .. λεφτά) το Nokia 5800 ή να πάω στην λύση του HD που βλέπω πως πολλοί εδώ είναι υπέρ. Ξέρει κανείς πότε επιτέλους θα έρθει επίσημα το Diamond2 στη Ελλάδα; Πήρα σήμερα ξανά την εταιρία που το φέρνει στην Ελλάδα και λες και δεν ήξεραν για ποιά συσκευή μιλάω έκαναν. Από την άλλη το HD δείχνει να έχει όλα όσα θέλω, με μόνο μειονέκτημα το μέγεθος της. Τέλος φίλος καλός μου είπε πως τόσο το Diamond 1 όσο και το 2 (επειδή θα φοράει σχεδόν ίδιο επεξεργαστή) είναι πολύ αργό ως τηλέφωνο στα μενού. Κάποιος από όσους το έχουν πάρει ήδη, μήπως έχουν εμπειρία σε αυτό; Θα τα λέμε συχνά :)
×
×
  • Create New...