Jump to content

easy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by easy

  1. ευχαριστώ πολύ. τελικά το βρήκα μεταχειρισμένο σε άριστη κατάσταση μόνο με 120. αυτο θα πεί τύχη.
  2. παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά. ξέρει κανείς πόσο έχει στην αγορά το τηλ. πήγα σε κατάστημα cosmote να το πάρω με αναβάθμιση συσκευής και λένε ότι δεν υπάρχει πλέον. υπάρχει μόνο το 8 GB.
  3. Αφού είσαι τόσο απογοητευμένος γιατί δεν αλλάζεις εταιρία? Θα σου πω απο προσωπική μου εμπειρία γιατι. γιατι σε όποια απο τις άλλες 2 και να πας θα καταλήξεις πάλι στην cosmote. εγω αυτό έκανα και απελπίστικα απο τις άλλες 2 και να 'μαι πάλι εδώ. άρα ίσως πρέπει να σταματήσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και εαν δεν είσαι ευχαριστιμένος να πάς κάπου αλλού!!! Απλά πράγματα.Δώσε τα ωραία σου λεφτουδάκια ΑΛΛΟΥ!!!
  4. μιλάμε για αθήνα - πειραιά καθώς και πελλοπόνησο. το βασικό όμως για εμένα είναι να ξέρεις καθε τι που έχεις γιατι το έχεις. δεν μπορεί να περιμένεις απο μία σύνδεση η οποία μεταδίδεται μέσω αέρα να αποδίδει και να σου δίνει αντίστοιχη σταθερότητα με το adsl που περνάει απο "σύρμα" άρα για μένα που θέλω internet σε οποιοδηποτε σημείο και αν βρίσκομαι για απλή χρήση , άντε και για κανενα online game είναι αποδεκτά κάποια μικροπροβλήματα.
  5. Εαν επιτρέπεται πόσα χρόνια είσαι στην cosmote? μήπως είσαι με καρτοκινητό? γιατι εγώ καλύτερα τα βλέπω τα πράγματα απο κάτι χρονιές που ήταν μπάχαλο. τώρα εαν είσαι απο αυτους που πληρώνουν 5 ευρώ τον μήνα και έχουν και απαιτήσεις........ δεν θα το σχολιάσω άλλο!
  6. Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχω εδω και πολύ καιρό cosmote internet και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. το πρόβλημα απο οτι φαίνεται παρουσιάζεται στα καρτικινητά και συγκεκριμένες ώρες πάντα. τώρα οσον αφορα την Σαντορίνη δεν μπορώ να ξέρω τι ταχύτητα 3g μπορει να έχει
  7. ξέχασες να αναφέρεις το broken sword. κατα τη γνωμη μου απο τα καλύτερα.
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτη την λογική. και οι τρείς εταιρίες κινητής τηλεφωνίας λανσάρουν πακέτα και προγράμματα τα οποία δεν μπορούν να υποστιρίξουν. Αρα κατα τη γνώμη μου αυτοί θα πρέπει να πάνε σπίτια τους μπάς και έρθει καμία άλλη σοβαρή στο προσκήνιο και καταφέρει να δώσει όλα αυτα που τάζει.
×
×
  • Create New...