Jump to content

cbr_125r

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cbr_125r

  1. και εγω σκεφτομαι για μια εξατμιση,αλλα εχω ακουσει οτι υπαρχουν πολλες.μπορεις να μου πεις για εσενα ποια ειναι η καλυτερη για εσενα!!!!ξερεις ομως οχι και πολυ θορυβωδης!!!οταν ειχες βαλει το μαλοσσι ποσο επιανες τελικη???οκ θα σε κανω add sto msn!τα λεμε!!!περιμενω απαντηση!!!
  2. σε ευχαριστω φιλε μου για την γρηγορη απαντηση σου!!!!!το ειδα το μηχανακι σου και μου αρεσε πολυ!!!!!!!μπραβο!!!!αρχικα θελω να μαθω στα ποσα αλογα ειναι το cbr 125r το τελευταιο μοντελο.οπου ειναι injektion!!!!επισης παρατηρησα οτι δεν εχει κοφτη,αληθευει???εννοω ας πουμε οτι η 3η του δεν σταματαει την παροχη στις 11.000 στροφες!!!!!αργοτερα θα ηθελα να το κανω 67mm με ενα κυλινδροπιστονο μαλοσσι!!!!πως την βλεπεις αυτη την αναβαθμιση???αυτη την στιγμη του εχω βαλει ενα φιλτρο αερα KN και του εβαλα το CR9E μπουζι ενω φωραγε μαμα το CR8E!!!!βεβαια θα ηθελα να συζητησουμε διαφορα για το κυλινδροπιστονο μαλοσσι!!!!περιμενω απαντηση για ολα τα παραπανω!
  3. καλησπερα παιδια σε ολους!!!ειμαι καινουριος σε αυτο το forum και επειδη εχω αγορασει ενα cbr 125r θα ηθελα καποια πραγματακια να μαθω!!!!!!θα με βοηθησετε???
×
×
  • Create New...