Jump to content

papxr3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by papxr3

  1. Ναι φιλε μου το θεμα ειναι ομως οτι αν στειλω τις τυποποιημενες εικονες απο αλλο κινητο sony erricson πχ το w850i στο G750 τοτε στο G705 δεν θα παρω τα "τυποποιημενα" καινουργια κινουμενα σχεδια αλλα τα παλια τα γνωστα... Αρα σημαινει οτι υπαρχουν καπου μεσα σωστα?? Τωρα εσυ απ οτι καταλαβα λες οτι τεινουν να εκλειψουν τα παλια και ετσι υπαρχουν αυτη τη μεταβατικη περιοδο και τα δυο??? Τουλαχιστον αν καποιος που εχει το παλιο συστημα να μπορει να το εμφανισει το G705?
  2. Τα τυποποιημενα κινουμενα σχεδια που ειχουν τα κινητα και οχι αυτα που που στελνεις ολοκληρα σαν εικονες με mms δεν πρεπει και αυτα καπου να υπαρχουν??? Αυτα που στελνεις με sms και δεσμευουν κατι λιγους χαρακτηρες και φυσικα σε καθε εταιρια ειναι διαφορετικα. Και εγω τα ψαχνω. Και πρεπει να ειναι καπου μεσα στο κινητο γιατι εστειλα απο προηγουμενο SE που εχω στο G705 και εμφανιστηκαν! Και ακριβως γιατον λογο του οτι δεν σταλθηκαν ως εικονες αλλα στην ουσια απλα σταλθηκε ενα αιτημα για να εμφανιστουν τα αντιστοιχα στο G705 σημαινει πως ειναι καπου μεσα!!!
  3. και εμενα το εχει στις εφαρμογες αλλα και παλι δεν διαγραφεται..τεσπα δοκιμασε αυτο που λες εσυ αλλα δοκιμασε και να κανεις αναβαθμιση λογισμικου μεσα απο το sony ericsson update....
  4. Πως το καταφερες αυτο??? αφου δεν εχει επιλογη διαγραφης ... ειναι κλειδωμενο...:worry:
  5. Εγω βασικα αυτο με το κοκκινο λαμπακι ποθ συνεχιζε να αναβοσβηνει παρολο που το κινητο ηταν φορτισμενο... και τελικα διορθωθηκε με την αναβαθμιση... αλλα ακουστηκαν και αλλα σχετικα με το Wi-Fi αλλα εμενα δεν μου ετυχαν... :)
  6. Τι να σε πω εμενα ισως ειχε παλαιοτερη... παντως μου εκανε αναβαθμιση και μου ειπε οτι η νεα ειναι η R1EA030...και οχι 033... :)
  7. Υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση για το G705..Σημερα την εκανα.. ας ελπισουμε οτι θα διορθωσει τα διαφορα bugs :-)
  8. Ετσι σωστα τα λες...
  9. Εμενα μου βγαζει πληρογοριες στο αρχειο καταγραφης για τις τελευταιες τοποθεσιες...παρολα αυτα το εψαξα και σου δινει πληροφοριες για τις συντεταγμενες σου στο Μενου--> Υπηρεσια εντοπισμου --> Πληρ. καταστασης. Επακριβως στην καρτελα τρεχουσα δραστηριοτητα κατω απο εκει που λεει 60 λεπτα μου εμφανιζει με κοκκινα γραμματα το Ν και το Ε.. Απλα θελει υπομονη κανενα 20 λεπτο και να εισαι σε ανοιχτο μερος...
  10. Τι σκοπιμοτητα δηλαδη σου ερχεται στο μυαλο??? Ειναι ενα led για να σηματοδοτησει οτι η μπαταρια σου τελειωνει...ποιος ο λογος-σκοπιμοτητα του να συνεχιζει να αναβοσβηνει απο τη στιγμη που η μπαταρια ειναι φορτισμενη??? Κανεις καμια ιδεα???
  11. Δεν σε επιασα! τι εννοεις φ και λ?? Παντως στο μενου--> Υπηρεσια εντοπισμου --> αρχειο καταγραφης περιεχει τις συντεταγμενες που επισκεφτηκες...( μου φαινεται αυτες απο το tracker)
  12. Μενου--> Υπηρεσία Εντοπισμου --> Ρυθμισεις --> Υποβοηθηση Εκκινησης --> Ποτε.... Αυτη ειναι η σειρα για να απενεργοποιησεις το aGps και να εχεις μονο Gps...Παρολα αυτα η υποβοηθηση αυτη του Gps για να χρεωθεις προυποθετει να εισαι μεσα στο ιντερνετ και φυσικα με καποιο προφιλ κινητης τηλεφωνιας...
  13. Εμενα παλι εχει ενα αλλο κολλημα... οταν παει να τελειωσει η μπαταρια αναβοσβηνει το κοκκινο led που βρισκεται στο πληκτρο τερματισμου κλησης... Παρολο ομως που το βαζω να φορτισει και παρολο που φορτιζει πληρως και ακομα οταν το αποσυνδεω απο την πριζα το led συνεχιζει να αναβοσβηνει... Χρειαζεται να το σβησω και να βγαλω την μπαταρια για να ξεκολλησει....
  14. Ευχαριστω πολυ kotsianis7 για την απαντηση σου!!!! :-)
  15. Γεια σε ολους ειμαι καινουργιος στο myphone και γενικα σε οποιοδηποτε ειδους Φορουμ. Προσφατα εγινα και εγω κατοχος του G705 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο το κινητο.. Ψαχνοντας το στο Service Menu ( σε αυτο που παμε με δεξια*αριστερα αριστερα* αριστερα *) στην καρτελα Ρυθμ. υπηρεσίας εκτος απο το γνωστο <<φορτιση ναι>>(σχετικα με την φορτιση απο καλωδιο Usb) έχει και την επιλογη <<Λειτ. σχεδιαστ. Java>> Την οποια εχει σαν προεπιλογη Ανενεργη... Θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να μου εξηγησει την λειτουργια και χρησιμότητα αυτου; Χιλια Ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...