Jump to content

zerlan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zerlan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

zerlan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό φοβάμαι πως συμβαίνει και εδώ... Όχι εμφανίζεται χωρίς καμία πίεση. Μονίμως στη συγκεκριμένη θέση φαίνεται υποφωτισμένη η όποια εικόνα υπάρχει, απλώς στο λευκό φόντο είναι πιο εμφανές το φαινόμενο.
  2. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι σα σκιά στην οθόνη του Ν95, χαμηλά και συμμετρικά προς τα πλήκτρα πλοήγησης; http://f.imagehost.org/0958/nokia-n95-8gb.jpg Φαίνεται πρωτίστως σε λευκό φόντο (όταν φορτίζεται το κινητό ή όταν ανοίγει).
  3. Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Παίζει αυτό το χιλιοστό, είτε είναι κλειστό είτε ανοιχτό από οποιαδήποτε πλευρά. Σε δείγματα καταστημάτων άλλων κινητών (της Νοκια και όχι μόνο) δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο τζόγο, παρότι υπόκεινται σε καθημερινή ταλαιπωρία από τους επίδοξους αγοραστές. Έχοντας slide κινητό για καιρό χωρίς το παραμικρό παίξιμο, απογοητεύτηκα από την εικόνα του Ν95. Θεωρώ απαράδεκτο καινούριο κινητό σε αυτή την τιμή να παίζει σα ροκάνα με το παραμικρό ταρακούνημα.
  4. Καλησπέρα σε όλους! Επειδή είμαι κάτοχος ενός καινούριου N95 8gb, θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν το κινητό στην κατοχή τους για την ποιότητα του slider. To κινητό παρότι καινούριο εμφανίζει ένα παίξιμο στο slider περίπου 1mm. http://g.imagehost.org/0145/Nokia_N958gb.jpg Δηλαδή ακόμα και με τη βαρύτητα υπάρχει μια μετατόπιση του πάνω τμήματος περίπου ενός χιλιοστού. Το θεωρείτε σύνηθες για το συγκεκριμένο μοντέλο; Μπορεί να διεκδικηθεί η αλλαγή του κομματιού, με άλλο που ενδεχομένως δε θα είναι προβληματικό;
×
×
  • Create New...