Jump to content

konous

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About konous

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

konous's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας παιδια!Σκεφτομαι να αγορασω το i68 4g κ θελω να ρωτησω: 1)εχει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο? κ αν ναι ειναι καλυτερο απο τ προηγουμενο? 2)Τ προβλημα με τ εισερχομενα που διαβαζω οτι εχει ειναι υποφερτο η θα εχω προβλημα με τ μυνηματα μου ? ευχαριστω! οποιαδηποτε απαντηση θα ειναι πολυ πολυτιμη!
  2. Καλησπέρα! Χρειάζομαι netbook, αλλά πρέπει να είναι κάτι το πολύ ΦΤΗΝΟ (μόνο έτσι πιστεύω έχει ουσία μια τέτοια αγορά). Διαφορετικά θα προτιμούσα μικρό laptop... που έχει και παραπάνω δυνατότητες στο κάτω-κάτω. Τα 2 επικρατέστερα από αυτά που είδα είναι: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10041501 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=2CEDF392B7357843B26722A08614ACA9&pa=217001571D817D4588F801F1D0471A57 Πιθανές προτάσεις θα εκτιμηθούν απείρως, μιας και το συγγεκριμένο τομέα δεν τον πολυκατέχω. Ευχαριστώ!
  3. Γεια σας παιδια!θα ηθελα αν γινεται καποιος ο οποιος εχει το κινητο να πει καποια πραγματα για αυτο!Δηλαδη ποια τα συν κ ποια τα πλην της συσκευης!Κ αν γινεται να μου πειτε ποσο περιπου κραταει η μπαταρια του με μια μεση χρηση !Γρηγορα παδια γιατι χανομαστε...δεν εχω κινητο εδω κ μια βδομαδα κ πιστευω πως αυτο το νοκια ειναι οτι μου χρειζεται :) ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Γεια σας παιδια,θα ηθελα την βοηθεια σας!σκεφτομαι να παρω το sansa fuze της SanDisk!απο οτι εχω διαβασει σε μερικα reviews ειναι αρκετα καλο κ value for money!σκεφτομαι να παρω αυτο με τα 2GB εφοσον δεν χρειαζομαι παραπανω χωρο,αλλα στν αναγκη περνει κ καρτα μνημης σε αντιθεση με το cretive mozaic! Να σημειωθει οτι δν θελω/μπορω να δωσω πανω απο 50 ευρω οποτε αν γινεται θα ηθελα να με βοηθησετε να διαλεξω αναμεσα σε ενα απο αυτα τα 2 η να μου προτινετε κατι αντιστοιχο! Επισης αν υπαρχουν καποιες αντιστοιχες απαντησεις για το θεμα μου σας παρακαλω να μου τις υποδειξετε με καποιο λινκ Ευχαριστω εκ των προτερων :)
×
×
  • Create New...