Jump to content

zouzounos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by zouzounos_

  1. Το επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης (07/11) Επεισόδιο 4: "2x2" : Πάρε δύο οποιουσδήποτε χαρακτήρες των s1NgLEs και κλείδωσέ τους στο ίδιο βαγόνι. Τι θα έχουν μεταξύ τους; Η Αντιγόνη Mayhem ανακατεύει τους αιχμαλώτους της σαν τραπουλόχαρτα ελπίζοντας ότι η συγκεκριμένη τράπουλα χαρακτήρων θα της αποκαλύψει όχι το μέλλον, αλλά το παρελθόν. Ράνια-Λίλα, Μπίλης-Τσικαλάκης, Φώτης-Αγγελική Σερέτη και άλλα αταίριαστα δίδυμα κλειδωμένα στο ίδιο κουπέ τρένου αναγκάζονται να βρεθούν τετ-α-τετ και να μιλήσουν. Τι έχουν να πουν μεταξύ τους; Επεισόδιο 4 1/2: "το φαινόμενο της πεταλούδας": Παγιδευμένοι σε ένα αλλόκοτο παιχνίδι καρμικού μυστηρίου, οι ήρωες της σειράς κατηγορούν ο ένας τον άλλον για να σώσουν τον εαυτό τους. Και αναγκάζονται να αναρωτηθούν: όταν μια ολόκληρη αλυσίδα τυχαίων περιστατικών έχει οδηγήσει σε ένα θάνατο, ποιος είναι πραγματικά ο δολοφόνος; Το Επεισόδιο της Τετάρτης (14/11) Επεισόδιο 5: "το σημάδι του Κάιν: ας υπάγωμεν εις την πεδιάδα" Επεισόδιο 5 1/2 : " το σημάδι του Κάιν: και μετά;.." Οι s1NgLEs παγιδευμένοι σ' ένα τραίνο κλειδωμένο σε μια πορεία θανάτου. Αν δεν το σταματήσουν, ένας απ' αυτούς θα πεθάνει. Το τελευταίο και πιο συγκλονιστικό κεφάλαιο στο saga του Mayhem Express βρίσκει την Ράνια και την Λίλα στην οροφή του τραίνου ν' απειλούνται απ' την Τάνυα, ενώ ο Φώτης, η Κατερίνα, ο Μπίλης και ο Μάκης αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον Μαρκίδη και την Αγγελική Σερέτη ενάντια στις απαγωγείς. Θα καταφέρουν οι s1NgLEs να σταματήσουν το τραίνο; Θα προλάβουν η Κατερίνα κι ο Φώτης να πληρώσουν την Τράπεζα και να σώσουν το σπίτι τους από την κατάσχεση; Θα πάρει η Αντιγόνη Mayhem την εκδίκηση για την οποία ήρθε; Θα τιμωρήσει τον φόνο του γιου της με φόνο; Το επεισόδιο 5 έρχεται με απαντήσεις για όλα αυτά τα ερωτήματα αλλά και για ένα ακόμα πιο σημαντικό... Γιατί ήρθε η ώρα να μάθουμε αν ο Γιάννης κρύβεται πίσω απ' τη δολοφονία του Λουκά... Πηγή megatv.com H σειρά από την πρώτη χρονια που ξεκίνησε πραγματικά ειχε αυτο το κάτι που δεν είχε καμία άλλη!
  2. Στα τελευταία πέντε λεπτά Δειχνει να ειναι στα 9μερα του Δημήτρη και να βαράει το κινητό της Κατερίνας Το Λιλμομπιλ να παίρνει Επιτελους μπροστά Τον Μπίλη να τον μαζεύει το φορτηγάκι της Αντιγόνης Μειχεμ και στο σπιτι της Κατερίνας να της παίρνουν τα έπιπλα...!
  3. Καλημέρα.. Μηπως γνωρίζει κανείς το κομμάτι που επαιξε στους s1ΝgLEs της Τετάρτης (10/10) στην σκηνή που ο Μπίλης βγάζει το μικρό από το σπίτι και τα 2 παιδιά μαλώνουν? Ο στίχος πρέπει να έλεγε κάτι... i could never leave you... Ι could never love you more than... Ειναι μπαλάντα και το λέει γυναικά Ευχαριστώ! Εdit: Το βρήκα "Bethany Joy Lenz - Don't Walk Away"
  4. Πρεπει να ειναι το Jason Mraz - Bella Luna Υ.Γ.: δεν ηταν πολύ καθαρό...
  5. Στην σκηνή του τσακωμού Ράνια - Λίλα παίζει το: Pulp - Like A Friend
  6. Καλημερα. μηπως γνωριζει καποιος το τραγουδι της νεας διαφημησης PANTENE (Σαμπουαν) Ευχαριστω
  7. Σχετικά με τους s1NgLEs άλλο ένα κομμάτι που έχει ακουστεί είναι το Tiersen Yann - La Boulange Ελπίζω να βοηθήσαμε!
  8. Καλημερα σε ολους τους κινητομανείς.......Νεος στο forum δεν ειμαι αλλα το παρακολουθω χρονια......και ειχα ενα προβλημα και ειπα να σας συμβουλευτω.....Λοιπον.....Ο Αδερφος μου ειναι κατοχος του 6280 και ακουστε να δειτε τι εγινε....πηρε ο ανηψιος του το κινητο και εκει που επεζε τσουπ ατυχιμα του επεσε σε λεκανη με νερα.....το κινητο ηταν off για 2 μερες αλλα μετα επανηλθε...το μονο προβλημα ειναι οτι οταν πας να μπεις στην καμερα ψιλοκολαει και μετα βγαζει ενα μηνυμα το οποιο λεει ο χειρισμος απετυχε......Λοιπον θελω να ρωτισω επειδη οπωσ καταλαβενετε εγγυηση δεν το καλυπτη αυτο (επειδη επεσε σε νερο) γινετε κατι να φτιαξει???? με αναβαθμηση λογισμικου λετε να φτιακσει η πρεπει να γινει ολικο service και αν γνωριζετε (αν εχει τυχει δηλαδη σε κανεναν αλλον παλαιοτερα) ποσο θα μου κοστισει..........Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...